aden

My Red Favorites ♡ Collab with Women's Stuff #ValentinesDay

9:32 π.μ.

 Έφτασε λοιπόν είναι η μέρα, που όλα γεμίζουν με καρδούλες. Είτε σου αρέσει το κλίμα της χαράς και του έρωτα, είτε όχι, αυτή τη μέρα οφείλεις να τη ζήσεις. Μπορεί για σένα να είναι μία απλή Τρίτη, ή η ευκαιρία να δείξεις στο αγόρι σου πόσο πολύ το αγαπάς. Δε μιλάω για δώρο απαραίτητα, αλλά το να ζήσετε μαζί μία όμορφη στιγμή: Να δείτε μία ταινία αγκαλιά, να του δώσεις ένα ερωτικό γράμμα ή να οργανώσετε μαζί ρομαντικό δείπνο για δύο. Αν πάλι δεν έχεις βαλεντίνο φέτος, βγες με τις φίλες σου και σίγουρα θα περάσεις τέλεια.


Με αφορμή τη σημερινή μέρα λοιπόν, και παρέα με την αγαπημένη μου blogger Νατάσα από το Women's Stuff αποφασίσαμε να κάνουμε μία ανάρτηση-collab και να σας παρουσιάσουμε κάποια δικά μας, κόκκινα αγαπημένα. Εμένα επειδή το κόκκινο χρώμα δεν είναι από τα αγαπημένα μου, θα σας δείξω κάποια καλλυντικά και είδη περιποίησης καθώς ρούχα και αντικείμενα δεν έχω -σχεδόν καθόλου- σε κόκκινο χρώμα. Ξεκινάμε λοιπόν!

 
L'oreal Paris Volume Million Lashes excess
Μία από τις πιο αγαπημένες μάσκαρα πολλών γυναικών, και το πιο εντυπωσιακό είναι πως μας αρέσει και σε μακριές, αλλά και σε πιο κοντές βλεφαρίδες. Το βουρτσάκι της μου αρέσει πάρα πολύ, καθώς είναι εύκαμπτο και δίνει μήκος, αλλά και όγκο! Κυκλοφορεί και σε άλλα χρώματα εκτός από την κόκκινη, η συγκεκριμένη όμως παραμένει διαχρονικά η αγαπημένη μας.

Pierre Rene Professional Lip Matic #12
 Από τότε που δοκίμασα για πρώτη φορά τα συγκεκριμένα μολύβια χειλιών, δε μπορώ να τα αποχωριστώ! Είναι έντονης απόδοσης, βουτυρένια και αδιάβροχης σύστασης. Τόσο σταθερά, που θα σε εκπλήξουν. Επιπλέον, κοστίζουν μόνο 5,50€ και θα τα βρεις στα Dust+Cream.

aden Lip & Cheek Tint #02  Rasberry
Ένα υπέροχο προϊόν για την τσάντα μας, αφού δίνει υπέροχη, κερασένια λάμψη και απαλό χρώμα σε χείλη αλλά και μάγουλα.

 
O.P.I Nail Lacquer Malaga Wine
 Αν ψάχνεις ένα κόκκινο για τα νύχια σου, που να είναι μεν χειμωνιάτικο αλλά όχι πολύ σκούρο, αυτό είναι το ιδανικό χρώμα. Τα βερνίκια της O.P.I είναι εξαιρετικής ποιότητας, απλώνονται πολύ εύκολα, είναι 100% οπάκ με 2 μόνο στρώσεις και διαρκούν πολλές μέρες.

Fresh Line Heart Popsicle - Χειροποίητο Σαπούνι
Το ερωτεύτηκα με την πρώτη ματιά! Το σαπούνι-καρδιά με άρωμα φράουλας & glitter της Fresh Line δε μπορείς να μην το λατρέψεις. Θα το βρεις στο #Cherrylove που σου κάνουμε δώρο, κάνε κλικ εδώ.

L'oreal Paris Elvive Color-Vive Μάσκα Εντατικής Προστασίας
Την αγόρασα από το σούπερ μάρκετ με χαμηλές απαιτήσεις, και μου άρεσε πάρα πολύ τελικά! Για μάσκα μαλλιών ευρείας, τη θεωρώ υπέροχη. Κάνει τα μαλλιά απαλά, και θα σε βοηθήσει σίγουρα στο ξεμπέρδεμα ενώ προστατεύει το χρώμα.


Μην ξεχάσεις να δεις και το άρθρο της Νατάσας, εδώ. Περιμένουμε και τα δικά σου, κόκκινα αγαπημένα. Happy Valentine's Day! 

You Might Also Like

0 σχόλια