clothing

My Spring Wishlist ♡ #Zaful

2:00 π.μ.


Μπορεί οι γιορτές να πέρασαν, η άνοιξη όμως είναι εδώ κι έτσι, αναπόφευκτα, όλες κάνουμε μία ανοιξιάτικη wishlist στο μυαλό μας. Σήμερα λοιπόν θα μοιραστώ μαζί σου τη δική μου wishlist, με κάποια διαμαντάκια που ανακάλυψα στο Zaful. Όσες δε γνωρίζετε το Zaful, να σας πω ότι πρόκειται για ένα ασιάτικο e-shop με πάρα πολλά in fashion ρούχα, υπέροχα μπικίνι και αξεσουάρ.

Επειδή δεν είχα ποτέ κόκκινο μαγιό, φέτος θα ήθελα πολύ να αποκτήσω ένα κόκκινο μπικίνι.

Από μικρή δεν είχα ιδιαίτερη συμπάθεια στις φούστες, φέτος όμως αποφάσισα πως ήρθε η ώρα αυτό να αλλάξει. Η τζιν φούστα με κέντημα λοιπόν δε γινόταν να μη μου τραβήξει την προσοχή.

Ένα από τα πιο υπέροχα κομμάτια που θα βρεις στο Zaful είναι η τσάντα-ανανάς! Δεν νομίζω πως υπάρχει fashionista που να μην της αρέσει.

Κάθε άνοιξη σκεφτόμαστε λίγο-πολύ να αποκτήσουμε ένα καινούργιο ζευγάρι γυαλιά. Διάλεξε ένα με ιδιαίτερο print, όπως τα γυαλιά με marble εφέ, και δε θα το μετανιώσεις!


Τους τελευταίους μήνες ξεκίνησα γυμναστήριο, οπότε δε γινόταν να μην αναζητήσω την κατηγορία "Zaful Sports". Τα σετ για το γυμναστήριο είναι άνετα, σέξυ και μπορούν να φορεθούν ακόμα και σε μία πρωινή βόλτα, καθώς τα τελευταία χρόνια είναι τάση. Επειδή έχω μεγάλη αδυναμία στα κολάν, διάλεξα για να σου δείξω δύο υπέροχα σύνολα: Το Λευκό gym set που έχει το ιδιαίτερο print με εφέ καπνού, και το Μαύρο gym set που είναι πιο διακριτικό, αλλά το ίδιο όμορφο. Ο συνδυασμός άσπρο-μαύρο είναι η πιο αγαπημένη μου επιλογή για το γυμναστήριο.


Αν αγαπάς και παρακολουθείς τις τάσεις της μόδας, είμαι σίγουρη πως ήδη έχεις αγοράσει κάποιο πουκάμισο, ή φόρεμα με λευκές-γαλάζιες ρίγες. Είναι πολύ όμορφα, ανάλαφρα και είναι ιδανικά από το πρωί μέχρι το βράδυ. Μου άρεσε πολύ το φόρεμα με άσπρες-μπλε ρίγες ειδικά το καλοκαίρι θα είναι απίστευτα άνετο. Τώρα την άνοιξη μπορεί να φορεθεί με ένα λευκό πουκάμισο εσωτερικά, για να μην κρυώνουμε.

Λατρεύω τα τροπικά prints, οπότε δε θα μπορούσα να μη μοιραστώ μαζί σου αυτή την μοναδική τσάντα. Το λευκό εξάλλου είναι ένα χρώμα που φοράμε όλο και περισσότερο, όσο πλησιάζει το καλοκαίρι!

Τα μαύρα πέδιλα είναι η τέλεια επιλογή για κάθε βραδινή εμφάνιση, που θέλουμε να μας μείνει αξέχαστη. Μπορούν να συνδυαστούν με κάθε outfit, και σίγουρα θα τραβήξουν τα βλέμματα. 


Μιας και το καλοκαίρι πλησιάζει (και το περιμένουμε με ανυπομονησία!), δε θα μπορούσα να μη σου προτείνω ακόμα δύο όμορφα μπικίνι. Το Ροζ Μπικίνι έχει πανέμορφο χρώμα και ιδιαίτερο σχέδιο, οπότε σίγουρα θα τονίζει τέλεια τη μαυρισμένη επιδερμίδα. Αν σου αρέσουν τα τροπικά σχέδια, μία εξίσου τέλει επιλογή είναι το Μαύρο Μπικίνι.

Αυτή είναι λοιπόν η δική μου wishlist (δεν τη λες και μικρή!). Εσένα ποιο από τα παραπάνω -fashion κομμάτια- σου άρεσε περισσότερο; 

You Might Also Like

2 σχόλια

  1. Ούτε κι εγώ τις συμπαθώ τις φούστες αλλά η συγκεκριμένη είναι όντως πολύ ωραία! Επίσης αυτό το κοκκινό-μπορντό μπικίνι το ερωτεύτηκα.
    Τέλειες επιλογές Λίλα! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ Ελίνα μου, χαίρομαι που σου άρεσε η wishlist μου! ❤

      Διαγραφή