διαγωνισμός

Ανοιγουμε μαζι το πιο αγαπησιαρικο Cherrybox & Giveaway ♡ #Cherrylove

1:29 μ.μ.

Βρισκόμαστε ήδη στον πιο αγαπησιάρικο μήνα του έτους. Ο Φεβρουάριος είναι γεμάτος αγάπη, και πολλές καρδούλες όπως όλες γνωρίζουμε -λόγω του Αγίου Βαλεντίνου



Το Cherrybox μετά από 4 χρόνια λειτουργίας του, μας ανταποδίδει την αγάπη και σήμερα θα ανοίξουμε μαζί το πιο lovely κουτί της χρονιάς! Τι περιέχει;



Fresh Line Valentine's Day Heart Popsicle
Το πρώτο που βλέπουμε στο κουτάκι μας είναι ένα υπέροχο, λαχταριστόspecial edition σαπούνι από τη Fresh Line. Μοσχομυρίζει φράουλα, έχει glitter και έρχεται σε συσκευασία που θυμίζει παγωτό ξυλάκι. Δε γίνεται να μην το αγαπήσεις!

Thank You Caramelito Moisturising Hair Mask & Body Oil

 Το Cherrybox φροντίζει να είμαστε γλυκειές σαν καραμέλα, με την προσθήκη ενός υπέροχου λαδιού. Μυρίζει πάρα, πάρα πολύ γλυκά και περιέχει: έλαιο καρύδας, αβοκάντο, ελιάς και ηλίανθου, καλέντουλα, σιτέλαιο, εκχύλισμα καρότου και βιταμίνες Ε & Β καροτίνη. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο σώμα, αλλά και στα μαλλιά σαν εντατική μάσκα ενυδάτωσης. Επειδή τον τελευταίο καιρό άρχισα να χρησιμοποιώ πολύ τα λαδάκια στο σώμα και τα μαλλιά μου, με ενθουσίασε ιδιαίτερα αυτή η προσθήκη!

 Korres Nail Colour #56 Metallic Red

 Είναι γνωστό ότι η μέρα του Αγίου Βαλεντίνου σχεδόν επιτάσσει να φορέσουμε κάτι κόκκινο. Ακόμα και όλος ο Φεβρουάριος είναι ο μήνας του κόκκινου. Για αυτό και το Cherrybox πρόσθεσε στο κουτί μας αυτό το πανέμορφο, κόκκινο, μεταλλικό βερνίκι που σίγουρα θα τραβήξει τα βλέμματα.


Bomb Cosmetics Coco Kisses Coconut Lip Treatment
Για απαλά και βελούδινα χείλη, χρειαζόμαστε μία ειδική θεραπεία ενυδατικών στοιχείων. Αυτό το προϊόν περιέχει εξωτική καρύδα, και υπόσχεται να μας προσφέρει υπέροχα χείλη! Και εγώ είμαι πολύ χαρούμενη που για πρώτη φορά θα δοκιμάσω προϊόν της εταιρίας Bomb Cosmetics.

Bellapierre Cosmetics Gel Lip Liner #04 Truly Red 
 Έχω δοκιμάσει μολύβι χειλιών αυτής της σειράς της Bellapierre (το #003, μπορείς να το δεις και εδώ) και έχω να σου πω τα καλύτερα. Είναι εντελώς αδιάβροχο, με πάρα πολύ έντονη απόδοση και γλιστράει πανεύκολα πάνω στα χείλη. Η απόχρωση Truly Red είναι ένα υπέροχο, σκούρο κόκκινο που θα αναδείξει τα χείλη σου, και θα φαίνονται πιο σέξυ από ποτέ! Extra Tip: Επειδή πρόκειται για ένα ματ προϊόν, φρόντισε να κάνεις απολέπιση και καλή ενυδάτωση στα χείλη σου, για τέλεια εφαρμογή.

Femfresh Intimate Skin Care, Soothing Wash

Για τη φροντίδα της ευαίσθητης περιοχής, υπάρχουν εξειδικευμένα προϊόντα από την εταιρία Femfresh τα οποία έχω δοκιμάσει και μου αρέσουν πολύ. Είναι οικονομικά, αλλά δεν υστερούν σε ποιότητα -σύντομα θα σας κάνω και review. Το Cherrybox μας δίνει την ευκαιρία να δοκιμάσουμε το υγρό καθαρισμού για την περιποίηση της ευαίσθητης περιοχής με εκχυλίσματα cranberry, που υπόσχεται 12ωρη δράση και φρεσκάδα.



Πάμε και στο διαγωνισμό μας! Χαρίζουμε το lovely κουτί σε 2 τυχερές beautyμανιακές, για να μοιράσουμε δώρα & καρδούλες. Για να πάρεις μέρος, μπορείς να δεις τους όρους αναλυτικά σε facebook & instagram. Οι τυχερές νικήτριες (εννοείται πως) θα ανακοινωθούν στις 14 Φεβρουαρίου.

ΥΓ: Το κουτάκι αυτό δεν πωλείται, μπορείς να το αποκτήσεις μόνο μέσω των διαγωνισμών που πραγματοποιεί το Cherrybox στα social media του, αλλά και σε συνεργασία με bloggers. Μην περιμένεις λοιπόν, πάρε μέρος στο διαγωνισμό μας. 

Καλή τύχη σε όλες!

You Might Also Like

23 σχόλια

  1. Τελειο,αγαπησιαρικο κουτακι!!!Ευχαριστουμε Λιλα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υπέροχο δώρο! Ευχαριστούμε για την ευκαιρία! 😻

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. MONADIKO DORO GIA THN GYNAIKA MOY MAKARI NA EIMAI TYXEROS EYXARISTOYME POLY

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μακάρι να σταθώ τυχερή , τρελαίνομαι να ανοίγω κουτιά με δώρα, και τι κουτί.......ευχαριστούμε για την ευκαιρία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ευχαριστούμε πάρα πολύ!!! Θέλω τόσο πολύ να σταθώ τυχερή!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ευχαριστούμε πολύ για το τόσο υπέροχο δώρο σας! Εύχομαι να είμαι τυχερή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. omg!!!! τελεια δωρακια!!!!! ευχαριστουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ευχαριστουμε!!!!fb ερμιονη τσαπακιδου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. !👏🎁🎉🎀👏🎁🎉🎀👏🎁🎉🎀Φανταστικό δωρο!👏🎁🎉🎀👏🎁🎉🎀👏🎁🎉🎀Ευχαριστούμε πολύ!👏🎁🎉🎀👏🎁🎉🎀👏🎁🎉🎀 fb: Παρασκευη Μαργα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Υπέροχο δωροοοοοο ευχαριστούμε πολυυυυυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τρελαίνομαι για καλλυντικά,ευχαριστούμε πολύ για το υπέροχο δώρο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή