Ελληνική Εταιρία

Just Arrived! ❤ Natura Danza Homemade Products

5:44 π.μ.


Η Natura Danza είναι μία ελληνική εταιρία, που παρασκευάζει και μας προσφέρει χειροποίητα καλλυντικά με βάση αγνές πρώτες ύλες. Χωρίς συντηρητικά, χωρίς πρόσθετα χημικά: Σέβονται τη φύση και το δέρμα μας με παραδοσιακές συνταγές. Το καλοκαίρι είναι η εποχή που το δέρμα μας χρειάζεται λίγη παραπάνω περιποίηση, και η Natura Danza μας προτείνει να δοκιμάσουμε έναν πιο υγιή και συμβατό με τη φύση τρόπο ζωής. Μόλις έφτασε στα χέρια μου λοιπόν ένα πακετάκι γεμάτο φυσικά καλλυντικά, και σκέφτηκα αμέσως να σας συστήσω αυτή την εταιρία -και φυσικά να μοιραστώ μαζί σας τις πρώτες μου εντυπώσεις.



Λίγα λόγια για τα προϊόντα της Natura Danza
Φτιαγμένα με αγνές πρώτες ύλες, υπάρχει μεγάλη ποικιλία στα προϊόντα της Natura Danza όσον αφορά το κομμάτι της περιποίησης μαλλιών, προσώπου και σώματοςΌλα τα προϊόντα της μπορείς να τα βρεις στο www.naturadanza.gr. Τα προϊόντα έρχονται με κούριερ, με χρέωση 3,50€ και με αγορές άνω των 100€ τα μεταφορικά είναι δωρεάν. Όσον αφορά την αντικαταβολή, χρεώνεται με επιπλέον κόστος 1,50€.



Επέλεξα λοιπόν 4 λαχταριστά προϊόντα, ένα από κάθε κατηγορία (πρόσωπο, μαλλιά και σώμα) και μία πολυχρηστική λοσιόν για να δοκιμάσω.



Tanning Oil με άρωμα καρύδα, 200ml
Το δοκίμασα ήδη, και το λάτρεψα! Περιέχει καροτέλαιο, βιταμίνη Ε, βραβευμένο εξαιρετικό ελαιόλαδο Καλαμάτας και αμυγδαλέλαιο. Το λάδι μαυρίσματος της Natura Danza έχει πλούσια, ενυδατική υφή όμως απλώνεται πολύ εύκολα και απορροφάται άμεσα από το δέρμα. Δεν αφήνει έντονη λιπαρότητα, μόνο την αίσθηση ότι η επιδερμίδα μας είναι λαμπερή. Περιέχει ένα ελαφρύ χρώμα, το οποίο όμως δε λερώνει τα ρούχα: Απλά δίνει την αίσθηση ότι είμαστε ένα τσακ πιο μαυρισμένες. Διάλεξα το άρωμα με την καρύδα, γιατί είναι η αγαπημένη μου καλοκαιρινή μυρωδιά. Υπάρχουν όμως και άλλες, λαχταριστές μυρωδιές όπως: σοκολάτα & καρπούζι, αλλά και άοσμο για εσένα που προτιμάς τις διακριτικές μυρωδιές. Επιπλέον, χρειάζεται μία μικρή ποσότητα κάθε φορά. Το θεωρώ must have προϊόν της εταιρίας, καθώς είμαι σούπερ ανοιχτόχρωμη και με βοήθησε να μαυρίσω λιγάκι χωρίς να κοκκινίσω (και με χρήση αντηλιακού φυσικά)!

Πολυχρηστική λοσιόν για πρόσωπο, σώμα και μαλλιά 200ml
Αγαπώ το συνδιασμό αμυγδαλέλαιο-ροδόνερο εδώ και χρόνια, ειδικά στο θέμα αδιάβροχο ντεμακιγιάζ ματιών μπορεί να κάνει θαύματα! Η συγκεκριμένη λοσιόν λοιπόν περιέχει τα παραπάνω θαυματουργά συστατικά, και επιπλέον βιταμίνη Ε και χαμομήλι. Υπόσχεται μία σειρά από ευεργετικά αποτελέσματα σε πρόσωπο, σώμα και μαλλιά οπότε είμαι σίγουρη πως θα την αγαπήσω, παρόλο που δεν τη δοκίμασα ακόμα.



Κρέμα ματιών με μανταρίνι, 20ml
Περιέχει εκχύλισμα από αγγούρι & μανταρίνι και βιταμίνη C. Αυτή η κρέμα ματιών έχει απίστευτα λεπτόρευστη υφή, και μυρίζει πάρα πολύ διακριτικά (είναι σχεδόν άοσμη). Σίγουρα λοιπόν σου την προτείνω αν είναι η πρώτη φορά που χρησιμοποιείς κρέμα ματιών, γιατί είναι πολύ απαλή η αίσθησή της. Σύντομα θα επανέλθω με περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα αποτελέσματα σε μαύρους κύκλους.

Μάσκα αναδόμησης μαλλιών, 200ml
Η μυρωδιά της είναι φανταστική, μυρίζει φρεσκάδα και άνοιξη ταυτόχρονα! Περιέχει γιασεμί-λίλι και είναι μάσκα αναδόμησης, υπόσχεται λοιπόν πως θρέφει την τρίχα και επανορθώνει τις ξηρές άκρες. Τώρα το καλοκαίρι τα μαλλιά μου (που είναι βαμμένα κόκκινα) χρειάζονται περισσότερη φροντίδα, οπότε χαίρομαι που θα τη δοκιμάσω. Δεν την έχω δοκιμάσει ακόμα, αλλά σύντομα θα ξεκινήσω. 



Τα προϊόντα της Natura Danza με κέρδισαν αμέσως, με τις υπέροχες απαλές υφές τους και τις φοβερές μυρωδιές τους! Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να ανακαλύπτουμε και να στηρίζουμε ελληνικές εταιρίες, ιδιαίτερα με χειροποίητα και φυσικά προϊόντα.

ΥΓ: Θέλω να μου πείτε τις εντυπώσεις σας σχετικά με αυτά, αν έχετε δοκιμάσει κάποιο προϊόν Natura Danza ή αν θα θέλατε να δοκιμάσετε κάποιο. Πού ξέρετε; Μπορεί να επανέλθω σύντομα με διαγωνισμό!

You Might Also Like

4 σχόλια

  1. Φαίνονται πολύ ενδιαφέροντα προϊόντα! Σίγουρα θα τα έχω στο μυαλό μου για επόμενες αγορές! Πολύ ωραίο post!

    Φιλάκια ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ Αγγελική μου! ❤
      Όντως με έχουν εντυπωσιάσει και μένα! Σύντομα θα σας κάνω και reviews, μόλις έχω ολοκληρωμένη άποψη. Φιλάκια!

      Διαγραφή
  2. καλησπέρα, ενδιαφέρομαι για την κρέμα ματιών.πως σου φάνηκε τελικά?σου άρεσε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή