αντηλιακό

Girls just wanna have... #sun ❤ Αγαπημενα Αντηλιακα 2017

5:56 π.μ.


Καλοκαίρι σημαίνει ανεμελιά, και χαρούμενες στιγμές κάτω από τον καυτό ήλιο! Για να απολαμβάνουμε τον ήλιο με ασφάλεια, είναι απαραίτητο να χρησιμοποιούμε τα κατάλληλα προϊόντα αντηλιακής προστασίας, ώστε να προστατευθούμε από την (λιγάκι) επικίνδυνη ακτινοβολία. Φυσικά, το καλύτερο είναι να φοράμε πάντα καπέλο στις καλοκαιρινές μας εξορμήσεις και γυαλιά, και φυσικά να αποφεύγουμε την έκθεση κατά τις μεσημεριανές ώρες.

Όπως κάθε καλοκαίρι, δοκίμασα αρκετά αντηλιακά και σήμερα σας προτείνω τα δικά μου αγαπημένα! Εκτός από τα αντηλιακά, θα μοιραστώ μαζί σας και κάποια επιπλέον αγαπημένα για να δείχνετε ακόμα πιο όμορφες και δροσερές κάτω από τον ήλιο. Αν ανήκετε στην ίδια κατηγορία με μένα, και ακόμα δεν πήγατε διακοπές, ελπίζω να σας βοηθήσω με τη σημερινή μου ανάρτηση και να ανακαλύψετε κάποια καινούργια essentials για την καλοκαιρινή σας τσάντα.

Αντηλιακά Προσώπου

Το αντηλιακό προσώπου Shiseido Sun Screen Ultimate Sun Protection SPF 30, Wetforce ξεκίνησα να το χρησιμοποιώ πέρυσι τον Αύγουστο, και παραμένει φυσικά αγαπημένο. Έχει μία τέλεια, λεπτή υφή και απλώνεται πανεύκολα στο πρόσωπο χωρίς να αφήνει σημάδια. Έχει μία καινοτόμα σύσταση, και όταν έρχεται σε επαφή με το νερό ή τον ιδρώτα, τότε μεγιστοποιεί τη δράση του. Αγαπάει λοιπόν το νερό, όσο κι εμείς!

Η φετινή μου -wow- ανακάλυψη σε αντηλιακό προσώπου, είναι το Face Suncare Cream SPF 30, από τα Dust+Cream. Περιέχει έλαιο καρύδας, βούτυρο καριτέ, βιταμίνη Ε και εκχύλισμα φύλλων αλόης. Απλώνεται πολύ ωραία, έχει τέλεια μυρωδιά, είναι διάφανο και δεν αφήνει υπερβολική λιπαρότητα (όπως τα περισσότερα, οικονομικά αντηλιακά προσώπου).

Αντηλιακά Σώματος/Λαδάκια

Κάθε χρόνο επιλέγω αντηλιακά σώματος σε σπρέι, και σε διάφανη υφή για να μη φαίνονται καθόλου επάνω στο δέρμα. Αν και δεν αποφεύγω τα γαλακτώματα, είναι γεγονός ότι τα αντηλιακά σε σπρέι απλώνονται πολύ πιο γρήγορα και άμεσα, χωρίς να αφήνουν αυτό το αντιαισθητικό "άσπρο" χρώμα στο σώμα μας. Το αγαπημένο μου αντηλιακό σώματος είναι το Sun Screen Invisible Spray Face & Body, SPF 50 της Frezyderm γιατί είναι όντως αδιάβροχο (όπως υπόσχεται), απλώνεται πολύ ομοιόμορφα και αφήνει στην επιδερμίδα μία όμορφη, λαμπερή υφή. Το δοκίμασα τις πρώτες φορές που πήγα στη θάλασσα και έκανα ηλιοθεραπεία, και παρόλο που -ακόμη- είναι άσπρη σαν το γάλα, δεν έκανα την παραμικρή κοκκινίλα ή έγκαυμα!

Μου αρέσει πολύ η φιλοσοφία του να απλώνουμε λάδι στην επιδερμίδα το καλοκαίρι, γιατί έχει ωραία όψη το σώμα μας και τονίζει ιδιαίτερα τη μαυρισμένη επιδερμίδα. Είναι ιδανική λύση για τις πιο σκούρες επιδερμίδες, καθώς περιέχουν ένα μικρό δείκτη προστασίας και παράλληλα ενυδατώνουν βαθιά. Για εμάς τις πιο ανοιχτόχρωμες, είναι απαραίτητο να φοράμε το αντηλιακό μας, και από πάνω να βάζουμε λίγο λαδάκι (αν θέλουμε). Το φανταστικό λαδάκι Hei Poa Huile De Monoi Tahiti έχει υπέροχη μυρωδιά, απλώνεται εύκολα με σπρέυ και αφήνει την επιδερμίδα απίστευτα ενυδατωμένη και λαμπερή! Έχει και δείκτη προστασίας 6, οπότε θα μας βολέψει αφού πρώτα μαυρίσουμε.


After Sun/Δροσιά & Λάμψη

Είτε λατρεύεις την πολύωρη ηλιοθεραπεία, είτε σου αρέσει να κάθεσαι συνεχώς κάτω από την ομπρέλα και να βουτάς για μπάνιο, το σίγουρο είναι πως στο ζεστό, καλοκαιρινό περιβάλλον θα ζεσταθείς! Οπότε, η λύση είναι μία και λέγεται after sun: Βοηθάει την επιδερμίδα να επανέλθει, απαλύνει από την ερυθρότητα και δροσίζει. Το πιο απολαυστικό που δοκίμασα φέτος είναι το After Sun Relieving Mousse, από τη Frezyderm, που έρχεται σε μορφή αφρού και αφήνει την επιδερμίδα απαλή και ενυδατωμένη. Επιπλέον, η μυρωδιά του θυμίζει πούδρα και είναι υπέροχη!

Την ελληνική εταιρία Avgerinos τη γνώρισα το Μάιο, μέσα από την έκθεση ομορφιάς για επαγγελματίες στη Θεσσαλονίκη. Αγόρασα λοιπόν τις σταγόνες δροσιάς, που είναι ένα απόσταγμα 30 φρούτων και λουλουδιών της άνοιξης, που ενυδατώνει και καταπραΰνει. Είναι ένα φανταστικό προϊόν, που δε θα θέλεις να λείψει ποτέ από την τσάντα σου (Μυρίζει και ανανά!).

Για σένα που λατρεύεις τη λάμψη, και ειδικά το καλοκαίρι θέλεις να έχεις μία shimmery επιδερμίδα, έχω το κατάλληλο προϊόν! Η Shimmer Leg Fix της Nip+Fab μας δίνει υπέροχη, διακριτική λάμψη σε όλο το σώμα (εντάξει, στα πόδια μας είναι ακόμα πιο υπέροχη!) και την αγαπώ γιατί δεν έχει καθόλου glitter. Η επιδερμίδα μας λάμπει, αλλά όχι υπερβολικά!

Ελπίζω να σας άρεσαν οι δικές μου προτάσεις για αντηλιακά. Μην ξεχάσετε να μου προτείνετε και τα δικά σας αγαπημένα!

ΥΓ: Τη φανταστική, στρόγγυλη πετσέτα θαλάσσης (που χρησιμοποίησα ως φόντο στην πρώτη φωτογραγία) θα τη βρείτε εδώ, και είμαι σίγουρη πως θα τραβήξει τα βλέμματα. Σας την είχα δείξει και στο instagram στην αρχή του καλοκαιριού! 

You Might Also Like

0 σχόλια