έκθεση ομορφιάς

Beauty Macedonia Summer 2017 ❤ #haul

11:36 π.μ.


Το ξέρω πως έχω να κάνω πάρα -μα πάρα- πολύ καιρό haul, για αυτό και σήμερα επιστρέφω με μία ανάρτηση γεμάτη ομορφιά και καινούργιες μου αγορές. Πιο συγκεκριμένα, επισκέφθηκα την έκθεση Beauty Macedonia στη Θεσσαλονίκη πριν λίγες μέρες και φυσικά δεν μπόρεσα να μην ψωνίσω μερικά πραγματάκια που μου τράβηξαν την προσοχή. Ήταν η πρώτη φορά που επισκέφθηκα επαγγελματική έκθεση ομορφιάς, και όπως είναι φυσικό εντυπωσιάστηκα από την τόση ποικιλία σε προϊόντα και εταιρίες. Πάμε να δούμε τις επιλογές μου; (Δεν θα σας αναφέρω τις τιμές, διότι πολύ απλά ίσχυαν μόνο κατά τη διάρκεια της έκθεσης.)


Ξεκινάμε με μία πάρα πολύ ενδιαφέρουσα, ελληνική εταιρία την οποία γνώρισα για πρώτη φορά και ανυπομονώ να δοκιμάσω τα προϊόντα της! Αν και από την αρχή μου έκανε εντύπωση, μου πρότεινε τα προϊόντα της και η γλυκιά Ηλιάννα (από τα πιο υπερ-cute χειροποίητα κοσμήματα, που είδα και από κοντά!). Πρόκειται για την εταιρία Avgerinos, η οποία έχει και καταστήματα στην Αθήνα, αλλά και e-shop. Διάλεξα λοιπόν 3 προϊόντα για να δοκιμάσω: Την κρέμα σώματος με άρωμα Hamam, το φανταστικό scrub σώματος με άρωμα μπανάνα και το setting spray νεράκι "σταγόνες δροσιάς", που περιέχει απόσταγμα από 30 φρούτα και λουλούδια. Όλα μυρίζουν φανταστικά, και θέλεις να τα φας!


Αγόρασα δύο από τις αγαπημένες μου ρολέτες κεριού με αλόη, και ταινίες για να είμαι πανέτοιμη για το καλοκαίρι.


Εδώ και λίγους μήνες έχω βαμμένα, ξανθά μαλλιά οπότε πιστεύω πως ήρθε ο καιρός να δοκιμάσω κάποιο silver shampoo για να αποφύγω το αντιαισθητικό, κίτρινο χρώμα. Βρέθηκα λοιπόν στο περίπτερο της Cosmital, και πήρα το silver shampoo s6 της Echos Line, το οποίο περιέχει ίνες μεταξιού το οποίο υπόσχεται να εξαφανίσει κάθε ίχνος κιτρινίλας.


Στη Beauty Macedonia είδα πάρα πολλές επαγγελματικές εταιρίες νυχιών, οπότε ψώνισα μερικά πραγματάκια που ήθελα εδώ και καιρό. Σκοπεύω να προσπαθήσω να κάνω gel στα νύχια μου, και να εμπλουτίζω σιγά σιγά τη συλλογή μου σε ημιμόνιμα βερνίκια. Να σας δείξω τι αγόρασα, λοιπόν: 
Το Crystal Gel της Nail Perfect, ένα πινελάκι για gel νύχια, μία λίμα 180/180 και φόρμες για gel. Επειδή οι αποχρώσεις που είχα σε ημιμόνιμα ήταν αποκλειστικά καλοκαιρινές, διάλεξα 3 πιο basic χρώματα σε mini συσκευασίες από την αγαπημένη Quickgel: Το #72 που είναι ένα πανέμορφο κόκκινο της φωτιάς, το #9 που είναι ένα τέλειο nude-pink και το λευκό.


Εννοείται πως δεν θα άφηνα το περίπτερο της Make Me Up, για να δω τα υπέροχα The Balm. Επέλεξα λοιπόν την καινούργια παλέττα contouring Highlite 'n Con Tour, η οποία περιέχει: 2 αποχρώσεις highlighters με shimmer (με κίτρινους αλλά και ροζ υποτόνους), 2 αποχρώσεις ματ για highlight, 2 αποχρώσεις για contouring, ένα bronzer και ένα ρουζ. Έχει κι ένα τέλειο, πολύ μεγάλο καθρέφτη. Ανυπομονώ να τη δοκιμάσω!


Αυτά ήταν όσα επέλεξα στην πρώτη έκθεση ομορφιάς που επισκέφθηκα. Αν και είχε πάρα πολύ κόσμο, ήταν φανταστική εμπειρία και χάρηκα που γνώρισα καινούργιες εταιρίες αλλά και προιόντα.

You Might Also Like

2 σχόλια

  1. Εντάξει, τα προϊόντα από τον Αυγερινό είναι το κάτι άλλο! Με γεια σου, να τα χαρείς όλα :)

    Φιλάκια ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ Αγγελική μου!! Είναι όντως φανταστικά, χαίρομαι πολύ που τα δοκιμάζω :)

      Διαγραφή