φυσικά καλλυντικά

E-Vitamins ♡ Beauty Unboxing

2:33 π.μ.


Μόλις έλαβα καινούργιο πακετάκι από το e-vitamins, και σκέφτηκα ότι θα ήταν ωραία ιδέα να σας ετοιμάσω ένα unboxing. Πρόκειται για ένα e-shop με πολύ μεγάλη ποικιλία σε βιταμίνες, συμπληρώματα διατροφής, προϊόντα ομορφιάς, είδη διατροφής και σπιτιού καθώς και αθλητικά είδη. Στην e-Vitamins υποστηρίζουν τα βιολογικά προϊόντα, και αυτό μου αρέσει πολύ! Οτιδήποτε κι αν δοκίμασα μέχρι τώρα έχει φανταστική ποιότητα, και μάλιστα σε φοβερές τιμές.

Στα προϊόντα ομορφιάς έχω παρατηρήσει πως πάντοτε υπάρχει το σηματάκι του bunny, δηλαδή δεν έχουν δοκιμαστεί σε ζωάκια. Όπως ξέρετε, στην ελληνική αγορά κυκλοφορούν ελάχιστα προϊόντα ομορφιάς με το συγκεκριμένο σήμα, οπότε το e-Vitamins είναι η ιδανική επιλογή για να στηρίξετε προϊόντα χωρίς animal testing, σε χαμηλές τιμές.

Το πακέτο από το E-Vitamins έρχεται πάντα με άφθονα προστατευτικά, ώστε να μην έρθει τίποτα σπασμένο κατά τη μεταφορά. Τα μεταφορικά χρεώνονται με το βάρος.


Ξεκινάμε με το Yogi Πράσινο Τσάι, το οποίο το είχα παραγγείλει και στο παρελθόν. Ένα τσάι γεμάτο με φυτικά εκχυλίσματα, που είναι πράσινο και με έντονη γεύση. Είναι ιδανικό και για όσες κάνετε διατροφή, καθώς ενεργοποιεί το μεταβολισμό


Αν και δεν είχα σκοπό να παραγγείλω κάποιο peeling, διάβασα σε κριτικές του e-shop πως είναι ένα προϊόν με άμεσα, και τέλεια αποτελέσματα. Είναι το Reviva Non-chemical Light Skin Peel, που υπόσχεται πως θα δούμε την επιδερμίδα μας αμέσως πιο απαλή, λαμπερή και καθαρή, μετά τη χρήση του. Ανυπομονώ να το δοκιμάσω!


Από την ίδια εταιρία, παρήγγειλα την Reviva Eye Complex Firming Cream, που ταιριάζει σε όλους τους τύπους δέρματος. Είναι πολύ σημαντική η περιποίηση της ευαίσθητης περιοχής των ματιών, καθώς η επιδερμίδα μας είναι πολύ πιο λεπτή και για αυτό σχηματίζονται εύκολα μαύροι κύκλοι, γραμμές και ρυτίδες. 


Πριν από κάποιο διάστημα είχα δοκιμάσει το αρωματικό κερί της εταιρίας The Honest Co. σε άρωμα βανίλια-λεβάντα, και ήταν υπέροχο και πολύ χαλαρωτικό. Αυτή τη φορά παρήγγειλα το ίδιο κερί, αλλά στη μυρωδιά γαρδένια-γιασεμίΤο σημαντικότερο όμως είναι ότι δεν περιέχει τοξικά υλικά, είναι κατασκευασμένο από φυσικά συστατικά και έλαια και έχει μία πανέμορφη συσκευασία-πλήρως ανακυκλώσιμη

Για το αποσμητικό μου, εδώ και πολλούς μήνες εμπιστεύομαι τα brands του e-Vitamins. Αυτή τη φορά διάλεξα το Crystal Essence Mineral Deodorant Body Spray σε άρωμα ρόδι, το οποίο περιέχει φυσικά μεταλλικά άλατα και καθόλου συντηρητικά. Ακόμη και η συσκευασία του προέρχεται από 100% ανακυκλωμένο πλαστικό.

Καλοκαίρι χωρίς gel aloe vera δε γίνεται! Είναι το ιδανικό gel για να βάζουμε μετά από κάθε αποτρίχωση στην επιδερμίδα μας, ή σε κάποιο ερεθισμό. Ένα αγαπημένο μου προϊόν ακόμα και ως after sun, ή σε ελαφρά καψίματα του δέρματος από την ηλιοθεραπεία. Αν δεν έχετε gel αλόης στο σπίτι, σας συστήνω ανεπιφύλακτα να δοκιμάσετε καθώς έχει φανταστικές, αναπλαστικές ιδιότητες. Επέλεξα να δοκιμάσω το soothing 98% aloe vera της Jason, το οποίο υπόσχεται βαθιά ενυδάτωση ακόμα και σε ξηρές επιδερμίδες.


Πώς σας φάνηκε η τελευταία μου παραγγελία από το e-Vitamins; Υπάρχει κάποιο προϊόν που σας έκανε εντύπωση, και θέλετε να το δοκιμάσετε;

You Might Also Like

1 σχόλια