βιβλία

Αγαπημενα Προϊοντα ♡ Απριλιος 2016

4:45 π.μ.


Αφού πέρασε και το Πάσχα (ελπίζω να περάσατε όλες καλά, με τις οικογένειές σας και τους φίλους σας), μπήκαμε στον υπέροχο Μάιο! Οπότε δε θα μπορούσα να μην ξεκινήσω τον καινούργιο μήνα, με μία ανάρτηση με τα αγαπημένα προϊόντα του Απριλίου. Ξέρω πόσο τα αγαπάτε, για αυτό πάμε να τα δούμε μαζί. Να σας πω ότι αυτό το μήνα έδωσα έμφαση κυρίως στο μακιγιάζ μου και όχι στο skincare κομμάτι, για αυτό και τα πιο πολλά προϊόντα αφορούν το μακιγιάζ.


Ξεκινάμε τα αγαπημένα του Απριλίου, με το υπέροχο mist της Victoria Secret που πραγματικά είναι σαν να κλείσαμε την άνοιξη σε ένα μπουκάλι! Είναι το Strawberries & Champagne, στα 250ml και έχει μία ελαφριά, πολύ εθιστική μυρωδιά που δύσκολα δεν θα την αγαπήσεις. 


Τον περασμένο μήνα το δέρμα μου δεν ήταν στα καλύτερά του, δυστυχώς είχα αρκετά εσωτερικά σπυράκια οπότε έκανα κάθε εβδομάδα καθαριστικές μάσκες και φυσικά καθαρισμό με gel καθημερινά. Η αγαπημένη μου μάσκα γενικά είναι η Cleansig Radiance mask από τη Youth Lab, πάντα με βοηθάει με τα σπυράκια (είτε είναι εσωτερικά, είτε όχι) και κάνει το δέρμα απίστευτα απαλό και λαμπερό. Αφού την εφαρμόσω, περιμένω μόνο 5 λεπτά κι έπειτα την αφαιρώ με κάποιο βουρτσάκι προσώπου, ή με σφουγγαράκι konjac. 


Πριν από πολύ καιρό είχα δοκιμάσει ένα σφουγγαράκι Konjac σε σχήμα στρόγγυλο, και δεν μου είχε αρέσει καθόλου. Σας είχα κάνει και αναλυτικό review για εκείνο, μπορείτε να το δείτε εδώ. Σκέφτηκα λοιπόν να παραγγείλω ένα ακόμα Konjac από το ebay και να του δώσω μία δεύτερη ευκαιρία, και πολύ καλά έκανα! Αυτή τη φορά επέλεξα ένα konjac σφουγγαράκι σε σχήμα σταγόνας, ώστε με τη μυτούλα του να καθαρίζω εύκολα σημεία όπως γύρω από τη μύτη. Για όσες δε γνωρίζετε τα σφουγγαράκια Konjac, είναι 100% φυσικά και υπόσχονται πως σε συνδυασμό με το καθαριστικό σου θα σου δώσουν μία υπέροχα απαλή και πιο καθαρή επιδερμίδα. Το τοποθετείς σε ένα μπολάκι με ζεστό νερό, και αυτό φουσκώνει και γίνεται διπλάσιο. Έπειτα μαζί με το καθαριστικό σου κάνεις απαλό μασάζ, και ξεπλένεις καλά επιδερμίδα και σφουγγαράκι. Προσοχή: Άφησέ το να στεγνώσει καλά, για να μη μαζεύει βακτήρια.


Για να δώσω μία ομοιόμορφη όψη στο πρόσωπό μου, και να καλύψω ατέλειες και σπυράκια χρησιμοποιώ το HD foundation της w7 στην απόχρωση Buff. Επειδή έχει αρκετά υψηλή κάλυψη, το χρησιμοποιώ πάντα με beauty blender ώστε να δώσω στην επιδερμίδα μία πιο ανάλαφρη όψη. Η απόχρωση του συγκεκριμένου makeup είναι τέλεια για την επιδερμίδα μου, και γενικά για τις περισσότερες Ελληνίδες που ψάχνουν foundation με κίτρινους υποτόνους. Για τις φωτογραφίες όντως δίνει πολύ όμορφη όψη στο δέρμα, αν το εφαρμόσεις με πινέλο όμως από κοντά δείχνει λίγο cakey. Όσο για τη διάρκειά του, είναι long lasting όντως αλλά 12 ώρες δεν το έχω δοκιμάσει για να σας πω εντυπώσεις. Μέχρι 8 ώρες διαρκεί άψογα! Γενικά, θεωρώ πως είναι πολύ καλό και value for money, θα το βρεις εδώ στο Sis Style και κοστίζει μόνο 5.80€.


Το eyeliner pen από την Essence, στην αδιάβροχη εκδοχή του είναι η απόδειξη πως πολλές φορές προϊόντα οικονομικά μπορούν να είναι και φανταστικά! Έχει απίστευτα μαύρο χρώμα, πολύ βολική λεπτή μύτη και σίγουρα θα σε βοηθήσει να πετύχεις τη γραμμή που θέλεις -ειδικά αν είσαι αρχάρια. Η διάρκειά του είναι επίσης πολύ καλή, το έχω φορέσει έως και 10 ώρες και ποτέ δεν με έχει μουτζουρώσει! Κοστίζει περίπου 3.30€ αν θυμάμαι καλά, και είναι εντελώς must have αν αγαπάς το eyeliner σε μορφή στυλό.


Με την παλέττα Ultra Contour της Makeup Revolution είμαι ερωτευμένη, την αγάπησα για την τρομερή της απόδοση! Επιπλέον έχει τεράστιο καθρέφτη, και τα χρώματα μπορούν να χρησιμοποιηθούν και ως σκιές ματιών. Σας είχα κάνει και αναλυτικό review για τη συγκεκριμένη, μπορείτε να το δείτε εδώ. Αν πάω κάποιο ταξίδι και πρέπει να διαλέξω μία παλέττα από τη συλλογή μου, θα είναι σίγουρα αυτή!


Αυτό το μήνα δοκίμασα εγώ και οι φίλες μου τα βερνίκια της ελληνικής εταιρίας Quickgel, και έχω ενθουσιαστεί με την απόχρωση Fanky Pink που είναι αυτό το μοναδικό, έντονο ροζ! Τα φοράω ήδη 8 μέρες, και το αποτέλεσμα δεν έχει αλλοιωθεί καθόλου. Σύντομα θα έρθει και αναλυτικό review για τα ημιμόνιμα της Quickgel, με περισσότερες λεπτομέρειες για την εταιρία αλλά και για τη διαδικασία: Πώς να κάνεις ημιμόνιμο μανικιούρ στο σπίτι.


Για το τέλος σας άφησα ακόμα 2 πραγματάκια, που ήθελα να μοιραστώ μαζί σας. Το πρώτο είναι ένα καινούργιο ζευγάρι παπούτσια που πήρα, μπεζ πέδιλα με πολύ ψηλό τακούνι. Παρόλο που είναι πολύ ψηλά, είναι άνετα γιατί έχουν αρκετά χοντρό τακούνι. Τα αγόρασα από το κατάστημα Outlet Store Vintage στη Θεσσαλονίκη, η διεύθυνση είναι Εγνατίας 84. Αν ψάχνεις παπούτσια για γάμο/βάφτιση μπορείς να το επισκευθείς, έχει πολύ ωραία σχέδια.

Στο bazaar βιβλίου στη Θεσσαλονίκη, βρήκα ένα πολύ ενδιαφέρον βιβλίο σχετικό με το μακιγιάζ και δεν μπόρεσα να μην τα πάρω μαζί μου φεύγοντας! Ονομάζεται "Η τέχνη του Μακιγιάζ", και είναι της Κατερίνας Κυριακού. Έχει πάρα πολλές ενδιαφέρουσες πληροφορίες σχετικά με το μακιγιάζ, θεωρία χρωματολογίας και την ιστορία του μακιγιάζ από τα αρχαία χρόνια μέχρι σήμερα. Αν αγαπάς το μακιγιάζ και μένεις Θεσσαλονίκη, μην ξεχάσεις να το αναζητήσεις. Κοστίζει 12€, από αρχική τιμή 39.20€ οπότε είναι πολύ καλή ευκαιρία να αποκτήσεις κάποιο βιβλίο μακιγιάζ.

Αυτά ήταν τα δικά μου αγαπημένα για τον Απρίλιο! Ποιά είναι τα δικά σου;


You Might Also Like

10 σχόλια

  1. Πολύ ενδιαφέρουσα η μάσκα από youth lab! Φιλια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι απίθανη μάσκα, η αγαπημένη μου από όσες έχω δοκιμάσει :) Φιλιά!

      Διαγραφή
  2. καλό μήνα Λίλα μου :) Και εμένα μου κέντρισε το ενδιαφέρον η μάσκα από youth lab! θα την έχω σίγουρα στα υπόψιν!!! φιλάκια :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλό μήνα Έφη μου! ♥
      Είναι καταπληκτική, τουλάχιστον στο δικό μου δέρμα κάνει πολύ καλή δουλειά.
      xx

      Διαγραφή
  3. Η μάσκα και η παλέτα έχουν μπει ήδη στη wishlist μου!! Καλό μήνα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Υπέροχες επιλογές και αυτό το μήνα! Η μάσκα από Youth Lab είναι και δική μας πολύ αγαπημένη. Πόσο όμορφη η παλέτα! Έχουμε τεράστια wish list από Makeup Revolution, αλλά δεν ε΄χουμε αξιωθεί ακόμη να κάνουμε παραγγελία. xoxo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ παρήγγειλα ήδη μία φορά, και ήδη έχω τεράστια wishlist για την επόμενη :P Φιλάκια κορίτσια!

      Διαγραφή
  5. Απαντήσεις
    1. ♥ Εμείς ευχαριστούμε για τα καταπληκτικά, ελληνικά προϊόντα που μας προσφέρετε!

      Διαγραφή