διαγωνισμός

Κερδιστε: 4 συλλεκτικα σετ ♡ CND Vinylux Craft Culture Collection

12:49 π.μ.

Το beauty maniac αυτό το Δεκέμβριο κλείνει 4 χρόνια στο χώρο του blogging, και τα δώρα μας θα είναι πολλά για να το γιορτάσουμε! Ξεκινάμε λοιπόν σήμερα με ένα σούπερ διαγωνισμό, σε συνεργασία με την αγαπημένη CND και το e-CreativeGroup για να σας χαρίσουμε 4 συλλεκτικές κασετίνες. Κάθε κασετίνα θα περιέχει το υπερ-αγαπημένο μου Weekly Top Coat, και 2 αποχρώσεις-έκπληξη από την ολοκαίνουργια σειρά της CND Vinylux, η οποία είναι η Craft Culture! Τι λες, θα δοκιμάσεις την τύχη σου;


Η σειρά Craft Culture από τη CND μας θυμίζει και πάλι την αξία που έχει το χειροποίητο. "Αυτές οι ρουστίκ αποχρώσεις χαρίζουν στη συλλογή Craft Cultureδιαχρονικό στυλ" σημειώνει η Jan Arnold, Co-Founder και Style Director της CND. Αν θέλεις να δεις ολοκληρωμένο review, κάνε κλικ εδώ.

Πάμε και στο διαγωνισμό μας! Οι όροι είναι πολύ απλοί, για να πάρετε μέρος όλες. Μπορείς να πάρεις μέρος μέσω facebook, αλλά και instagram (στο κάθε social media θα κληρώσουμε από 2 σετ!).


Για το facebook
1)Like στο Beauty Maniac Blog
2)Like στο CreativeGroup.gr
3)Like στη φωτογραφία του διαγωνισμού

Για το instagram
1)Follow στο προφίλ μου @lila_amanatidou 
2)Follow στο @creativegroup_cnd_hellas
3)Like στη φωτογραφία του διαγωνισμού  

Ο διαγωνισμός μας λήγει στις 18 Δεκεμβρίου, και η νικήτριες θα ανακοινωθούν σε αυτή την ανάρτηση. Καλή τύχη σε όλες!

And the lucky girls are:
Δάφνη Μασλή & Giwta Koukoulh (Facebook)
gallidoula & maria.vougiou (Instagram)

You Might Also Like

5 σχόλια

  1. Ευχαριστούμε και συγχαρητήρια για τον πανέμορφο διαγωνισμό που μας δίνεται η ευκαιρία, η δυνατότητα και η χαρά να κερδίσουμε αυτά τα ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΜΑΣ! Ελπίζω να είμαι τυχερή :-) Μακάριιι!!! Τα θέλω τόσο πολύυυ!!! Τα λάτρεψα μόλις τα είδα!
    Έλαβα μέρος:
    Στο facebook με όνομα: Eleni V. Mylona
    Στο instagram με όνομα: @eleni.mylona
    Σε ακολουθώ:
    Στο twitter με όνομα: @eleni_mln27
    GFC όνομα: Ελένη Μυλωνά
    Στο google+ με όνομα: Ελένη Μυλωνά
    Στο youtube με όνομα: Ελένη Μυλωνά
    Στο bloglovin με όνομα: Eleni Mylona (elenimylona)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τελειooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo !!!!! Απίθανο το δωρο που μας χαριζετε 💟💟💟💟💟 Θα ηθελα πολυ να σταθω και εγω τυχερη σε εναν από τους συγκλονιστικούς διαγωνισμούς σας ....... ειναι πραγματι εκπληκτικο 💟💟💟 Ευχαριστουμε παρα πολυ καλες δουλειες να εχετε, εναν ακρως υπεροχο χειμωνα και να περάσετε τις πιο τέλειες γιορτές

    Σε ολα ακολουθω ως Mary Samioti

    ΑπάντησηΔιαγραφή