οικονομικά προιόντα

Monthly #Favorites ❤ September 2016

11:24 π.μ.


 Να 'μαι κι εγώ πάλι πίσω στο αγαπημένο μου blogging, μετά από έναν ολόκληρο μήνα -σχεδόν- αποχής! Λόγω της εξεταστικής του Σεπτεμβρίου έλειπα λοιπόν, καθώς αυτή τη φορά διάβασα πολύ περισσότερο από ότι σε κάποιες άλλες, και επιστρέφω σήμερα ανανεωμένη και έτοιμη να ξεκινήσω να γράφω για πολλά προϊόντα που δοκιμάζω τελευταία και έχω αγαπήσει. Ετοιμάζω λοιπόν πολύ ωραία θέματα εδώ στο beauty maniac, και φυσικά πολλά δώρα για όλες τις #ομορφομανιακές οπότε μείνετε εδώ γύρω για να δείτε πρώτες όλες τις εκπλήξεις.


Ξεκινάμε λοιπόν τα αγαπημένα του μήνα με τα προϊόντα περιποίησης που χρησιμοποίησα. Το μήνα που μας πέρασε περνούσα αρκετές ώρες διαβάζοντας στον υπολογιστή μου, οπότε όπως καταλαβαίνετε αυτό ήταν κάτι πολύ βλαβερό για τα μάτια μου, αλλά και για τους μαύρους κύκλους. Σε συνδυασμό με νυχτερινό διάβασμα λοιπόν, είχα αρκετά έντονο πρόβλημα οπότε μία κρέμα ματιών αυτό το μήνα ήταν κάτι παραπάνω από απαραίτητη. Η Pep-Start της Clinique ήρθε για να με σώσει, αφού η ανάλαφρη υφή της απλώνεται τέλεια και δείχνει το βλέμμα λιγότερο "κουρασμένο". Εννοείται πως αν δεν κοιμάσαι καλά, μία κρέμα ματιών δεν πρόκειται να κάνει θαύματα όμως η συγκεκριμένη με άφησε πολύ ικανοποιημένη. Επιπλέον, το concealer μετά τη χρήση της (αφού απορροφηθεί) απλώνεται πολύ πιο ομοιόμορφα. 
Extra Tip: Δοκίμασε να βάλεις την κρέμα ματιών σου (ή αυτή του προσώπου σου) στο ψυγείο, και να είσαι σίγουρη πως θα είναι ακόμα πιο απολαυστική-αλλά και αποτελεσματική!

Αν δεν έχεις δοκιμάσει τα Body Desserts από το Organic Shop, δε φαντάζεσαι τι χάνεις! Μιλάμε για προϊόντα σε τεράστια ποσότητα -450ml συγκεκριμένα!- τα οποία κυκλοφορούν σε πάρα πολλές απολαυστικές γεύσεις και είναι τόσο συναρπαστικά που θέλεις να τα φας. Έχω δοκιμάσει πολλά προϊόντα της ίδιας φιλοσοφίας, αλλά με αυτά πράγματι εντυπωσιάστηκα. Δοκίμασα λοιπόν το Chocolate & Macadamia Nut, το οποίο είναι ουσιαστικά ένα αφρόλουτρο που υπόσχεται να κάνει πιο απαλή την επιδερμίδα και όντως το κάνει! Η σύστασή του είναι βουτυρένια, όμως στο μπάνιο γίνεται αφρώδης και η αίσθηση που αφήνει στο δέρμα είναι μαγευτική. Δεν το περίμενα, αλλά μετά τη χρήση του δε χρειάζεται καν να βάλω κρέμα σώματος! Θα το βρεις στο Cherrybox, και μάλιστα σε σούπερ προσφορά. Δοκίμασα και άλλα προϊόντα από αυτή τη σειρά, και σύντομα θα σας κάνω σχετική παρουσίαση -πιο νόστιμη από ποτέ. 


Τελευταίο προϊόν για την περιποίηση, αλλά πολύ ευεργετικό για τα μαλλιά: η μάσκα αναδόμησης με γιασεμί-λίλι από τη Natura Danza. Εκτός από το υπέρ-λατρεμένο άρωμά της (το οποίο μένει στα μαλλιά μου για ώρες μετά τη χρήση της, και είναι το μόνο!) δίνει μία πολύ καλή ενυδάτωση στα μαλλιά χωρίς να τα βαραίνει καθόλου. Αν έχετε λεπτή τρίχα, σίγουρα θα τη λατρέψετε!


