Επαγγελματικά Προιόντα

CND Vinylux ❤ Rhythm & Heat #Review

2:31 π.μ.


 Το καλοκαίρι είναι η εποχή που μας ενδιαφέρει το mani και το pedi μας περισσότερο από ποτέ! Καθώς τα άκρα μας είναι συνεχώς σε κοινή θέα, θέλουμε να νιώθουμε πάντα όμορφες και περιποιημένες. Η CND λοιπόν επιστρέφει, με μία υπέροχη, καλοκαιρινή συλλογή γεμάτη τροπικές και ιδιαίτερες αποχρώσεις για να ξεχωρίσουμε αυτό το καλοκαίρι. Σήμερα θα σας παρουσιάσω κάποιες αποχρώσεις της συλλογής Rhythm & Heat, από τα CND Vinylux Weekly Nail Polish. Είναι φρέσκες, δροσερές και ταιριάζουν τέλεια στα άνω και στα κάτω μας άκρα.


 Mambo Beat #244
Σίγουρα υπάρχει κάποιος λόγος που έχω συνδυάσει τους καλοκαιρινούς μήνες, με τα κοραλλί νύχια! Το χρώμα που ταιριάζει τέλεια σε μαυρισμένο δέρμα, και δίνει μία έντονη, καλοκαιρινή διάθεση.

Sugarcane #245
Τη συγκεκριμένη απαλή, πράσινη απόχρωση δύσκολα θα τη βρεις σε άλλη εταιρία. Είναι πολύ δροσερή, και μου θυμίζει επίσης lime ή και μοχίτο! Ταιριάζει τέλεια σε σένα που σου αρέσει να ξεχωρίζεις με τις επιλογές σου, και θέλεις να δοκιμάσεις ότι πιο πρωτότυπο κυκλοφορεί.

Shells in the sand #249
Ένα από τα πιο αγαπημένα μου χρώματα, που ταιριάζει υπέροχα με κάθε ηλιοκαμμένο δέρμα. Είναι απαλό και θυμίζει το χρώμα του σολωμού, ιδανικό για πολλά διαφορετικά στυλ.


Είτε κάνουμε μανικιούρ, είτε πεντικιούρ, δεν ξεχνάμε ποτέ το top coat μας! Το δικό μου αγαπημένο είναι το CND Vinylux Weekly Top Coat, το οποίο λειτουργεί τέλεια με οποιοδήποτε βερνίκι νυχιών χαρίζοντας μεγάλη διάρκεια -τουλάχιστον 10 μέρες.


Όλα τα βερνίκια της CND θα τα βρείτε στο e-creativegroup.gr, που είναι μία ελληνική εταιρία και δραστηριοποιείται στο χώρο της ομορφιάς πάνω από 20 χρόνια και διανέμει περισσότερα από 2.000 επαγγελματικά προϊόντα περιποίησης νυχιών, μακιγιάζ και μαλλιών.

 Μείνε συντονισμένη στο facebook & instagram, γιατί θα χαρίσουμε 4 σετ της συλλογής Rhythm & Heat ώστε να τα δοκιμάσεις κι εσύ!

You Might Also Like

0 σχόλια