διαγωνισμός

Κερδιστε: ενα girly,σετ εσωρουχων ❤ Sweet & Cotton

6:24 π.μ.

 Βρισκόμαστε στην πιο χαρούμενη εποχή του χρόνου, και παρέα με την Sweet & Cotton σας προσφέρουμε ένα μοναδικό δώρο! Χαρίζουμε σε μία τυχερή beauty maniac ένα σετ από κοραλλί και άνετα εσώρουχα, ειδικά επιλεγμένα για εσάς. 

Λίγα λόγια για τη Sweet & Cotton
Σας είχα μιλήσει πριν από αρκετό καιρό για τη συγκεκριμένη εταιρία (δείτε την παραγγελία μου εδώ), η οποία προσφέρει μεγάλη ποικιλία από εσώρουχα και μας τα στέλνει μέσα σε μία πολύ γλυκιά συσκευασίαΠιο συγκεκριμένα, πρόκειται για μία ελληνική, οικογενειακή επιχείρηση που ασχολείται εδώ και 30 χρόνια με τον τομέα των εσωρούχων. Τα εσώρουχα της Sweet & Cotton είναι κατασκευασμένα κυρίως από βαμβάκι, ώστε να προσφέρουν άνεση και υγεία στο σώμα

Γιατί να προτιμήσεις τη Sweet & Cotton;
 Επειδή τα εσώρουχα Sweet & Cotton έχουν:
Προσιτές τιμές, υπέροχη ζαχαρένια συσκευασία σε βάζο, ζαχαρωτά για ακόμα πιο ευχάριστη εμπειρία unboxing, πολύ καλή ποιότητα, νουμερολόγιο για να είσαι σίγουρη, εύχρηστο site, βρίσκεις αμέσως ότι ψάχνεις, μεγάλη ποικιλία σε είδη, πολύ καλή εξυπηρέτηση, άμεση παράδοση με Acs courier. Κάνε την παραγγελία σου στην Sweet & Cotton, και σίγουρα θα εντυπωσιαστείς. 

Μην ξεχνάς πως δεν θα βρεις μόνο γυναικεία εσώρουχα, αλλά και ανδρικά και παιδικά! Για να δεις όλα τα είδη της Sweet & Cotton, κάνε κλικ εδώ.


Και αφού είναι υπέροχα τα ζαχαρένια εσώρουχα της Sweet & Cotton, σας τα κάνουμε δώρο! Μία τυχερή λοιπόν θα κερδίσει ένα υπέροχο βάζο με κορδέλες και ζαχαρωτά, και φυσικά τα παραπάνω εσώρουχα, που επιλέξαμε ειδικά για εσάς. Το σετ αποτελείται από δανδελένιο στηθόδεσμο, και brazil κιλοτάκι στο σούπερ καλοκαιρινό, κοραλλί χρώμα.

Πώς θα τα κερδίσεις;
1)Like στη Sweet & Cotton
2)Like στο Beauty Maniac Blog
3)Like στη φωτογραφία του διαγωνισμού
Και αυτό ήταν, μπήκες στην κλήρωση!

Ο διαγωνισμός μας θα λήξει στις 30 Ιουνίου, στη 13.00 το μεσημέρι. Καλή τύχη σε όλες! Συμμετέχοντας στο διαγωνισμό, θεωρείται πως έχετε διαβάσει και αποδέχεστε τους όρους (που θα βρείτε εδώ). 

Update 30/6/2016
Η τυχερή μας νικήτρια είναι η Χριστίνα Κακουλίδου!
#congrats

Ευχαριστούμε πολύ την Sweet & Cotton που μας προσφέρει το δωράκι!

You Might Also Like

8 σχόλια