Aromatics

What's in my shower ❤

2:08 π.μ.

 Η σημερινή ανάρτηση μοσχομυρίζει καθαριότητα, και φρεσκάδα. Σήμερα λοιπόν θα σου δείξω τα προϊόντα που υπάρχουν στο μπάνιο μου, και θα σου κάνω ένα μικρό review για το καθένα -για να δεις αν σου ταιριάζει ή όχι. Όλα αυτά τα έχω χρησιμοποιήσει καιρό, και σε γενικές γραμμές μου αρέσουν πολύ


Body Blendz Oats Oats Baby Dancing Oaties
Ένα scrub σώματος με 100% αυθεντικούς, αυστραλιανούς κόκκους και βρώμη. Βελτιώνει και ενυδατώνει τέλεια το ξηρό δέρμα, και μετά τη χρήση του αφήνει την επιδερμίδα τόσο απαλή! Όταν τελειώσεις το peeling, δεν αισθάνεσαι το δέρμα σου ξηρό και να σε "τραβάει", αλλά όμορφο και ενυδατωμένο. Δεν περιέχει απολύτως κανένα συντηρητικό, ή τεχνικό συστατικό. Το χρησιμοποιώ και στο πρόσωπο, και είναι από τα καλύτερα scrubs που έχω χρησιμοποιήσει ποτέ.  Θα το βρεις εδώ.
Βαθμολογία: 10/10
Θα το αγόραζα ξανά; 

Body Desserts Chocolate & Macadamia Nut Softening Bath Foam
Η πιο νόστιμη σειρά, που έχει μπει ποτέ στο μπάνιο μου! Το αφρόλουτρο με macadamia & σοκολάτα, εκτός του ότι θέλεις να το φας, θα αφήσει το δέρμα σου υπέροχα απαλό. Η συσκευασία του είναι τεράστια (450ml), και θα το βρεις στο e-shop του Cherrybox σε πολύ προσιτή τιμή. Το μόνο του μειονέκτημα είναι ο τρόπος που ανοίγει, καθώς δεν είναι καθόλου βολικός όταν κάνεις ντουζ.
Βαθμολογία: 8/10
Θα το αγόραζα ξανά; ✔-✘

Aromatics Papoutsanis, Ελληνικές Μυρωδιές Καλοκαιρινός Κήπος
Όταν πήρα στα χέρια μου τη νέα σειρά Aromatics της εταιρίας Παπουτσάνης, ξετρελάθηκα με όλες τις μυρωδιές. Αυτή την περίοδο χρησιμοποιώ το αφρόλουτρο "καλοκαιρινός κήπος", το οποίο είναι πολύ ενυδατικό και χαλαρωτικό. Περιέχει αλόη και βιταμινή Ε, ενώ είναι paraben-free. 
Βαθμολογία: 9.5/10
Θα το αγόραζα ξανά; 

femfresh Intimate Skin Care-Υγρό για την ευαίσθητη περιοχή
 Για τη φροντίδα της ευαίσθητης περιοχής, υπάρχουν εξειδικευμένα προϊόντα από την εταιρία Femfresh τα οποία έχω δοκιμάσει και μου αρέσουν πολύ. Είναι οικονομικά, αλλά δεν υστερούν σε ποιότητα. Στο μπάνιο μου αυτό τον καιρό έχω το Ultimate Active Fresh Wash με ιόντα αργύρου, ginsenq και αντιοξειδωτικά για αίσθηση φρεσκάδας που διαρκεί. Είναι υποαλλεργικό, χωρίς σαπούνι και χωρίς parabens.
Βαθμολογία: 9.5/10
Θα το αγόραζα ξανά; 

  
Wash & Go Σαμπουάν Με εκχύλισμα μελιού
Είναι η πρώτη φορά που χρησιμοποιώ, και σχεδόν τελειώνω σαμπουάν Wash & Go. Η συσκευασία περιέχει 400ml, και το βρίσκουμε πανεύκολα στα σούπερ μάρκετ. Υπόσχεται πως θα δώσει λάμψη, περιποίηση και απαλότητα σε θαμπά μαλλιά. Η δική μου, μοναδική επιθυμία από κάθε σαμπουάν είναι βασικά το να καθαρίζει τα μαλλιά μου, αλλά και να τα αφήνει ευκολοχτένιστα. Το συγκεκριμένο σαμπουάν λοιπόν έκανε τα παραπάνω, και επιπλέον με βοήθησε με την ξηροδερμία που έχω.
Βαθμολογία: 8/10
Θα το αγόραζα ξανά; 

Macadamia Natural Oil Moisturizing Rinse
Ένα από τα πιο υπέροχα conditioner για τα μαλλιά που έχω δοκιμάσει. Αν και το σαμπουάν της σειράς με απογοήτευσε εντελώς, το συγκεκριμένο προϊόν είναι εξαιρετικό. Αφήνει τα μαλλιά πάρα πολύ απαλά, και τα ξεμπερδεύει άμεσα. Όταν το χρησιμοποιώ, είναι τόσο ενυδατικό και αποτελεσματικό που μετά τα μαλλιά μου δε χρειάζονται μάσκα. Επιπλέον είναι sulfate-free & paraben-free, και το βρίσκουμε στα κομμωτήρια.
Βαθμολογία: 9/10
Θα το αγόραζα ξανά; 

L'oreal Paris Elvive Color-Vive Μάσκα Εντατικής Προστασίας
Αν και την αγόρασα με μικρές προσδοκίες, τελικά με εξέπληξε ευχάριστα. Η μάσκα εντατικής προστασίας της L'oreal Paris με έλαιο λιναρόσπορου αφήνει τα μαλλιά μεταξένια και λαμπερά, αλλά και ευκολοχτένιστα. Για την προστασία χρώματος δε μπορώ να έχω άποψη, καθώς έχω να βάψω τα μαλλιά μου 4-5 μήνες. Για την τιμή της, είναι σίγουρα value for money και σας τη συστήνω ανεπιφύλακτα.
Βαθμολογία: 8/10
Θα το αγόραζα ξανά; 

Έχεις δοκιμάσει κάτι από αυτά;
Αλήθεια, τι κρύβεται στο δικό σου μπάνιο; 

You Might Also Like

0 σχόλια