εκπτώσεις

Zaful ♡ 2 Years Anniversary #Sales

3:19 π.μ.


Το online shopping για μένα είναι αγαπημένο, και σας έχω μιλήσει πολλές φορές για τα πλεονεκτήματά του. Ένα από τα αγαπημένα μου e-shops της Ασίας γιορτάζει 2 χρόνια λειτουργίας, και προσφέρει εκπτώσεις και άλλες εκπλήξεις μαζί σας! Μιλάμε φυσικά για το Zaful, το online κατάστημα για το οποίο σας έχω μιλήσει πολλές φορές σχετικά με το πόσο χαμηλές τιμές έχει, και παράλληλα με την καλή ποιότητα των ρούχων και αξεσουάρ που προσφέρει. 

Οι εκπτώσεις για τα 2 χρόνια λειτουργίας του Zaful ξεκίνησαν στις 15 Ιουνίου, και λήγουν στις 30! Για το διάστημα αυτό, μπορείτε να παίζετε στον τροχό της τύχης του zaful για να κερδίσετε Z points ή δωροεπιταγές για τις αγορές σας, και σε αγορές άνω των 80 δολλαρίων έχετε free gift ένα όμορφο, λευκό t-shirt. Και το καλύτερο; Καθημερινά 5 τυχερές ή τυχεροί κερδίζουν τα χρήματα της παραγγελίας τους! Όλα αυτά θα τα βρείτε εδώ.

Γιατί να προτιμήσεις το Zaful;
Τα περισσότερα κομμάτια του zaful δε μπορείς να τα βρεις σε κάποιο άλλο ηλεκτρονικό κατάστημα του εξωτερικού, οπότε αυτό το κάνει μοναδικό. Επιπλέον έχει δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 30 δολλαρίων οπότε μπορείτε να επιδωθείτε άνετα στο online shopping.

Το zaful είναι γεμάτο από όμορφα ρούχα: Φορέματα, μπλούζες, μαγιό, παντελόνια, αξεσουάρ, τσάντες ακόμα και παπούτσια. Η ποικιλία είναι πραγματικά πολύ μεγάλη, και μάλιστα υπάρχει gallery που μπορείς να δεις το κάθε κομμάτι φορεμένο από αληθινές γυναίκες! Τα αγαπημένα μου κομμάτια αυτή την περίοδο είναι τα μαγιό του zaful, πραγματικά υπάρχει τεράστια ποικιλία για να διαλέξετε. Επιπλέον, τα crop tops δεν σταματούν να μας αρέσουν για το καλοκαίρι αφού παραμένουν και φέτος στη μόδα!


ΥΓ: Επειδή συχνά με ρωτάτε πώς μπορείτε να ψωνίσετε από το εξωτερικό, κάντε κλικ για να δείτε αναλυτικά τη διαδικασία εδώ. Είναι εύκολη & γρήγορη, εγώ με αυτή την απλή μέθοδο ψωνίζω από την αρχή των capital controls χωρίς κανένα πρόβλημα!

You Might Also Like

5 σχόλια

  1. Καλημέρα!
    Να σε ρωτήσω κάτι, πληρώνεις τελωνείο όταν παραγγέλνεις από το συγκεκριμένο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα! Το τελωνείο δεν είναι θέμα του κάθε eshop, αλλά οτιδήποτε έρχεται εκτός ΕΕ υποτίθεται ότι περνάει. Μέχρι στιγμής τα πακέτα κάτω των 22€ εμπορικής αξίας, ή 40€ σαν δώρο δεν περνούσαν τελωνείο, καθώς και τα πακέτα που έρχονται με το ταχυδρομείο. Οτιδήποτε παραγγείλεις και έρθει με DHL courier θα περάσει τελωνείο 100%.Ελπίζω να σε βοήθησα :) Μέχρι στιγμής δεν έχω πληρώσει τελωνείο ευτυχώς!

      Διαγραφή
    2. σε παραγγελια που εκανε η κορη μου περιπου 100 ευρω, ηρθε με DHL, μου τηλεφωνησαν απο το τελωνειο, μου ζητησαν να δουν τι περιεχει και εβγαλαν ενα ποσο περιπου 80 ευρω αν θυμαμαι καλα πως πρεπει να πληρωσω δασμους και εξοδα εκτελωνισμου. Δεν αποδεχτηκα το πακετο εννοειται γιατι με 180 ευρω απο καποιο πολυκαταστημα θα ειχε αγορασει δυο τσαντες ρουχα και οχι 2 μαγιω, 2 μπλουζακια και μια φουστα. Το zaful δε επιστρεφει χρηματα σου δινει επιλογες να διαλεξεις αλλα και πιστωσαν το 50% των χρηματων στο πορτοφολι σου στην πλατφορμα για επομενη αγορα!

      Διαγραφή
  2. το Zaful με ποια μεταφορικη συνεργάζεται ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Με ποια μεταφορική συνεργάζεται και πως μπορώ να κάνω αναζήτηση πακέτου γιατί μου έχει σταλεί ο αριθμός αλλά δεν ξέρω πως να το αναζητήσω.. ευχαριστω

    ΑπάντησηΔιαγραφή