benefit

Dolly Darling ❤ Benefit X-Mas Set

2:47 π.μ.

 Hello! Τα Χριστούγεννα ολοένα και πλησιάζουν -οκ έχουμε ακόμα λιγότερο από ένα μήνα, αλλά η χαρούμενη διάθεση γιατί να μην ξεκινήσει από τώρα; Σήμερα λοιπόν σκέφτηκα να σου γνωρίσω την καινούργια μου φιλή, που είναι η Dolly Darling από τη Benefit. Αν και είχα υποσχεθεί στον εαυτό μου να μην αγοράσω άλλα καλλυντικά, έφτασαν τα Sephora με την προσφορά της Black Friday (-30% στα προιόντα Benefit, και όχι μόνο!) οπότε δε μπόρεσα να αντισταθώ.


Το σετ δώρου Dolly Darling λοιπόν περιέχει 4 προϊόντα της Benefit, και μάλιστα τα 3 σε full size συσκευασία. Μόνο και μόνο από αυτό, καταλαβαίνετε πως πρόκειται για το απόλυτο value for money αν θέλεις να δοκιμάσεις κάποια προϊόντα της Benefit. Η μάσκαρα The Roller Lash πρόσφατα μου τελείωσε, οπότε ήθελα πολύ να την αντικαταστήσω γιατί είναι μία από τις αγαπημένες μου. Επιπλέον, είχα δοκιμάσει σε travel size το φοβερό POREfessional και μου άρεσε πολύ. Τα υπόλοιπα 2 προϊόντα δεν τα έχω δοκιμάσει, αλλά είμαι σίγουρη πως θα τα αγαπήσω εξίσου: Το bronzer Hoola, με την ματ σύστασή του και τους γκρι υποτόνους και το τζελ φρυδιών Gimme Brow στην απόχρωση #03 (που είναι και το travel size προιόν).


Η Dolly Darling λοιπόν είναι η καινούργια μου φίλη που ήθελα να σου συστήσω, και θα τη βρεις αποκλειστικά στα Sephora. Υπάρχουν κι άλλα, πανέμορφα σετ για τα Χριστούγεννα από τη Benefit, για να διαλέξεις το δικό σου. Σύντομα θα επιστρέψω και με reviews, για τα προϊόντα που θα δοκιμάσω για πρώτη φορά. Εσένα ποιό είναι το αγαπημένο σου σετ καλλυντικών, για αυτά τα Χριστούγεννα;

You Might Also Like

2 σχόλια

  1. Αααα το αγόρασα και εγώ σήμερα.. Είπα να κάνω ένα pre Christmas δωράκι στον εαυτό!! Πραγματικά είναι value for money αν σκεφτούμε τις αρχικές τιμές των προϊόντων και το 30% που είχε ήδη στην αρχική τιμή της συσκευασίας δώρου!!!
    Με γεια σου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ Αναστασία μου! Καλοφορετα όλα τα πραγματάκια ❤️ xx

      Διαγραφή