Και τώρα, περνάμε στα προϊόντα μακιγιάζ που ξεχώρισα αυτό το μήνα. Η αλήθεια είναι πως δε βαφόμουν ιδιαίτερα, αλλά δοκίμασα πάρα πολλά προϊόντα που είναι αξιόλογα και value for money οπότε θα σας μιλάω για αυτά σταδιακά μέσα από διάφορες αναρτήσεις. Ένα ολοκαίνουργιο brand που γνώρισα και αγάπησα μέσα στο Σεπτέμβριο ήταν το Wycon, και η παλέττα της καινούργιας, φθινοπωρινής σειράς Cosmo samurai #1 ήταν η επιλογή μου για κάθε πρωινό μακιγιάζ. Περιέχει 7 αποχρώσεις, που κινούνται σε berry αλλά και σε ουδέτερους τόνους και την αγάπησα κυρίως για την σικ, στιβαρή συσκευασία της και για την σούπερ απόδοση -ακόμα και των ματ- αποχρώσεών της.


Αν και δε φοράω συχνά κραγιόν, αυτό το μήνα φόρεσα αρκετά το ματ κραγιόν της Beauty Loop που βρήκα στο φθινοπωρινό Cherrybox (για swatch & unboxing του κουτιού, κάντε κλικ εδώ). Έχει υπέροχη υφή, απλώνεται όμορφα χωρίς να κάνει κομματάκια και παρόλο που είναι ματ δεν ξηραίνει τα χείλη! Η διάρκειά του είναι αρκετά καλή, στα χείλη μου κρατάει περίπου 4-5 ώρες και έπειτα αφήνει stain στα χείλη.


Μέσα στον Αύγουστο ξεκίνησα να δοκιμάζω για πρώτη φορά primer για το πρόσωπο, οπότε τώρα που έγινε αγαπημένο σκέφτηκα να το προσθέσω και αυτό στη σημερινή ανάρτηση. Είναι λοιπόν το Flawless Foundation Primer από το brand Absolute New York στην απόχρωση Clear, και έχει μία πολύ όμορφη, βελούδινη υφή καθώς απλώνεται στο πρόσωπο. Κάνει όντως το εφέ Photoshop που υπόσχεται στο δέρμα, και εξαφανίζει τους πόρους. Κυκλοφορεί και σε 2 ακόμη αποχρώσεις, πράσινο για να καλύψετε ευκολότερα κοκκινίλες και το μωβ για να τονώσει μία θαμπή επιδερμίδα.

Για το τέλος, σας άφησα ένα πολύ οικονομικό αλλά και αγαπημένο μου προϊόν για τα φρύδια! Είναι το Ultra Aqua Brow Tint στην απόχρωση Fair, και μου αρέσει πολύ να το χρησιμοποιώ με ένα πολύ λεπτό, κοφτό πινελάκι ώστε να σχηματίζω "κοφτές" γραμμές που να μοιάζουν με τα φυσικά μου φρύδια. Το αποτέλεσμα που δίνει είναι διαρκείας, και ιδανικό για πρωινές εμφανίσεις.

Αυτά λοιπόν είναι τα δικά μου αγαπημένα για το Σεπτέμβριο! Περιμένω στα σχόλια και τα δικά σου, ή αν είχαμε κάποιο κοινό.

ΥΓ: Θυμάσαι τις εκπλήξεις που σου υποσχέθηκα στην αρχή της ανάρτησης; Να τις περιμένεις από αύριο κιόλας!

You Might Also Like

8 σχόλια

  1. Πολύ όμορφα προιόντα και φοβερές φωτογραφίες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. υπέροχες φωτογραφιες .Μου αρεσε ιδιαιτερα το προιον φρυδιων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι πολύ καλό, σίγουρα αξίζει πολύ περισσότερο από την τιμή του! Ευχαριστώ πολύ για τις φωτογραφίες ❤

      Διαγραφή
  3. Απαντήσεις
    1. Το primer το βρίσκουμε στο e-shop της Absolute NY Greece, σας έχω αφήσει link για να το βρείτε απευθείας :) xx

      Διαγραφή
  4. Και εννοείται ότι έψαξα να βρω το review σου για την pep start. Δε κάνουμε μισές δουλειές εδώ :P Ηθελα ολοκληρωμένη άποψη. <3 :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Oops! Όλο λέω ότι θα το κάνω, και όλο το αναβάλλω αυτό το review για την Pep-Start... Την έχω αγαπήσει όμως, ειδικά τις μέρες που δεν κοιμάμαι καλά δεν την παραλείπω ποτέ. xx

      Διαγραφή