μακιγιάζ

Sleek #Review ❤ beautyinc.gr

12:46 π.μ.

Το αγγλικό brand Sleek το γνωρίζουμε όλες, και το αγαπάμε για τη μοναδική του ποιότητα, τις minimal συσκευασίες και φυσικά τις χαμηλές τιμές. Είναι αρκετά δύσκολο κάποια εταιρία ευρείας να δείχνει τόσο πολυτελής, με τις συσκευασίες και τις συνθέσεις της και η Sleek πάντα το καταφέρνει. Τα προϊόντα της Sleek λοιπόν μπορούμε να τα βρούμε πλέον και στο ελληνικό e-shop beautyinc.gr, το οποίο έχω τιμήσει πριν λίγο καιρό και εγώ με τις αγορές μου και με άφησε 100% ευχαριστημένη (δες το Unboxing εδώ).



Αφού λοιπόν το beautyinc έχει πλέον και Sleek, δοκίμασα 3 προϊόντα της εταιρίας αυτής από διαφορετικές κατηγορίες (μάτια, χείλη και νύχια). Πάμε να τα δούμε ένα ένα!



Ένα βερνίκι σε ουδέτερη απόχρωση (συνήθως το ονομάζω ελεφαντί), το οποίο είναι υπέροχο για όλες τις εποχές του χρόνου και ταιριάζει ιδανικά σε ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα. Η σειρά Loves Gel Nails λοιπόν υπόσχεται λάμψη στα νύχια που θυμίζει gel, και πράγματι το κάνει! Προσφέρει μοναδική λάμψη ακόμα και χωρίς top coat, και με 2 στρώσεις είναι εντελώς οπάκ και καλύπτει 100% το φυσικό χρώμα των νυχιών. Η συσκευασία του είναι ιδιαίτερη για βερνίκι νυχιών, το καπάκι του όμως είναι πολύ βολικό (σε ορθογώνιο σχήμα αντί για στρόγγυλο) και σταθεροποιεί το χέρι μας -ειδικά όσες δεν είστε expert στο βάψιμο των νυχιών θα σας βοηθήσει σίγουρα.



Η αλήθεια είναι πως πριν από κάποια χρόνια είχα μεγάλη αγάπη στα glitter eyeliners, και τα φορούσα πάρα πολύ σε ειδικές περιστάσεις. Έπειτα τα άφησα στην άκρη, και τελευταία άρχισαν να μου αρέσουν ξανά. Το συγκεκριμένο είναι ένα διάφανο eyeliner με κομματάκια μπλε glitter μέσα, και μου αρέσει πολύ για να το τοποθετώ πάνω από μαύρο eyeliner ώστε να δίνει πιο extreme και έντονο αποτέλεσμα. Στο beautyinc θα βρεις κι άλλες, ακόμα πιο ανοιξιάτικες αποχρώσεις -και χωρίς glitter αν το θέλεις για πιο καθημερινή χρήση.



Για το τέλος σας άφησα το προϊόν που μου άρεσε περισσότερο, και έχει το φανταστικό όνομα Milkshake! Είναι ουσιαστικά ένα lip stain, δηλαδή αφήνει στα χείλη έντονο χρώμα και το συγκεκριμένο δεν είναι ούτε ματ, ούτε και εντελώς ενυδατικό. Η συσκευασία του είναι μεν πολύ γλυκιά, αλλά θα την προτιμούσα λίγο πιο βολική: Αντί για στόμιο να είχε κάποιο βουρτσάκι για απευθείας εφαρμογή, διότι όπως είναι χρειάζεται πινέλο χειλιών για να εφαρμοστεί ομοιόμορφα. Τα χρώματα αυτών των lip stain είναι πολύ έντονα, σίγουρα θα τα λατρέψεις για άνοιξη και καλοκαίρι!



Οι τιμές των προϊόντων της Sleek στο beautyinc ξεκινούν από 3.99 και φτάνουν μέχρι τα 10.49€ -είναι δηλαδή πάρα πολύ καλές.


Το Beautyinc.gr προσφέρει δωρεάν μεταφορικά σε αγορές άνω των 45€, και συνεργάζεται με την Acs Courier. Κάποια άλλα brands που θα βρεις σε αυτό εκτός από την Sleek που σας μίλησα σήμερα, είναι: Maybelline, L'oreal, w7, China Glaze, OPI, Bourjois, Laval, Sally Hansen, Max Factor και άλλα. Φυσικά, θα βρεις μεγάλη ποικιλία και σε προϊόντα της Sleek.


Εσύ αγαπάς τη Sleek και τα προϊόντα της;

You Might Also Like

0 σχόλια