κοσμήματα

Τα πιο γλυκα κοσμηματα! ❤ Ilianne Jewelry Made of Love

7:50 π.μ.


 Πριν από λίγες ώρες έφτασε στα χέρια μου το πιο γλυκό πακετάκι που έχω λάβει ποτέ, από την Ηλιάννα και το brand της "Iliane-Jewerly Made of Love". Όταν λέω γλυκό, εννοώ τόσο την προσεγμένη συσκεασία όσο και το περιεχόμενό τους. Κι αυτό γιατί η Ηλιάννα δεν φτιάχνει τα κλασσικά, χειροποίητα κοσμήματα που μπορεί ήδη να γνωρίζεις, αλλά κάτι πολύ πιο ιδιαίτερο. Κατασκευάζει από πηλό, 100% χειροποίητα κοσμήματα μινιατούρες, μικροσκοπικών φαγητών και γλυκών αλλά και vintage κοσμήματα. Όλα με εξαιρετική λεπτομέρεια, που μοιάζουν εντελώς αληθινά. Είναι μικρά έργα τέχνης!


Ήθελα εδώ και καιρό να αγοράσω κάποια μικροσκοπικά γλυκάκια λοιπόν, και επιτέλους έκανα την παραγγελία μου για να κάνω δώρο στον εαυτό μου ένα pre-Christmas gift. Νομίζω πως η συσκευασία και τα υπέροχα κοσμήματα είναι ιδανικά για να κάνεις ένα τέλειο δώρο σε κάποια γυναίκα που αγαπάς.

 
 Μόλις πήρα στα χέρια μου το πακετάκι, άρχισα να το ξετυλίγω με ενθουσιασμό! Η Ηλιάννα το είχε κλείσει τόσο καλά, που χρειάστηκα μαχαίρι για να το ανοίξω. Τα κουτάκια με περίμεναν να ανακαλύψω τα γλυκάκια που είχα παραγγείλει, οπότε δεν έχασα χρόνο. Πάμε να σας δείξω τι πήρα;


 Το πρώτο κουτάκι που ανοίγουμε μέσα το δαχτυλίδι βάφλα σε σχήμα καρδιάς, με Nutella και φραουλίτσες. Πάντα μου άρεσε η βάφλα με νουτέλα, οπότε τώρα μπορώ να τη φοράω και στο χέρι μου!


 Συνεχίζουμε με ένα υπέροχο κολιέ, το οποίο μόλις είδα σκέφτηκα πως έπρεπε να γίνει δικό μου. Το Starbucks Pumpkin Spice Latte εκτός από το να το πιεις, πλέον μπορείς και να το φοράς στο λαιμό. Και μάλιστα, εκτός του ότι μυρίζει σαν αληθινός καφές, γράφει επάνω και το όνομά σου! Αν λατρεύεις κι εσύ τα ροφήματα των Starbucks, ήρθε η ώρα να το "δοκιμάσεις".


Για το τέλος άφησα δύο μικροσκοπικά ζευγάρια, με γλυκά σκουλαρικάκια. Τα donuts είναι η αδυναμία μου (ειδικά αυτά με τη σοκολάτα), οπότε σκέφτηκα να παραγγείλω τα ντόνατς σκουλαρίκια από τη ροζ σειρά. Όλα τα donuts που φτιάχνει η Ηλιάννα είναι τόσο λαχταριστά και αληθοφανή, που σου ανοίγουν την όρεξη και δεν ξέρεις ποιό να διαλέξεις.


Η Ηλιάννα μου έστειλε επίσης ένα ζευγάρι από την πανέμορφη, χριστουγεννιάτικη συλλογή της με τραγανά αστεράκια που μοιάζουν σαν μπισκοτάκια. Πολύ λαχταριστά και cute, αλλά και γιορτινά μαζί!


Αυτή ήταν η δική μου παραγγελία λοιπόν. Για να παραγγείλεις κι εσύ μερικά από τα πιο γλυκά, χειροποίητα κοσμήματα της Ηλιάννας κάνε κλικ στο e-shop, iliannejewelry.com. Οι επιλογές είναι τόσες, που θα ξετρελαθείς και δεν θα ξέρεις τι να διαλέξεις! Μην ξεχάσεις να ακολουθήσεις την Ηλιάννα και το brand της στα social media (instagram & facebook) για να βλέπεις όλα τα πανέμορφα κοσμήματα που φτιάχνει πρώτη.

Πώς σου φάνηκαν τα κοσμήματα της Ηλιάννας; Περιμένω και τη δική σου άποψη για τα μικροσκοπικά γλυκάκια. Και πού ξέρεις, μπορεί να ετοιμάζουμε εκπληξούλα!

You Might Also Like

4 σχόλια

  1. Τι όμορφο post! Βρήκα ήδη 2-3 πραγματάκια που θέλω οπωσδήποτε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι πολύ όμορφα και χαριτωμένα αυτά τα μικρά "μπιχλιμπιδάκια"!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή