προιόν φαρμακείου

BestPrice.gr #Review ♡ (Frezyderm, Vichy, Korres)

5:58 π.μ.


 Σήμερα έχω για σένα μία ιδιαίτερη ανάρτηση, καθώς γνωρίζω πόσο αγαπάς τα καλλυντικά και τα είδη περιποίησης επιδερμίδας των φαρμακείων. Εδώ και χρόνια επιλέγω τα ηλεκτρονικά φαρμακεία για τις αγορές μου, διότι σε αυτά βρίσκω πάντα τέλειες τιμές σε συνδυασμό με την άμεση εξυπηρέτηση! Αυτή τη φορά χρησιμοποίησα το bestprice.gr, έτσι ώστε να βρω συνδιαστικά την καλύτερη τιμή για όλα τα προϊόντα που διάλεξα. Η "έξυπνη λίστα" λοιπόν είναι ένα εργαλείο, στο οποίο επιλέγοντας κάποια προϊόντα που θέλεις να αγοράσεις, σου εμφανίζει την καλύτερη τιμή, αλλά συνδυαστικά και όχι για το κάθε προϊόν χωριστά!


 Τι είναι το BestPrice.gr;
Πρόκειται για μία μηχανή αναζήτησης καταστημάτων, και σύγκρισης τιμών έτσι ώστε να επιλέξετε εύκολα και γρήγορα την πιο συμφέρουσα τιμή, για τις αγορές σας. Το BestPrice λοιπόν δεν είναι κατάστημα, αλλά ένας πανεύκολος τρόπος για να συγκρίνουμε τιμές, και να κάνουμε οικονομία στα ηλεκτρονικά καταστήματα. Αυτή τη στιγμή, υπάρχουν περισσότερα από 1.350 καταστήματα.

Frezyderm Moisturizing 24h 20+,50ml
 Η Frezyderm είναι μία αγαπημένη, ελληνική εταιρία η οποία ποτέ δε με έχει απογοητεύσει. Είχα δοκιμάσει και στο παρελθόν την 24ωρη, ενυδατική κρέμα της εταιρίας για ηλικίες 20+, και είναι μία από τις αγαπημένες μου. Την επέλεξα και πάλι λοιπόν γιατί έχει ευχάριστη και ελαφριά μυρωδιά, ανάλαφρη υφή και απλώνεται πανεύκολα στην επιδερμίδα. Για το χειμώνα ή την άνοιξη είναι ιδανική επιλογή για κάθε τύπο επιδερμίδας, αν όμως έχετε λιπαρή επιδερμίδα καλύτερα να την αποφύγετε, καθώς μάλλον σας προκαλέσει κάποια λιπαρότητα. Προσφέρει πολύ καλή ενυδάτωση, βελτίωση δερματικής υφής, αντιοξειδωτική δράση και φωτοπροστασία DNA. Μπορείτε να το βρείτε εδώ.


Vichy Dermablend 3D Correction Makeup No. 15 Opal,30ml
 Το τελευταίο διάστημα η επιδερμίδα μου άρχισε να γίνεται αρκετά λιπαρή, οπότε στη ζώνη Τ έκαναν την εμφάνισή τους μερικά ανεπιθύμητα σπυράκια. Ήθελα λοιπόν ένα foundation το οποίο να είναι μεν καλυπτικό, αλλά να μην προσφέρει αυτό το αντιαισθητικό εφέ μάσκας, και να παραμένει σταθερό και ματ σε όλη τη διάρκεια της μέρας. Το ξέρω ότι ζητάω πολλά, αλλά είχα ακούσει πολλά θετικά σχόλια για το Dermablend της Vichy, και όχι άδικα! Πρόκειται για ένα foundation σε μους μορφή, το οποίο απλώνεται εύκολα και προσαρμόζεται στο χρωματικό τόνο. Το νούμερο #15 που επέλεξα εγώ είναι ελάχιστα πιο ροζ από το φυσικό τόνο της επιδερμίδας μου, αλλά μου αρέσει γιατί δίνει λίγη "ζωντάνια". Μένει ματ όλη την ημέρα, ακόμα και χωρίς πούδρα. Είναι ένα makeup με μέτρια προς υψηλή κάλυψη, το οποίο απευθύνεται σε επιδερμίδες με έντονο πρόβλημα ακμής. Επειδή είναι σε μορφή μους χρειάζεται γρήγορο άπλωμα, για να στεγνώσει ομοιόμορφα στο πρόσωπο. Εκτός από την κάλυψη, βοηθάει στη μείωση της ακμής διότι περιέχει σαλικυλικό οξύ. Θα το βρείτε εδώ.


 Korres Concealer Pomegranate PC1,10ml
 Όταν το δοκίμασα για πρώτη φορά στο χέρι μου, πριν από αρκετά χρόνια μου φάνηκε πολύ σταθερή η σύστασή του, για να το τοποθετήσω κάτω από τα μάτια. Παρόλα αυτά ήθελα να του δώσω μία ευκαιρία και να το δοκιμάσω, με πολύ καλό "ζέσταμα" και ταμποναριστές κινήσεις. Είναι λοιπόν ένα πάρα πολύ καλό concealer με φοβερή κάλυψη, και αν απλωθεί σωστά δεν πρόκειται να μαζέψει στις λεπτές γραμμές. Τι χρειάζεται για να εφαρμόσει τέλεια; Εφαρμογή με τον παράμεσο, αφού το έχουμε ζεστάνει λίγο στα δάχτυλά μας και ταμποναριστές κινήσεις. Αν το εφαρμόσεις με πινέλο, είναι σχεδόν σίγουρο ότι δεν θα απλωθεί καλά λόγω της αρκετά σταθερής σύστασής του. Για να συγκρίνετε τις τιμές μέσω του bestprice, κάντε κλικ εδώ.


Εσύ έχεις χρησιμοποιήσει κάποιο από αυτά τα προϊόντα; Ή το bestprice.gr, για να κάνεις πιο εύκολες και οικονομικές τις αγορές σου; 


 Facebook-Instagram-Twitter-Bloglovin'

You Might Also Like

0 σχόλια