διαγωνισμός

Summer Pampering #Giveaway ♡ Dust+Cream Καλαμαρια

9:43 π.μ.

Το καλοκαίρι έφτασε, η ζέστη ξεκίνησε να γίνεται ολοένα και πιο αισθητή και το σώμα μας βρίσκεται σε μία διαδικασία προετοιμασίας. Δειλά δειλά φοράμε πλέον κοντά σορτσάκια, κοντομάνικα, φορέματα και θέλουμε η επιδερμίδα μας να δείχνει (και να είναι) υπέροχη. Η ενυδάτωση λοιπόν είναι το κλειδί, για μία όμορφη στην όψη επιδερμίδα που να σφύζει από υγεία. Φυσικά, τώρα το καλοκαίρι δεν πρέπει να ξεχνάμε να πίνουμε πολύ νερό γιατί το σώμα μας χρειάζεται και εσωτερική ενυδάτωση.


Παρέα με τα Dust + Cream Καλαμαριάς λοιπόν, ετοιμάσαμε για σένα το ιδανικό giveaway για να περιποιηθείς την επιδερμίδα σου, και να την προετοιμάσεις για ανέμελες καλοκαιρινές βόλτες. Τα δώρα που διαλέξαμε είναι τα πιο κατάλληλα, για να φέρουμε στο καλοκαίρι μία ανάλαφρη αίσθηση ενυδάτωσης και ομορφιάς. Ξεκινάμε πρώτα με το ολοκαίνουργιο αφρόλουτρο των Dust + Cream στα 250ml, στην καλοκαιρινή μυρωδιά βανίλια-καρύδα που είμαι σίγουρη ότι θα λατρέψεις. Συνεχίζουμε με το επίσης καινούργιο γαλάκτωμα σώματος της ίδιας σειράς στα 250ml, για να ενυδατώσεις την επιδερμίδα σου και να την αισθάνεσαι πιο απαλή από ποτέ. Τέλος, χαρίζουμε και ένα άρωμα των 50ml στην απίθανη μυρωδιά vanilla-coconut, που θυμίζει πάρα πολύ το πασίγνωστο Coconut Passion της Victoria Secret. Αυτό το μοναδικό, σούπερ καλοκαιρινό σετ μπορείς να το κερδίσεις, απλά κάνοντας τα παρακάτω βήματα. Σου προτείνω να τα δοκιμάσεις, γιατί έχουν απίστευτες μυρωδιές και υφές αυτά τα προϊόντα!

Πώς θα τα κερδίσεις;
Απλά κάνε like στις σελίδες Dust+Cream Καλαμαριά και Beauty Maniac Blog, like & share τη φωτογραφία εδώ και αυτό ήταν, μπήκες στην κλήρωση!
Για περισσότερες συμμετοχές, άφησε ένα σχόλιο σε αυτή την ανάρτηση και πάρε μέρος μέσω instagram (lila_amanatidou).

Ο διαγωνισμός μας λήγει στις 21 Ιουνίου, στη 13.00 το μεσημέρι.

Update 21/6/2016
Winner: Evmorfia Kotzakoulaki

*Η νικήτρια θα πρέπει να παραλάβει το δώρο της από το κατάστημα Dust+Cream Καλαμαριάς, Πασσαλίδη 60 στη Θεσσαλονίκη. Το δώρο δεν θα σταλεί ταχυδρομικώς, αλλά θα το παραλάβει η ίδια από το κατάστημα.

You Might Also Like

23 σχόλια

  1. Λατρευω την μυρωδια της βανιλιας... :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ευχαριστούμε πολύ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΙ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΔΩΡΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ...ΠΩ ΠΩ ΤΕΛΕΙΟ...ΣΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τέλεια προιόντα!! Θα ήθελα πολύ να τα κερδίσω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μ'αρέσει και η βανίλια και η καρύδα πολύ, έχω μεγάλη περιέργια για το πως μυρίζουν γιατι αν είναι όπως τα φαντάζομαι άντε να ξεκολλήσουμε μετά!!! 😍

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τέλειο το δώρο... Αγαπάμε τις καλοκαιρινές μυρωδιές 🎁🎁🎁

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΑ!!!! ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ Η ΜΥΡΩΔΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή