ομορφιά

October's Beauty Mood ♡ Τα δικα μου ροζ αγαπημενα #2

9:48 π.μ.

Ο Οκτώβριος είναι ο πιο ροζ μήνας του χρόνου, και σήμερα που έχουμε 25 Οκτωβρίου είναι η παγκόσμια μέρα κατά του καρκίνου του μαστού. Μία ευκαιρία λοιπόν να δηλώσουμε πως είμαστε κοντά στις γυναίκες που παλεύουν με τον καρκίνο του μαστού, αλλά και να σκεφτούμε πως η αυτοεξέταση σε συνδυασμό με τη μαστογραφία είναι ένα από τα μεγαλύτερα δώρα στον εαυτό μας Υπολογίζεται ότι 1 στις 8 γυναίκες παγκοσμίως θα εκδηλώσει καρκίνο του μαστού σε κάποια φάση της ζωής της. Παρά τη συχνότητά του, εάν διαγνωστεί έγκαιρα, μπορεί να θεραπευτεί.


 Πέρυσι λοιπόν μοιράστηκα μαζί σας την ανάρτηση "Τα δικά μου ροζ αγαπημένα" (που μπορείτε να δείτε εδώ), και φέτος είπα να συνεχίσω αυτή την ιδέα. Ελπίζω να σας αρέσει κι εσάς εξίσου! Τα προϊόντα που θα σας δείξω σήμερα είναι διάφορα πραγματάκια ομορφιάς που χρησιμοποιώ εδώ και καιρό: κάποια είναι ροζ στη συσκευασία, ενώ άλλα είναι χρωματισμένα σε ροζ απόχρωση. Πάμε να τα δούμε;

Bioderma Sensibio H2O - Καταπραυντικό Νερό Καθαρισμού
Τα νεράκια καθαρισμού ήρθαν για να κάνουν τη διαδικασία του ντεμακιγιάζ ακόμα πιο εύκολη, καθώς δρουν σαν μαγνήτης και συγκρατούν ρύπους και μακιγιάζ. Πολλές bloggers και οι youtubers όμως λατρεύουν αποκλειστικά το νεράκι καθαρισμού Sensibio της Bioderma, και καθόλου τυχαία καθώς είναι εξαιρετικό! Είναι σίγουρα ένας από τους καλύτερους τρόπους να κάνεις ντεμακιγιάζ, είναι απαλό με τα μάτια και δεν προκαλεί ερεθισμούς στην επιδερμίδα.

 Pink Brushegg
 Αν αγαπάς το μακιγιάζ και τα πινέλα, αλλά βαριέσαι τη διαδικασία του πλυσίματος έχω να σου προτείνω ένα προιόν που θα σου λύσει τα χέρια. Το BrushEgg είναι μία ειδική, "τραχειά" επιφάνεια με την οποία μπορείς να καθαρίσεις τα πινέλα σου στο 1/3 του χρόνου. Θα το βρεις στο ebay σε πολλά χρώματα, αλλά ειδικά το ροζ είναι πολύ όμορφο.

Fresh Line Circe Body Splash 
Μυρίζοντας λουλουδένια και σαγινευτικά, το body splash από τη σειρά Κίρκη της Fresh Line είναι ένα αγαπημένα μου προιόν. Δεν έχει ιδιαίτερα μεγάλη διάρκεια, αλλά η μυρωδιά του είναι πράγματι μαγευτική.


Benefit dandelion lip gloss light pink
 Ένα από τα πιο λαχταριστά lip gloss που έχω δοκιμάσει! Μυρίζει πάρα πολύ γλυκά, δεν κολλάει τα χείλη και έχει μία πολύ όμορφη, απαλή απόχρωση. Μπορεί να φορεθεί και πάνω από κάποιο κραγιόν, για να του δώσει έξτρα γυαλάδα και λάμψη.

First Date Blush Famous x - #keira 
 Αναμφίβολλα μία υπέροχη, girly συσκευασία για τη συλλογή μας! Αν και δε συμπαθώ ιδιαίτερα τα animal prints, η συσκευασία του Famous x First Date Blush είναι αξιαγάπητη. Έχει και μεγάλο καθρέφτη, και η απόχρωσή του είναι ένα απαλό ροδακινί με shimmer. Η απόδοσή του είναι μέτρια, και το αγαπώ για καθημερινό μακιγιάζ.


L'oreal Paris Matte Lipgloss #405, The bigger-the better
 Η απόλυτη, καλοκαιρινή και έντονη φούξια απόχρωση! Τα lip gloss της L'oreal δεν κολλάνε καθόλου στα χείλη, είναι βελούδινα και πολύ σταθερά αν στεγνώσουν. Το αγαπώ πολύ, ειδικά για τους καλοκαιρινούς μήνες.
Tip: Λόγω των μπλε υποτόνων, κάνει τα δόντια να φαίνονται πιο λευκά!

L'oreal Paris True Match Highlighter Icy Glow
 Από τότε που ξεκίνησε η τάση του Strobing, αγαπήσαμε ακόμα περισσότερο τα υγρά highlighters. Το συγκεκριμένο έχει ροζ συσκευασία και μία πανέμορφη, ψυχρή απόχρωση που δείχνει ιδανική σε λευκή επιδερμίδα. Η ποσότητά του είναι 30ml, και πραγματικά χρειάζεσαι πολύ λίγη κάθε φορά καθώς είναι πολύ έντονη η απόδοσή του.

L'oreal Paris Nail Laquer - #330 Fuchsia Palace
 Τα βερνίκια της L'oreal Paris έχουν πανέμορφες, σικ συσκευασίες και πολύ βολικό, φαρδύ βουρτσάκι. Με 2 μόνο κινήσεις, μπορείς να καλύψεις ολόκληρη την επιφάνεια του νυχιού και μάλιστα τα χρώματα είναι πολύ pigmented. Λατρεύω τα φούξια νύχια, οπότε η συγκεκριμένη απόχρωση είναι μία από τις αγαπημένες μου.

Ελπίζω να σου άρεσαν τα δικά μου, ροζ αγαπημένα! Περιμένω και τα δικά σου στα σχόλια. Και μην ξεχνάς την αυτοεξέταση, το οφείλεις στον εαυτό σου και σε αυτούς που σε αγαπούν και αγαπάς. 

You Might Also Like

8 σχόλια

  1. Πολύ όμορφα τα ροζ αγαπημένα σου! Το βερνίκι πρέπει να δίνει καταπληκτική απόχρωση στα νύχια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ Αλεξάνδρα μου! Το βερνίκι έχει μία απίστευτη, έντονη και φούξια απόχρωση που αγαπώ -ακόμα και για τους χειμερινούς μήνες ♡ xx

      Διαγραφή
  2. Απαντήσεις
    1. Να το ψάξεις, είναι πολύ βολικό ειδικά αν έχεις πολλά πινέλα. Τελευταία είδα πως διάφορες εταιρίες άρχισαν να βγάζουν brusheggs με την επωνυμία τους, αλλά είναι αρκετά ακριβότερα. xx

      Διαγραφή
  3. πολύ όμορφα! έχω ένα τέτοιο βερνίκι της L'oreal αλλά ούτε που το άνοιξα ακόμη! xxx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ! Νατάσα μου έχουν τέλειο βουρτσάκι τα βερνίκια της L'oreal, ειλικρινά είναι από τα λίγα που με βολεύουν τόσο. xx

      Διαγραφή
  4. Ροοοοζ! <3
    Το First Date Blush μού κέρδισε το ενδιαφέρον. To Lumi Magique Primer της L'oreal, είναι καταπληκτικό αντί για foundation. Give it a try <3
    Φιλάκια Λίλα μου και μπράβο για τις φώτο. Πάντα μου φτιάχνουν τη διάθεση <3 :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ω, ευχαριστώ πολύ αγαπημένη Ηρώ! Αν το πετύχω θα το δοκιμάσω, γιατί είμαι (και πάλι) σε αναζήτηση του ιδανικού foundation -αν και το Infallible με βόλεψε πάρα πολύ. xx

      Διαγραφή