e-shop

Telis Kikeris ♡ Christmas Gift Ideas

1:46 π.μ.

Καθώς τα Χριστούγεννα πλησιάζουν, όλοι έχουμε μπει σε όμορφη και χαρούμενη διάθεση και αρχίσαμε να σκεφτόμαστε τα δώρα που θα κάνουμε στα αγαπημένα μας πρόσωπα. Το e-shop kikeris.gr που είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα των πολύ γνωστών κομμωτηρίων Τέλης Κικέρης έχει συγκεντρώσει τα πιο τέλεια πακέτα, για να χαρίσεις στα αγαπημένα σου πρόσωπα απαλά και μεταξένια μαλλιά στις καλύτερες τιμές τις αγοράς. Μπορείς να δεις τα πακέτα για να διαλέξεις: γυναίκες & άνδρες. Μην ξεχάσεις στο τέλος της παραγγελίας σου, να συμπληρώσεις στα σχόλια ότι πρόκειται για δώρο.

 
Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα να αγοράσεις μία gift card στο ποσό που επιθυμείς, ώστε τα αγαπημένα σου πρόσωπα να επιλέξουν ακριβώς τα προιόντα που χρειάζονται. Υπάρχουν τα ποσά των 20, 50 και 100€ για να διαλέξεις.  

Γιατί να προτιμήσεις το e-shop Telis Kikeris;

 Στο kikeris.gr θα βρεις μία πολύ μεγάλη ποικιλία σε επαγγελματικά προϊόντα για τα μαλλιά, αλλά και τα νύχια και σε τιμές πολύ χαμηλότερες από αυτές που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε σε τόσο επώνυμα brands. Οι εκπτώσεις των προϊόντων είμαι σίγουρη πως θα σε εκπλήξουν ευχάριστα! Μερικά από τα brands που θα βρεις στο e-shop είναι: Wella, Kerastase, L'oreal Professionel, Essie, Babyliss, China glaze, Revlon, Osis+, Chi, MorrocanOil και πολλά ακόμη.




 Η συσκευασία του πακέτου είναι πάντα προσεγμένη, και τώρα για τα Χριστούγεννα είναι πανέμορφη!
Ο χρόνος παράδοσης είναι 1-2 εργάσιμες μέρες. Σε παραγγελίες άνω των 50€ τα μεταφορικά είναι δωρεάν, ενώ αν θέλετε να παραγγείλετε με αντικαταβολή υπάρχει και αυτή η δυνατότητα.


 Η εξυπηρέτηση επιπλέον που προσφέρουν οι άνθρωποι του e-shop είναι άμεση και πολύ καλή, και είναι πάντα πρόθυμοι να σε βοηθήσουν να βρεις αυτό που πραγματικά χρειάζονται τα μαλλιά σου. Αν θέλεις να παραγγείλεις τηλεφωνικώς, μπορείς να καλέσεις στο 216 1008200. Επιπλέον, το e-shop είναι πολύ εύχρηστο για να βρεις εύκολα ότι ψάχνεις. Το e-shop Telis Kikeris σε περιμένει, για να πραγματοποιήσεις τις χριστουγεννιάτικες αγορές σου σε τιμές που δε φαντάζεσαι!

You Might Also Like

0 σχόλια