bioderma

Monthly #Favorites ♡ January 2017

6:28 π.μ.


 Επιτέλους, μετά από απουσία 20 ημερών από το blogging επιστρέφω ξανά με καινούργια ανάρτηση. Είναι η πρώτη φορά που απέχω τόσες μέρες από το αγαπημένο μου hobby, οπότε είμαι πολύ ενθουσιασμένη που σήμερα ξεκινάω ξανά τις αναρτήσεις εδώ στο blog. Ο λόγος της απουσίας μου είναι η γνωστή, και σχετικά "πονεμένη" ιστορία που λέγεται εξεταστική περίοδος, και μισούν όλοι οι φοιτητές... Όσες σπουδάζετε και είστε στην ίδια θέση με μένα, σας εύχομαι καλή υπομονή -αλλά και τύχη!

Ο Ιανουάριος λοιπόν βρίσκεται σχεδόν στο τέλος του (πόσο γρήγορα πέρασε!), και θα μοιραστώ μαζί σας τα αγαπημένα του μήνα. Λόγω της γενικότερης περίεργης κατάστασης που είμαστε όλοι στην εξεταστική, δε μπορώ να πω ότι πρόσεχα ιδιαίτερα το μακιγιάζ μου -τη ρουτίνα του skincare μου όμως δεν την παραμελώ ποτέ. Σας έχω επίσης και κάποια non-beauty αγαπημένα του μήνα, τα οποία είναι τόσο cute που δε μπόρεσα να τα αφήσω εκτός αυτής της ανάρτησης. Πάμε να ξεκινήσουμε;


Στα non-beauty αγαπημένα του μήνα, έχουμε:

Τον υπέροχο σκούφο που μου έφτιαξε η αδερφή μου! Ακόμα και η φούντα του, είναι αξιαγάπητη. Αν σου αρέσει το πλέξιμο, μπορείς να βρεις πως γίνεται το συγκεκριμένο σχέδιο εδώ

Το πιο θηλυκό ημερολόγιο του 2017, το οποίο με έχει βολέψει πάρα πολύ τόσο με τις εσωτερικές ουσιαστικές του συμβουλές, όσο και με το πανέμορφο σχέδιό του. Είναι το The Feminine Days Weekly 2017, από την αγαπημένη Κλαίρη Βενούκα και το blog της Feminine Boudoir. 

Την girly, ρομαντική και γλυκούλα, mini τσάντα-πουγκί από ένα νέο brand που ανακάλυψα πρόσφατα, το Infanta Bags. Τσίμπησα λοιπόν την Pure nostalgia, και είναι 2 όψεων για να έχεις 2 τσαντούλες σε μία. Είναι χειροποίητη, οικονομική και την έχω ήδη λατρέψει!

Τα χειροποίητα σκουλαρίκια-ντόνατς από την Ιλιάννα, και το Ilianne-Jewerly με "γεύση" σοκολάτα & φράουλα. Τόσο αληθοφανή που θέλεις να τα φας!



 Πάμε και στα προϊόντα ομορφιάς που δεν αποχωρίστηκα τον Ιανουάριο; Η μάσκαρα better than sex από την Too Faced  ήταν πάντα στην τσάντα μου, αφού δίνει έντονο αποτέλεσμα και μου αρέσει πολύ. Επιπλέον, μιάς και αυτό το μήνα έκανα back to the basics χρησιμοποίησα πολύ το ρουζ, και μάλιστα το Frat Boy από τη The balm για να δείχνει το προσωπό μου λιγάκι πιο "υγιές" (μιάς και είμαι από τη φύση μου σχετικά χλωμή).

Όταν περνάω περιόδους άγχους, δεν παραλείπω ποτέ τη skincare ρουτίνα μου. Αυτό το μήνα χρησιμοποίησα πολύ τη Sebium Global από τη Bioderma, η οποία είναι εξαιρετική! Υπόσχεται πως απομακρύνει τα μαύρα στίγματα και τα σπυράκια, και μάλιστα με μία ειδική, βιολογική φόρμουλα πολλαπλών δράσεων. Απευθύνεται σε ακνεική-λιπαρή επιδερμίδα, και πράγματι είδα μεγάλη διαφορά στην υφή του δέρματός μου. 

Επειδή πάντα, μετά από μικρά ή μεγάλα ξενύχτια χρειαζόμαστε εντατική ενυδάτωση κάτω από τα μάτια (για να μην είμαστε σαν πάντα), η κρέμα ματιών που με έβγαλε από τη "δύσκολη" θέση είναι η
Eye Cream Anti-Wrinkle Effect της Frezyderm. Βελτιώνει την όψη των κουρασμένων ματιών, και επιπλέον βοηθάει στο να απλωθεί τέλεια το concealer χωρίς να μαζεύει.

Η κρέμα για το σώμα και για τα χέρια που χρησιμοποίησα πολύ αυτό το μήνα είναι η Botanifique - Duo Care Hand and Body Lotion. Έχει υπέροχο άρωμα, απλώνεται εύκολα και δεν αφήνει σημάδια λιπαρότητας, ενώ ενυδατώνει εντατικά. Είναι ότι χρειάζεται το σώμα μας, για να μην αισθανόμαστε ξηρό το δέρμα μας λόγω του κρύου.


Αυτά είναι τα αγαπημένα μου για το μήνα Ιανουάριο. Ποιό από όλα σου έκανε τη μεγαλύτερη εντύπωση; Περιμένω στα σχόλια να μου πεις και τα δικά σου αγαπημένα του μήνα.

You Might Also Like

6 σχόλια

  1. Τις τσαντούλες αυτές τις έχω βάλει και εγώ στο μάτι. Δεν ήξερα ότι είναι δύο όψεων! Εσύ έχεις την αδελφή και εγώ τη μαμά. Την έβαλα να μου πλέξει ροζ σκουφί με ένα τεράστιο pom pom και ξαναζώ τη χαμένη εφηβεία μου LOL

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά η φούντα είναι και στο δικό μου σκούφο τεράστια! Έτσι, για να έχει και λίγο πλάκα :) Η τσαντουλα είναι πολύ όμορφη και γλυκειά, χτες την κράτησα πρώτη φορά και έκανε τη διαφορά σε όλο το outfit ❤️ xx

      Διαγραφή
  2. Πολύ όμορφη η τσάντα αλλά τα σκουλαρίκια σου μου έκαναν κλικ!! χαχα! Φιλάκια γλυκιά μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ όμορφες οι επιλογές σου! Την Better than sex απλά τη λατρεύουμε και το Fratboy είναι στη wish list! xoxo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ κορίτσια! :) Φοράω το Fratboy σχεδόν κάθε μέρα, δίνει τέλεια αίσθηση "υγείας" στο πρόσωπο. xx

      Διαγραφή