διαγωνισμός

MUA's Greece Birthday ♡ Unboxing & #InstaGiveaway

7:03 π.μ.


Η Makeup Academy γιορτάζει τα πρώτα της γενέθλια στην ελληνική αγορά, λανσάροντας καινούργια προϊόντα και χαρίζοντας δωράκια! Τη MUA τη γνώρισα πριν από αρκετά χρόνια, μέσα από παραγγελία που είχα κάνει από το αγγλικό της e-shop, οπότε χαίρομαι πολύ που μπορούμε να τη βρούμε και στην Ελλάδα. 

Γιατί θα την αγαπήσεις; Προσφέρει προϊόντα πολύ καλά ποιοτικά, αξιόλογα και σε προσιτές τιμές


Σήμερα, λοιπόν, ανοίγουμε μαζί το κουτάκι που μου έστειλε η MUA Greece για τα γενέθλιά της, ώστε να γιορτάσουμε μαζί! Τα προϊόντα αυτά ανήκουν στα νέα λανσαρίσματα της εταιρίας, οπότε πάμε να τα δούμε αναλυτικά. 


Στο κουτάκι είχε πολλά glam confetti, και μία πολύ γλυκιά κάρτα για τα γενέθλια της Makeup Academy! Το πρώτο προϊόν που είδα ήταν η εκπληκτική Burning Embers Palette της MUA Professional, που περιλαμβάνει 25 διαφορετικές αποχρώσεις: ματ και περλέ. Έχει κυρίως γήινες αποχρώσεις, και κάποιες θυμίζουν ηλιοβασίλεμα. Η απόδοσή τους είναι πολύ καλή, και τα swatches που θα δείτε είναι χωρίς primer! Η τιμή της είναι 14.99€.

Η πρώτη συμβουλή που ακούς όταν ξεκινάς να ασχολείσαι με το μακιγιάζ πιο επαγγελματικά, είναι ότι -σχεδόν- ποτέ δεν πρόκειται να βρεις ένα foundation που να ταιριάζει απόλυτα στην επιδερμίδα σου. Αυτό συμβαίνει επειδή στην επιδερμίδα μας υπάρχουν αρκετοί, διαφορετικοί υποτόνοι. Για αυτό είναι απαραίτητο να κάνεις μίξεις σε διαφορετικές αποχρώσεις foundation, ή να προσθέτεις drops ώστε να "παίξεις" με τις τονικότητες. Για να ανοίξεις λίγο τον τόνο του foundation σου, ή να τον σκουρύνεις, υπάρχουν ειδικά προϊόντα της σειράς custom colour foundation mixer: lightening cool & deepening medium. Θα προστεθούν σίγουρα και στο επαγγελματικό μου kit! 


Η διάφανη πούδρα είναι ένα αγαπημένο μου προϊόν, καθώς σταθεροποιεί τα υγρά προϊόντα και δεν αφήνει χρώμα. Είναι καλό να τη χρησιμοποιούμε με ελαφρύ χέρι, ώστε να μη δίνουμε cakey υφή στο δέρμα μας. Η transparent pressed setting powder της MUA Professional έχει πολυτελή συσκευασία με όμορφο καθρέφτη, και θα γίνει απαραίτητο προϊόν για την τσάντα μου.

Τα highlighters έχουν γίνει πλέον πολύ απαραίτητα στο μακιγιάζ μας, γιατί δίνουν την αίσθηση πως τα ζυγωματικά μας είναι πολύ πιο έντονα. (Ας μην ξεχνάμε και το strobing!) Έχω δοκιμάσει ήδη πολλά highlighters της MUA που με άφησαν ευχαριστημένη, και χαίρομαι πολύ που ήρθε στα χέρια μου ακόμη ένα. Είναι το Undress Your Skin Shimmer Highlighter στην απόχρωση Rosewood Glimmer. Για τη δική μου επιδερμίδα ως highlighter είναι σίγουρα σκούρο, αλλά έχει μία φανταστική απόχρωση και θα το χρησιμοποιήσω σαν σκιά.


Ελπίζω να σου άρεσε το σημερινό Unboxing, με τα προϊόντα της MUA! Αν θέλεις να κερδίσεις κι εσύ δύο υπέροχα δωράκια από τη MUA Greece, μπορείς να πάρεις μέρος στο διαγωνισμό που τρέχει στο instagram μέχρι τις 20 Αυγούστου


Τα δωράκια που θα κερδίσει η μία τυχερή, είναι: Η διάφανη, setting powder και το customed color foundation mixer στην απόχρωση deepening medium.

You Might Also Like

4 σχόλια