Ελληνική Εταιρία

Sweet & Cotton ❤ Τα πιο γλυκα εσωρουχα!

5:34 π.μ.


Είμαι πολύ χαρούμενη που επιστρέφω επιτέλους στο blogging μετά από τόσο καιρό, και μάλιστα για να σας μιλήσω για μία αγαπημένη μου, ελληνική εταιρία. Πριν λίγες μέρες λοιπόν έλαβα ένα πανέμορφο πακετάκι από τη Sweet & Cotton, με εσώρουχα άριστης ποιότητας και με την πιο γλυκειά συσκευασία που έχω δει! Και τώρα σίγουρα θα σκέφτεστε... "Μα καλά, πώς μπορείς να διαλέγεις εσώρουχα μέσω internet, χωρίς να τα δοκιμάζεις;"

 Η Sweet & Cotton έχει φροντίσει και την παραμικρή λεπτομερεια. Υπάρχει στο e-shop αναλυτικό νουμερολόγιο για να είσαι 100% σίγουρη πώς τα εσώρουχα που διαλέγεις ταιριάζουν τέλεια στο σώμα σου, περιγραφή κάτω από το κάθε εσώρουχο σχετικά με το ύφασμα και ένα εύκολο & χαρούμενο site που χαίρεσαι να το επισκέπτεσαι. Οι τιμές είναι εξαιρετικά προσιτές, και η εξυπηρέτηση άμεση: ο Σαμ θα σε βοηθήσει αμέσως σε ότι χρειαστείς.


Η ποικιλία είναι μεγάλη: μοντέρνα, κλασσικά, απλά, σέξυ, αθώα και πολλά ακόμα σχέδια για να επιλέξεις.

Πάμε και στη συσκευασία;
Επειδή έχω παραγγείλει ξανά από τη Sweet & Cotton (σας μίλησα την πρώτη φορά και στο άρθρο μου εδώ), έχω ερωτευτεί τη συσκευασία τους! Τα εσώρουχα έρχονται μέσα σε βάζο (ή ένα όμορφο πουγκί) και πολύχρωμες κορδέλες, μαζί με νόστιμα ζαχαρωτά και μία ειδική αφιέρωση για σένα. Η τέλεια ιδέα για να κάνεις ένα σούπερ δώρο στη μητέρα σου, τη φίλη σου, την αδερφή σου και φυσικά στο αγόρι σου.


Τι διάλεξα για μένα:

Στη Sweet & Cotton θα βρεις και ανδρικά & παιδικά εσώρουχα, εκτός από γυναικεία! Επίσης είδα πώς έχουν ξεκινήσει και οι εκπτώσεις, με τιμές να ξεκινούν από 2€. Οπότε είναι τέλεια ευκαιρία να επιλέξεις τη Sweet & Cotton, και να διαλέξεις τα νέα σου εσώρουχα. Η αποστολή για αγορές άνω των 40€ είναι δωρεάν!


Κάνε κι εσύ την παραγγελία σου στο www.sweetandcotton.gr, και θα είναι από τα πιο όμορφα δώρα που έχεις κάνει στον εαυτό σου -ή στους γύρω σου!


You Might Also Like

2 σχόλια

  1. Ωωω πολύ εντυπωσιακά και ωραίο concept! Να τα χαρείς!

    Φιλάκια ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ Αγγελική μου ❤ Χαίρομαι που σου άρεσε το concept ^^ Φιλάκια!

      Διαγραφή