βερνίκια νυχιών

Orly #Melrose ♡ Spring Collection

6:42 π.μ.


Η Olry δημιούργησε τη σειρά Melrose, με αποχρώσεις ιδιαίτερες και ξεχωριστές για τη φετινή άνοιξη εμπνευσμένες από το Los Angeles, τη μέκκα των πιο διάσημων, funky και indie αγορών. Η συλλογή αποτελείται από 6 υπέροχες αποχρώσεις, και διατίθεται και σε βερνίκι διαρκείας (10 ημερών) αλλά και σε ημιμόνιμο. Με τις αποχρώσεις της Melrose ταξιδεύουμε στο Λος Άντζελες, με μείγματα από χρώματα όπως το έντονο ροζ της τσιχλόφουσκας, το απαλό κοραλλί, το χρώμα του βατόμουρου, το mint, και σε πανέμορφους, ανθισμένους κήπους.



Ας γνωρίσουμε πρώτα καλύτερα την Orly:
Η Orly έχει παρουσία 40 χρόνια στον επαγγελματικό χώρο της ομορφιάς, προσφέροντας καινοτόμα προϊόντα περιποίησης φυσικών νυχιών. Με πάνω από 250 αποχρώσεις βερνικιών, η Orly διαθέτει μία τεράστια ποικιλία που περιλαμβάνει βάσεις, top coats, σκληρυντικά, στεγνωτικά και ενυδατικά προϊόντα για να προσφέρει όμορφα, λαμπερά και υγιή φυσικά νύχια. Στα 40 χρόνια παρουσίας της, η Orly έχει τιμηθεί με 13 βραβεία για τη συμβολή της στην παγκόσμια εξέλιξη των προϊόντων ομορφιάς! Τα βερνίκια και τα προιόντα της Orly διανέμονται συνολικά σε πάνω από 80 χώρες παγκοσμίως, και δεν περιέχουν στη σύνθεσή τους βλαβερές ουσίες όπως DBP, Toluene, φορμαλδεΰδη, formaldehyde Resin. Η Orly έχει αναθέσει την αποκλειστική αντιπροσώπευση των προϊόντων της στην Ελλάδα στην εταιρία EVABEAUTY.



Για μένα ήταν η πρώτη φορά που δοκίμασα βερνίκια της εταιρίας Orly, και δηλώνω απόλυτα ευχαριστημένη τόσο με την επιλογή των χρωμάτων όσο και με την ποιότητά τους. Οι αποχρώσεις είναι πρωτότυπες, και δε θυμίζουν κάποια κλασσική ανοιξιάτικη σειρά νυχιών. Η ποσότητα του κάθε βερνικιού είναι στα 18ml, δηλαδή περιέχει περίπου τη διπλάσια ποσότητα από ένα μη επαγγελματικό βερνίκι και η ποιότητά τους είναι εξαιρετική. Όλα τα βερνίκια έχουν οπακ αποτέλεσμα ακόμα και με μία στρώση, εκτός από το Feel the funk που είναι πιο ημι-διάφανο και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμα και σαν topper. Όσον αφορά το στέγνωμα, δεν είναι fast dry αλλά στεγνώνουν αρκετά γρήγορα. Η διάρκειά τους είναι επίσης εντυπωσιακή, σε μένα με τη χρήση Top Coat διαρκούν περίπου 7-8 μέρες χωρίς να έχουν αλλοιωθεί

 
Extra λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά: Η λαβή από το βουρτσάκι τους είναι πάρα πολύ βολική, και το ίδιο το βουρτσάκι επιτρέπει στο χρώμα να κατανέμεται εύκολα και ομοιόμορφα στα νύχια.

Window Shopping: Ένα υπέροχο, ζωηρό και πολύ έντονο φούξια. Τέλεια σύνθεση, ακόμα και με μία στρώση καλύπτει εντελώς το φυσικό μας νύχι. Ανυπομονώ να έρθει το καλοκαίρι που θα αρχίσουμε να φοράμε πέδιλα, γιατί θα είναι εκπληκτικό και σε πεντικιούρ!



Vintage: Ένα πολύ ιδιαίτερο, φωτεινό χρώμα της μέντας που λατρεύεις να το κοιτάς! Αναμφίβολα μία αγαπημένη μου απόχρωση της συλλογής.



Feel The Funk: Το μοναδικό μωβ χρώμα της συλλογής, περιέχει πολύχρωμα glitter και είναι τέλειο για εντυπωσιακές εμφανίσεις! Όπως σας είπα δεν είναι τόσο οπάκ όσο οι υπόλοιπες αποχρώσεις, χρειάζεται περίπου 3 λεπτές στρώσεις για να αποκτήσει ένα όμορφο μωβ χρώμα. Μπορεί φυσικά να χρησιμοποιηθεί και σαν topper, για ένα πιο glamour μανικιούρ.



Beautifully Bizarre: Από τις πιο αγαπημένες μου αποχρώσεις της Melrose! Αν και ανοιχτόχρωμο, είναι εντυπωσιακά οπακ ακόμα και στην πρώτη στρώση. Είναι ένα χρώμα πολύ απαλό ροζ, με μπλέ/πράσινους ιριδισμούς. Αν και είναι ένα απαλό χρώμα, κάνει τη διαφορά.



Trendy: Ένα πολύ απαλό κοραλλί, το μοναδικό χρώμα της συλλογής που θυμίζει το ροδακινί. Είναι πολύ ξεχωριστό, καθώς περιέχει ασημί shimmer το οποίο του δίνει μία διακριτική λάμψη.



Hip and Outlandish: Η συγκεκριμένη απόχρωση σαν να ξεπήδησε από κάποια καλοκαιρινή συλλογή, ένα καταπληκτικό teal χρώμα που ακόμα και με μία στρώση καλύπτει τέλεια το φυσικό νύχι. 


Πού μπορείς να βρεις τα βερνίκια Orly;
Στα Gallery De Beaute, σε στούντιο νυχιών, σε επιλεγμένα κομμωτήρια καθώς και στην επίσημη εταιρία που εισάγει τα Orly στην Ελλάδα, στο evabeauty.gr.

Αν δεν έχεις δοκιμάσει βερνίκια της Orly, σου συστήνω σίγουρα να ξεκινήσεις με τις μοναδικές αποχρώσεις της συλλογής Melrose!

You Might Also Like

4 σχόλια

  1. Δεν έχω δοκιμάσει αυτή την εταιρεία αν και είναι αρκετά διαδεδομένη στο youtube. Το μόνο που ξέρω με σιγουριά είναι πως η Orly είναι cruelty free εταιρεία και διαθέτει και αρκετές vegan επιλογές. Εξαιρετική η παρουσίαση και όμορφες φωτογραφίες. Φιλιά :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα περισσότερα έχουν φανταστική απόδοση, και όλα αρκετά καλή διάρκεια οπότε δύσκολα δεν θα σε κερδίσουν τα Orly. Σίγουρα είναι από τα πιο ωραία βερνίκια της συλλογής μου :)

      Διαγραφή
  2. Υπέροχα χρώματα!!! αν δεν ήταν και τόσο ακριβά θα είχα πάρα πολλά απο αυτά!!! πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ Natts μου! Όντως είναι λίγο τσιμπημένες οι τιμές τους, αλλά αφενός είναι επαγγελματικά (στα 18ml!), αφετέρου έχουν τρομερή ποιότητα και σύνθεση που δικαιολογεί απόλυτα την τιμή. xx

      Διαγραφή