καλλυντικά

Colourpop ♡ #Unboxing & Πρωτες Εντυπωσεις

9:50 π.μ.


Πριν από μερικές μέρες, η Colourpop ανακοίνωσε πως για περιορισμένο χρονικό διάστημα θα υπάρχει Free International Shipping σε όλες μας τις παραγγελίες, ανεξάρτητα από το ποσό. Αν και αρχικά δεν είχα σκοπό να παραγγείλω κάτι, η φίλη μου η Ζαφειρία με "ξεσήκωσε" για να κάνουμε μία παραγγελία μαζί. Εκτός από τα δωρεάν μεταφορικά, η Colourpop μας είχε κι άλλη προσφορά: 3 μονές σκιές ματιών, μόνο με 10 δολλάρια! Αφού λοιπόν για μία ολόκληρη ώρα συζητούσαμε για το ποια χρώματα και προϊόντα θα επιλέξουμε, τελικά κάναμε την παραγγελία μας. Διαλέξαμε και οι 2 από ένα σετ με τρεις σκιές, και εγώ επέλεξα και ένα σετάκι με Ultra Matte Lips.


Για όσες δε γνωρίζετε τα Colourpop, να σας πω ότι πρόκειται για μία εταιρία από το Los Angeles, Cruelty Free με υπέροχες συσκευασίες, πάρα πολύ ωραίες υφές και εντονότατη απόδοση προιόντων, σε τιμές...όνειρο! Ιδρύθηκε το 2014, και όμως ήδη έχει πάρα πολλές, φανατικές πελάτισσες. Σε πολλές αναρτήσεις από beauty bloggers αλλά και youtubers μπορείτε να δείτε (σχεδόν) αποκλειστικά θετικές κριτικές, για τα Colourpop. Νομίζω πως τα πιο γνωστά προιόντα τους είναι δύο: οι μονές Super Shock σκιές τους, και τα Ultra Matte Lips.

Το πακέτο μου έφτασε στο ταχυδρομείο της περιοχής μου μόλις 8 μέρες μετά την παραγγελία μου! Αν σκεφτούμε πως ήρθε από την Αμερική, είναι ρεκόρ γρήγορου shipping. Η Colourpop μετά την αποστολή του πακέτου μας στέλνει tracking number, για να βλέπουμε ανά πάσα στιγμή που είναι το πακετάκι μας.


Το πρώτο που βλέπουμε ανοίγοντας το πακετάκι μας είναι η καρτούλα, με την προσωπική αφιέρωση από τα Colourpop. Η δικιά μου είναι super cutie, και κέρδισε ήδη μία θέση για τον πίνακα ανακοινώσεών μου. Έπειτα, υπάρχει στο κουτάκι μας ένας κατάλογος με κάποια tips εφαρμογής από τα Colourpop, και το τιμολόγιο για να δούμε αναλυτικά τι έχουμε παραγγείλει. Ανοίγοντας το προστατευτικό του κουτιού (που ήταν πάρα πολύ, και όλα ήρθαν σε άριστη κατάσταση!) βρίσκουμε τα καλλυντικά που παραγγείλαμε. Η Ζαφειρία μου έδωσε το ok ώστε να κάνω swatches και τις δικές της σκιές (τις 2, γιατί πήραμε και μία κοινή!), οπότε πάμε να τα δούμε όλα.


Οι δικές μου επιλογές
Διάλεξα δύο μαγνητικές σκιές της σειράς Pressed Shadow, οι οποίες μπορούν να μπουν σε παλέττα. Η Liar Liar είναι ένα φανταστικό χρώμα, που θα φορέσω πολύ για να φωτίζει την εσωτερική γωνία του ματιού. Συνδιάζεται με πάρα πολλά looks, και νομίζω πως πρόκειται για απόχρωση που όλες πρέπει να έχουμε στο νεσεσέρ μας. Η Sandbar από την άλλη είναι ένα πολύ ιδιαίτερο χρώμα, το οποίο θα μου δώσει έμπνευση για πιο τρελιάρικα μακιγιάζ -όταν θα νιώθω πιο δημιουργική. Δεν είχα σκοπό να επιλέξω κάτι τόσο έντονο, αλλά θα είμαι ειλικρινής: την παρήγγειλε η Ζαφειρία, και ζήλεψα. Εξάλλου σκέφτηκα πως καλοκαίρι έρχεται, όλο και κάτι θα σκεφτώ για να την αξιοποιήσω. Η τελευταία που διάλεξα είναι η Seeker, ένα ζεστό σοκολατί για να τονίζω λίγο περισσότερο την κόγχη του ματιού.


Οι επιλογές της Ζαφειρίας
 Εκτός από την τρελιάρα Sandbar, η Ζαφειρία επέλεξε και τις: Bae & Far Side. Η Bae είναι ένα ζεστό καφέ με υπέροχο, γαλάζιο ιριδισμό και η Far side είναι ένα ιδιαίτερο καφέ-μπεζ-χρυσό με αρκετό glitter.

