beauty

My instamoments ❤ #1

3:01 π.μ.

Το instagram το ανακάλυψα σχετικά πρόσφατα, και δεν σας κρύβω ότι γρήγορα έγινε το αγαπημένο μου social media! Επειδή λοιπόν μία εικόνα ισούται με χίλιες λέξεις, στο instagram έχει μόνο εικόνες και μικρά βιντεάκια για ότι θέμα μπορείς να φανταστείς. 


Στο instagram λοιπόν ανεβάζω διάφορες φωτογραφίες, κυρίως σε σχέση με τα καλλυντικά φυσικά. 


Όπως ένα φανταστικό dupe που ανακάλυψα πρόσφατα και εντελώς τυχαία, σε 2 ολόιδια eyeliners (το ένα είναι της Kiko, και το άλλο της γαλλικής εταιρίας Berange). Πολύ καλό γεγονός, αν σκεφτούμε πως στην Ελλάδα δύσκολα θα βρούμε  τα απίθανα καλλυντικά ΚIKO.


Φυσικά στο instagram σας ενημερώνω συνήθως για τα νέα reviews και διαγωνισμούς που τρέχουν στο Beauty Maniac, για να μη χάσετε τίποτα που σας ενδιαφέρει.


Αφού είναι το προσωπικό μου προφίλ, καμιά φορά ανεβάζω και μερικές selfies -να εδώ σας δείχνω το outfit of the day μαζί με το καινούργιο μου τζιν παντελόνι (αν το θέλεις, αγόρασέ το ένα νούμερο μεγαλύτερο γιατί έχει στενή γραμμή!). 


Και φυσικά δεν παραλείπω να σας δείχνω τα αγαπημένα μου προϊόντα μακιγιάζ, αφού τα αγαπώ γιατί να το κρύβω;!

ΥΓ: Όσες αγαπάτε το instagram, σας περιμένω στο προφίλ μου για να ανταλλάξουμε καρδούλες & follow.

You Might Also Like

2 σχόλια

  1. τα πινέλα eco tools σε βόλεψαν? είχα πάρει την τραβελ και μου ξέφτισαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι είμαι πολύ ευχαριστημένη, μέχρι στιγμής τα επλυνα δύο φορές και δεν μαδησαν καθόλου! Προσπάθησε να τα στεγνωνεις κάθετα και όχι οριζόντια, για να μην κρατούν υγρασία στο εσωτερικό τους και σου ξεφτιζουν. ❤

      Διαγραφή