6 second Nails

Αγαπημενα Προϊοντα ❤ Μαιος & Ιουνιος 2016

10:47 π.μ.


Λίγο η εξεταστική, λίγο η ζέστη... Τα αγαπημένα του μήνα για τον Μάιο ήταν μία ανάρτηση που ήθελα να κάνω, και όλο κάτι συνέβαινε και το ανέβαλα. Σήμερα λοιπόν μοιράζομαι μαζί σου τα σούπερ αγαπημένα μου προϊόντα για το Μάιο και τον Ιούνιο.

Nuxe Huile Prodigieuse Multi-purpose dry oil
Μέσα στο Μάιο είχα την τύχη να ταξιδέψω στο Παρίσι, και να μείνω εκεί για 4 μέρες! Αγόρασα λοιπόν μία μικρή συσκευασία του αγαπημένου μου ξηρού λαδιού Nuxe, για να την έχω εύκολα μαζί μου στα ταξίδια μου. Είναι στα 50ml, και μυρίζει φανταστικά. Μπορεί να εφαρμοστεί σε πρόσωπο, σώμα και μαλλιά και αφήνει ένα απίθανο άρωμα. Γιατί το λατρεύουμε τόσο; Επειδή δεν αφήνει ίχνη λιπαρότητας. Αν δεν το έχεις δοκιμάσει ακόμα, απλά τσίμπησέ το!

Victoria's Secret Strawberries & Champange
Σας το έχω δείξει πολλές φορές σε αγαπημένα, και όχι άδικα! Είναι το αγαπημένο μου καλοκαιρινό mist, διότι: Μυρίζει υπέροχα, και προσφέρει ελαφρύ και διακριτικό άρωμα στο σώμα. Τους καλοκαιρινούς μήνες προτιμάμε τα απαλά αρώματα, και το συγκεκριμένο είναι must.

Αρωματοποίηση Ροδόνερο Βοΐου Κοζάνης
Αυτό το καλοκαίρι η επιδερμίδα μου έχει περισσότερη λιπαρότητα από ποτέ, και παρατήρησα πως το ροδόνερο με βοηθάει πολύ στο να τη ρυθμίζω! Δροσίζει το πρόσωπο, ενυδατώνει και επίσης σταθεροποιεί τέλεια το μακιγιάζ. Το συγκεκριμένο είναι 100% φυσικό προιόν, διπλής απόσταξης από την Κοζάνη και θα το βρεις στην Αρωματοποίηση. Εγώ πάντως το έχω λατρέψει, και τώρα που τελειώνει θα το αγοράσω ξανά!

Orly Nail lacquer - #Hip and out landish
Ενώ κάθε καλοκαίρι επέλεγα για το πεντικιούρ μου αποχρώσεις ροζ και κοραλλί, φέτος μου αρέσουν περισσότερο τα πράσινα, γαλάζια και μωβ. Αυτές τις μέρες χρησιμοποίησα για το pedi μου την απόχρωση Hip and out landish της Orly, από τη σειρά Melrose και είναι υπέροχο! Είναι οπάκ ακόμα και με μία στρώσει, και πολύ έντονο σαν χρώμα. Απλά αγαπημένο για το καλοκαίρι!

6 Second Nails Active Aromatherapy Polish Dryer
Αν είσαι από τους ανθρώπους που αγαπάς το manicure, αλλά δε μπορείς να περιμένεις να στεγνώσουν τα νύχια σου έχω πολύ ωραία νέα! Επιτέλους δοκίμασα ένα προϊόν που υπόσχεται να στεγνώσει τα νύχια μας μέσα σε 6 δευτερόλεπτα, προσφέροντας παράλληλα αρωματοθεραπεία. Η μυρωδιά του είναι υπέροχη, μυρίζει σαν φράουλα! Η συσκευασία του περιέχει 29ml, και ειδικό μετρητή δόσης ώστε με μία σταγόνα σε κάθε νύχι να έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα. Όντως βοηθάει τα νύχια να στεγνώσουν πολύ γρήγορα (το τοποθετώ πάνω από το top coat), και μάλιστα παρατήρησα πως είναι αρκετά ενυδατικό. Οπότε εκτός από αρωματοθεραπεία και γρήγορο στέγνωμα, προσφέρει και ενυδάτωση στα "ταλαιπωρημένα" πετσάκια μας. Είναι να μην το αγαπήσεις μετά από όλα αυτά; Θα το βρεις στο e-Vitamins.gr.

L'oreal Paris Infallible 24-H Matte #11 Vanilla
Ξέρω πως αναρωτιέσαι ποιά κοπέλα μπορεί να φορέσει foundation με τόση ζέστη, αλλά σου υπόσχομαι πως αν χρησιμοποιήσεις ένα beauty blender θα πετύχεις ελαφρύ αποτέλεσμα και θα καλύψεις κάποιες ατέλειες στο δέρμα σου. Το infallible λοιπόν σημαίνει αλάνθαστος, και όντως αφήνει την επιδερμίδα να μοιάζει αψεγάδιαστη και απίστευτα λεία. Είναι ματ, και αυτό το καλοκαίρι με τόση λιπαρότητα στην επιδερμίδα μου είναι το μόνο που αγαπώ και χρησιμοποιώ συνέχεια. Η απόχρωση Vanilla είναι ιδανική για μένα, αν μαυρίσω λίγο θα είναι (ακόμα πιο) σούπερ. Δεν χρησιμοποιώ πούδρα από πάνω, και διατηρείται ματ ακόμα και μόνο του. Αν είσαι λιπαρή/κανονική ή μεικτή επιδερμίδα και θέλεις κάτι καλυπτικό που να μη δείχνει βαρύ, είναι τέλειο για σένα.

Makeup Revolution London Shimmer Brick Radiant
Από τότε που το strobing έγινε διάσημο, εμείς οι beauty maniacs νομίζω πως αγαπήσαμε τα highlighters ένα τσακ παραπάνω. Το συγκεκριμένο σας το έδειξα στο Makeup Revolution Mini Haul που έκανα, και είναι το πολύ γνωστό dupe για το Vivid Shimmer Brick της Bobby Brown! Δίνει μοναδική λάμψη στο πρόσωπο, και μπορούν να χρησιμοποιηθούν οι αποχρώσεις του και ως σκιές. Αν μαυρίσω και λίγο, θα δείχνει ακόμα πιο τέλειο. Μέχρι στιγμής το θεωρώ ως το πιο must have οικονομικό highlighter που υπάρχει στη συλλογή μου.

L'oreal Paris Color Riche La Palette for lips-nude
Όταν αγαπάς τις nude αποχρώσεις για τα χείλη και συναντήσεις αυτή την παλέττα από τη L'oreal Paris, δε γίνεται να μην την ερωτευτείς! Περιέχει 6 πολύ όμορφες αποχρώσεις, η συσκευασία της είναι πολυτελής και περιέχει καθρέφτη αλλά και πινελάκι για τα χείλη. Τα χρώματα απλώνονται εύκολα στα χείλη, και δεν κάνουν αντιαισθητικές γραμμές. 


Αυτά τα προϊόντα αγάπησα τους τελευταίους 2 μήνες! Περιμένω και τα δικά σου, και φυσικά να μου πεις αν έχεις δοκιμάσει κάτι από αυτά.

You Might Also Like

8 σχόλια

  1. Μου άρεσε η La Palette αλλά μου έρχεται πιο ευχρυστω το κραγιόν. Φιλιάαααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν έχεις λεπτό πινελάκι είναι πολύ εύκολη στη χρήση η La Palette, αλλά εντάξει η αλήθεια είναι πως το κραγιόν το έχουμε συνηθίσει καλύτερα.

      Διαγραφή
  2. Μου αρεσαν όλες οι επιλογές σου και ιδιαίτερα η παλέτα με τα κραγιόν! Όλες οι αποχρώσεις φαίνονται ευκολοφορετες και μου αρέσει πολύ σαν ιδέα και για τα ταξίδια! Το λαδάκι της nuxe το λατρεύω!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για ταξίδια νομίζω πως η παλέττα είναι ιδανική επιλογή, γιατί έχεις 6 αποχρώσεις σε μία πρακτική συσκευασία (και μάλιστα με καθρέφτη!). Το λαδάκι της Nuxe κι εγώ το λατρεύω, και χαίρομαι πολύ που το αγόρασα ξανά ^^
      xx

      Διαγραφή
  3. Το Infallible το είχα δοκιμάσει σε δείγμα και από τότε λέω συνέχεια ότι θα το αγοράσω... Πολύ ωραίο άρθρο!

    Φιλάκια ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δίνει απίθανο αποτέλεσμα, κάνει την επιδερμίδα αψεγάδιαστη!! Ευχαριστώ πολύ Αγγελική μου :)

      Διαγραφή
  4. Αν κι έχω λιπαρή επιδερμίδα χρησιμοποιώ το πρώτο Infallible που είχε βγει κι έχω μείνει ευχαριστημένη! Στα άμεσα σχέδια μου είναι να δοκιμάσω και την Matte εκδοχή του ελπίζω να με αφήσει το ίδιο ικανοποιημένη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι τέλειο, το αγαπώ γιατί αφήνει την επιδερμίδα τόσο αψεγαδιαστη!❤

      Διαγραφή