Οι πρώτες μου εντυπώσεις σχετικά με τις σκιές: Είναι πάρα πολύ pigmented, και χτίζονται στην απόδοση. Επιπλέον, οι Super Shock σκιές (στη μονή συσκευασία) έχουν μία απίστευτα απαλή και μεταξένια υφή, ενώ υπόσχονται μηδενικό fallout. Σίγουρα θα κάνουν φοβερό blending (θα επανέλθω σύντομα για περισσότερες λεπτομέρειες). Για την αφαίρεσή τους χρησιμοποίησα διφασικό ντεμακιγιάζ, γιατί με το απλό νεράκι Micellaire και με τρίψιμο με σαπούνι και νερό, απλά δεν βγαίνουν!
 

Πάμε και στα χείλη! Διάλεξα αποχρώσεις nude, επειδή τελευταία έχω πάθει μία ξαφνική αγάπη για τις συγκεκριμένες αποχρώσεις στα χείλη μου. Πιο συγκεκριμένα, έβαλα στο καλάθι μου το Out and About, το οποίο περιέχει 2 Ultra Matte και μία Ultra Satin αποχρώσεις. Οι συσκευασίες τους είναι απλά ερωτεύσιμες, τόσο οι χάρτινες όσο και οι κανονικές. Είναι τόσο όμορφες, παρόλο που τα κραγιόν αυτά έχουν τόσο χαμηλές τιμές.


Ultra Matte Lips
Το Viper είναι ένα σκούρο τριανταφυλλί, και το Times Square είναι ένα μπεζ-καφέ με λίγο ροζ. Απλώνονται σαν όνειρο (ήδη τα δοκίμασα λιγάκι!), και στεγνώνουν μέσα σε δευτερόλεπτα. Όπως και οι σκιές, είναι 100% pigmented ακόμα και με μία λεπτή στρώση, και επιπλέον δεν αφαιρούνται χωρίς τη βοήθεια διφασικού ντεμακιγιάζ.

Ultra Satin Lips
Το Baracuda είναι ένα ζεστό καφέ, αρκετά σκούρο και είναι το πρώτο σκούρο καφέ που αγοράζω. Είμαι πολύ περίεργη να το δοκιμάσω και στα χείλη μου. Το Dopey ήταν ένα δωράκι από την Colourpop, σε αγορές άνω των 20 δολλαρίων (μπορούσα να επιλέξω ανάμεσα σε 5 χρώματα, αλλά διάλεξα το πιο nude).

Τι γίνεται με το επίμαχο θέμα των stoppers;
Τα stoppers στα 3 full size υγρά κραγιόν είναι πάρα πολύ φαρδιά, και σχεδόν δε λειτουργούν. Συγκρατούν μία μικρή ποσότητα προιόντος, αλλά σίγουρα οι συσκευασίες θα έπρεπε να έχουν καλύτερα stoppers. Στην travel size συσκευασία το stopper λειτουργεί μία χαρά (αυτό το λες και ειρωνία).


Υ.Γ. #1: Το shopping με τις φίλες μας (ακόμα και το online) είναι πάντα καλύτερο και πιο διασκεδαστικό.

Υ.Γ. #2: Με τα Colourpop νομίζω πως απόλυτα δικαιολογημένα υπάρχει αυτός ο ντόρος σε youtube & blogs. Από τις πρώτες μου εντυπώσεις, μπορώ να σας βεβαιώσω ότι το αξίζει. Και σίγουρα θα παραγγείλω ξανά στο μέλλον, ειδικά αν βγάλουν πάλι τόσο καλές προσφορές και free shipping.

Περιμένω τις εντυπώσεις σας, και φυσικά προτάσεις για να δημιουργήσω την επόμενη wishlist μου! Αν έχετε δοκιμάσει κάτι από Colourpop, μην ξεχάσετε να μου πείτε τη δική σας εμπειρία.

You Might Also Like

8 σχόλια

  1. Πολύ όμορφες οι αγορές σας!Να τις χαρείτε <3 <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλή αρχή! αν τα δοκιμάσεις μια φορά μετά τα θελεις όλα! ♥︎♥︎

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ απόλυτα, η ColourPop μας έκανε ήδη "ζημιά", και σίγουρα θα μας ξανακάνει! ♥︎

      Διαγραφή
  3. Ειχα παραγγειλει παλιοτερα και ειχα μεινει πολυ ευχαριστημενη και τωρα με ξεσηκωσες και παλι για καινουριες αγορες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι φοβερή η απόδοση, οι συσκευασίες και οι τιμές τους οπότε λογικό ήταν να σας ξεσηκώσω ^^ Φιλάκια!

      Διαγραφή
  4. Αχ θέλω τόσο πολύ να δοκιμάσω κάτι από ColourPop! Πήρα ιδέες και η wishlist γέμισε ακόμα λίγο! Να τα χαρείτε όλα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εγώ θα περιμένω πάλι free shipping, γιατί έχω ακόμη μερικά στη wishlist μου :) xx

      Διαγραφή