οικονομικά προιόντα

Meet my Collection ❤ Makeup Palettes & Swatches (Part II)

12:11 μ.μ.


Μετά από απαίτηση της φίλης μου της Σοφίας, συνεχίζουμε την καινούργια ενότητα αναρτήσεων "Meet my collection" με το δεύτερο μέρος των παλεττών. Έχω να σας δείξω σήμερα τις παλέττες του προσώπου μου, οι οποίες τυχαία είναι κι αυτές 6-όπως και οι παλέττες σκιών που σας έδειξα στο Part I. Όπως και στην προηγούμενη ανάρτηση, θα σας πω αναλυτικά την άποψή μου για την κάθε παλέττα και θα βάλουμε στο τέλος και βαθμολογία. Η απόδοση των παρακάτω swatches είναι η πραγματική, δεν χρησιμοποίησα κανένα primer παρά μόνο λίγη ενυδατική χεριών για να μην είναι τα χέρια μου πολύ ξηρά. Πάμε λοιπόν να δούμε παλέττες foundation, ρουζ, highlighters, πούδρες concealers!


Makeup Revolution Ultra Contour Palette


 Ξεκινάω λοιπόν με την παλέττα contouring από την Makeup Revolution, με πουδρένια προιόντα για contour & highlight. Οι φήμες λένε πως είναι πολύ καλό dupe για την παλέττα της ABH, δεν μπορώ να το επιβεβαιώσω αλλά σίγουρα μοιάζει πολύ. Η απόδοση των χρωμάτων είναι πολύ καλή (ειδικά τα highlighters γράφουν απίστευτα!), και αναμειγνύονται πάρα πολύ εύκολα. Η υφή τους δεν είναι η πιο βουτυρένια που έχω δει, αλλά σίγουρα αξίζει να τη δοκιμάσεις. Το κίτρινο χρώμα είναι το αγαπημένο μου για να σετάρω το concealer μου κάτω από τα μάτια, και η μεσαία απόχρωση των σκούρων χρωμάτων με γκρι υποτόνους είναι απλά υπέροχη για τα κοψίματα. Αν θέλω πιο έντονο αποτέλεσμα, χρησιμοποιώ σε μίξη τη δεύτερη με την τρίτη απόχρωση. Η συσκευασία της έχει ένα τεράστιο καθρέφτη, και δείχνει τουλάχιστον πολυτελής. Αν τη δει κάποια φίλη στο boudoir μου, σε καμία περίπτωση δεν θα σκεφτεί πως κοστίζει μόνο 11.12€! Όποια ψάχνει παλέττα contouring, να μην την παραλέιψει!
Βαθμολογία: 9.5/10 
(αν ήταν λίγο πιο βουτυρένια, θα είχε το δεκάρι!)


Technic Colour Fix Cream Foundation Contour Palette



Αυτή η παλέττα είναι ουσιαστικά μία παλέττα contouring, αλλά φυσικά τα χρώματα μπορούν να χρησιμοποιηθούν και σαν foundation. Τη χρησιμοποιώ σπάνια, διότι συνήθως επιθυμώ ένα ελαφρύ αποτέλεσμα για το πρωινό μου μακιγιάζ (οπότε επιλέγω πουδρένια προιόντα και όχι κρεμώδη), και επιπλέον η συγκεκριμένη παλέττα δεν περιέχει κάποια πούδρα με γκρι υποτόνους ώστε να ταιριάζει στην απόχρωση της επιδερμίδας μου για contouring. Όλα τα χρώματα γράφουν αρκετά καλά, και μάλιστα περιέχει χρώμα με ροδακινί υποτόνους ώστε να αποχρωματίζει τους μαύρους κύκλους. Επιπλέον, έχει μερικές ανοιχτές αποχρώσεις για να κάνουμε ένα ελαφρύ highlight κάτω από το φρύδι ή στα μήλα. Για την τιμή της είναι αρκετά καλή, απλά αν είσαι ανοιχτόχρωμη και ψάχνεις παλέττα για contouring η συγκεκριμένη δεν θα σου αρέσει, γιατί δεν περιέχει πούδρα για contouring. Θα τη βρεις σε διάφορα καταστήματα, εγώ την πήρα από το e-shop beautyinc.gr.
Βαθμολογία: 7/10


 No Name Powder Palette


 Μία τεράστια παλέττα με πούδρες, που μου αρέσει υπερβολικά! Ενώ έχει μεγάλο μέγεθος και γενικά αυτό την κάνει δύσχρηστη, δεν παραλείπω να τη χρησιμοποιώ σε κάθε μου μακιγιάζ. Είναι τόσο μεγάλη, που είναι σαν να κρατάς στα χέρια σου 6 full size πούδρες σε μία μόνο παλέττα: Η κάθε πούδρα έχει διάμετρο περίπου 6.2cm! Η συγκεκριμένη παλέττα είναι ανώνυμη (δεν ανήκει δηλαδή σε κάποια εταιρία), και θα τη βρείς στο WholeSaleBuying και φυσικά στο ebay. Χρησιμοποιώ τη λευκή πούδρα σε μίξη με την δεύτερη της παλέττας, για να σετάρω το foundation και την κίτρινη απόχρωση για να σετάρω το concealer κάτω από τα μάτια. Η κίτρινη απόχρωση έχει ένα σατινέ τελείωμα, και είναι απίστευτα βουτυρένια -απλώνεται τέλεια. Όσον αφορά τη δεύτερη απόχρωση στην κάτω σειρά, είναι το τέλειο ροδακινί ρουζ για μία όψη υγείας. Τις 2 τελευταίες αποχρώσεις δεν τις χρησιμοποιώ σχεδόν ποτέ, οπότε αν ποτέ τελειώσουν οι υπόλοιπες 4 πούδρες θα δώσω την παλέττα σε κάποια φίλη μου λίγο πιο μελαχροινή για να τις χαρεί. Η τιμή της είναι περίπου 4€ μαζί με τα μεταφορικά, οπότε μιλάμε για 100% value for money παλέττα.
Βαθμολογία: 9/10


Lovely No Problem Concealer & Corrector Palette


Μία πολύ οικονομική παλέττα, ιδανική για να έχουμε concealer & correcting προϊόντα μαζί! Σαν ιδέα είναι εξαιρετική, στην πράξη τελικά η συγκεκριμένη παλέττα δεν με ξετρέλανε. Οι αποχρώσεις έχουν καλή απόδοση, αλλά σαν προϊόντα είναι αρκετά υγρά -θα έπρεπε να είναι λίγο πιο σταθερά κατά τη γνώμη μου. Για να καλύψεις κάποιο σπυράκι και να μην "κάτσει" άσχημα το προιόν επάνω, είναι πολύ καλή παλέττα. Γενικά όμως δεν με βόλεψε, και σπάνια τη χρησιμοποιώ. Η τιμή της είναι περίπου 3-4€, και θα τη βρεις στα Dust+Cream (εγώ την πήρα από το κατάστημα στην Καλαμαριά). 
Βαθμολογία: 6/10


Makeup Revolution Highlighters Palette


Δεν είχα σκεφτεί ποτέ να αγοράσω κάποια παλέττα αποκλειστικά με highlighters, αλλά σε μία ιντερνετική μου βόλτα στο e-shop της Makeup Revolution δεν μπόρεσα να αφήσω τη συγκεκριμένη εκτός καλαθιού. Δυστυχώς δεν κυκλοφορεί πλέον, απλά σας τη δείχνω σε περίπτωση που θέλετε να δείτε πώς γράφουν τα highlighters της εταιρίας. Η απόδοσή τους είναι απλά εξαιρετική, γράφουν υπέροχα και αναμειγνύονται πανεύκολα. Περιέχει ψυχρές αποχρώσεις του λευκού, πιο ροζ, χρυσές καθώς και μωβ. Απλά καταπληκτική!
Βαθμός: 10/10 (Ε ναι!)


Blush Palette Makeup Revolution


Η τελευταία μας παλέττα λοιπόν είναι και αυτή από τη Makeup Revolution (ναι, είναι υπέροχη αυτή η εταιρία!) και είναι μία παλέττα με ρουζ στις αποχρώσεις του ροζ. Η απόδοση των αποχρώσεων είναι αυτή που βλέπετε στο χέρι μου, οπότε χρειάζεται πάρα πολύ προσοχή στην εφαρμογή για να αποφύγουμε το εφέ κλόουν! Αν βάλετε λίγη ποσότητα αναμειγνύονται τέλεια, και η απόδοση χτίζεται. Δυστυχώς ούτε η συγκεκριμένη κυκλοφορεί πλέον, αλλά κάποιες αποχρώσεις της θα βρείτε σε αυτή  εδώ
Βαθμολογία: 8/10

Αυτή ήταν λοιπόν η σημερινή ανάρτηση! Αν θέλετε να δείτε post σχετικά με τις μονές/διπλές μου σκιές, πείτε μου στα σχόλια για να την ετοιμάσω.

You Might Also Like

6 σχόλια

  1. Πολύ ωραίο το ποστ σου Λιλα! Από όλες ζήλεψα περισσότερο την παλέτα με τα ρουζακια! Υπέροχες αποχρώσεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τέλειο ποστ! τώρα που είδα την παλέτα σου με τα correcting σκέφτομαι πως πρέπει να πάρω και εγώ μία!!! αχ! αχ! φιλάκιααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχει βγάλει μία καταπληκτική η Makeup Revolution, και φυσικά έχουν πολλές εταιρίες. Να σου πω την αλήθεια εμένα δεν μου είναι πολύ χρήσιμη, την πήρα περισσότερο για να την έχω στο νεσεσέρ μου. xx

      Διαγραφή
  3. Απίστευτες και οι τρεις παλέτες της Makeup Revolution! Τι κρίμα που οι δύο δεν κυκλοφορούν πλέον. Πολύ ωραία παρουσίαση όλων, μπράβο Λίλα μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευτυχώς βγάζουν συνεχώς καινούργια προϊόντα, ήδη περιμένω και δεύτερη παραγγελία και φυσικά θα ακολουθήσει haul ανάρτηση. Σε ευχαριστώ πολύ Μαρία μου, φιλάκια!

      Διαγραφή