Aromatics

Monthly #Favorites ♡ November 2016

9:08 π.μ.

Αργήσαμε λίγο, αλλά επιτέλους ήρθε η ώρα να μοιραστώ μαζί σου τα αγαπημένα του μήνα που πέρασε! Κάποια είναι καινούργιες προσθήκες, κάποια τα αγαπώ από παλιά... Σε περιμένουν όλα να τα ανακαλύψεις!



Aromatics Papoutsanis κρέμα σώματος με άρωμα παραδοσιακές καραμέλες γάλακτος (καραμέλα & βανίλια)! Αν και μικρή δεν έτρωγα καραμέλες βουτύρου, μεγαλώνοντας η καραμέλα για μένα έχει γίνει αγαπημένη μυρωδιά. Η συγκεκριμένη κρέμα σώματος έχει τόσο υπέροχο και ρεαλιστικό άρωμα, που θέλεις να τη φας! Είναι για ξηρές επιδερμίδες, θρέψη και εντατική περιποίηση για 24 ώρες. Αν δεν έχεις δοκιμάσει τα καινούργια προϊόντα της σειράς Aromatics, χάνεις!

Kerastase Paris Elixir Ultimate Oleo - Complexe 
 Το τελευταίο διάστημα τα μαλλιά μου χρειάζονται επειγόντως κούρεμα (το οποίο όλο αναβάλλω, να δούμε πότε θα πάω!), και το λαδάκι αυτό έγινε η αιτία να γίνουν ξανά λίγο πιο απαλές και λαμπερές οι άκρες μου. Μυρίζει τέλεια, και χρειάζεται μία μόνο σταγόνα για να απλωθεί σε όλα τα μαλλιά.



Essence Camouflage 2 in 1 Make-up & Concealer #10 Ivory Beige 
 Υπόσχεται υψηλή κάλυψη, no-mask εφέ και πως είναι μακράς διάρκειας. Συνήθως δεν μου ταιριάζουν τα makeup της Essence, διότι ακόμα και η πιο ανοιχτή απόχρωση για μένα είναι σκούρη. Το συγκεκριμένο όμως είναι ακριβώς στην απόχρωση του δέρματός μου! Η κάλυψή του θα έλεγα πως είναι φυσική, και μέτρια και όντως δεν αφήνει το ενοχλητικό εφέ μάσκας. Είναι η τέλεια επιλογή για το πρωί, καθώς το απλώνω σε όλο το πρόσωπο και κάτω από τα μάτια για μία φρέσκια, ελαφριά και ομοιόμορφη όψη.

Πινέλο Skin Perfection EcoTools
 Πρόκειται για το αγαπημένο μου πινέλο για foundation τους τελευταίους μήνες, και ήρθε η ώρα να σας το δείξω επιτέλους! Έχει πολύ απαλές τριχούλες, είναι κοφτό ώστε πανεύκολα να απλώνει το makeup και σε δύσκολα σημεία (όπως γύρω από τη μύτη) και το αποτέλεσμα που δίνει είναι ανάλαφρο και ιδανικό για πρωινές κυρίως εμφανίσεις. Όσες φορές κι αν το έχω πλύνει, δεν έχει χάσει ούτε μία τρίχα. Είναι σίγουρα ένα must have πινέλο, για κάθε νεσεσέρ.

L'oreal True Match La Touche Magique #IvoryBeige
 Μου το έφεραν οι φίλες μου σαν δώρο γενεθλίων, και έγινε ήδη αγαπημένο! Η απόχρωσή του δίνει φως, αλλά και ελαφριά κάλυψη κάτω από τα μάτια. Αν δεν έχω ιδιαίτερο πρόβλημα με μαύρους κύκλους (δηλαδή τις περισσότερες μέρες της εβδομάδας) το χρησιμοποιώ για κάλυψη και φως. Απλώνεται πολύ ωραία, και δεν μαζεύει στις γραμμές μετά από πολλές ώρες.

(Επάνω καρδούλα: Το makeup & concealer της Essence, Κάτω καρδούλα: Το concealer της L'oreal Paris)

Pierre Rene Professional Lip Matic #10
Αν με ρωτούσες ποιο προϊόν μου έκανε τη μεγαλύτερη εντύπωση τελευταία, για τη σχέση ποιότητας και τιμής θα σου απαντούσα σίγουρα αυτό! Είναι πάρα πολύ οικονομικό (κοστίζει 5.50€ και θα το βρεις στα Dust+Cream), έχει βουτυρένια υφή και πολύ έντονη απόδοση. Επιπλέον, είναι και σούπερ σταθερό! Κυκλοφορεί σε 14 αποχρώσεις, και το #10 που έχω είναι το ιδανικό ροζ χρώμα που θέλω στα χείλη μου κάθε μέρα.



Too Faced Christmas in New York, The Chocolate Shop
Η αγαπημένη μου, χριστουγεννιάτικη παλέτα είναι σίγουρα η Cocoa Powder Infused και την ευχαριστήθηκα πάρα πολύ αυτό το μήνα. Όταν την ανοίγεις, σου έρχεται μία υπέροχη, σοκολατένια αύρα! Τη χρησιμοποιώ σχεδόν καθημερινά, και μου αρέσει πάρα πολύ τόσο σαν συσκευασία όσο και σαν χρωματική ποικιλία/απόδοση. Οι αγαπημένες μου σκιές για καθημερινή χρήση είναι οι: Glaze σαν βάση, και για να τονίσει το κόκκαλο του φρυδιού, Chocaholic & Toffee Crunch για μεταβατικά χρώματα και αν θέλω πιο έντονο look χρησιμοποιώ και τη Tootsie για την κόγχη. Επιπλέον, το ρουζ που περιέχει (το Chocolate Covered Strawberry) είναι από τα πιο υπέροχα χρώματα που έχω δει! Αν δεν έχεις δει ακόμα όλο το σετ της Too Faced (που θα βρεις αποκλειστικά στα Sephora), κάνε κλικ εδώ για swatches και παρουσίαση.

OPI Nail Laquer #Malaga Wine 
 Για δύο ολόκληρες εβδομάδες είχα στα νύχια μου αυτή τη φανταστική απόχρωση, οπότε δε θα μπορούσε να λείπει από τα αγαπημένα του μήνα. Η διάρκειά του, σε συνδυασμό με ένα αξιόλογο top coat είναι 6-10 μέρες και μου αρέσει πάρα πολύ η καλυπτικότητά του.


Αυτά ήταν τα δικά μου αγαπημένα για το Νοέμβριο! Εσύ ποιο προϊόν δεν αποχωρίστηκες αυτό το μήνα;

 ΥΓ: Ξεκίνησαν ήδη οι διαγωνισμοί για τα 4 χρόνια του #beautymaniac, και τα δώρα θα είναι πολλά. Οπότε μείνε συντονισμένη, για να μη χάσεις κανένα!

You Might Also Like

2 σχόλια

  1. Ωραιο κ ενημερωτικο post,σ'ευχαριστουμε Λιλα μου👌❤😘

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ ευχαριστώ Κασσιανή μου, για τα όμορφα σχόλια που μου αφήνεις ^_^ Φιλάκια!

      Διαγραφή