Επαγγελματικά Προιόντα

MAC Haul ❤ Ετοιμαζοντας το επαγγελματικο μου kit

3:17 π.μ.


Είναι (σχεδόν) σίγουρο πως όταν αποφασίζεις να ασχοληθείς με το μακιγιάζ επαγγελματικά, μία από τις αγαπημένες σου εταιρίες θα γίνει η MAC. Σε γενικές γραμμές δεν είχα πολλά προϊόντα MAC στη συλλογή μου, τώρα όμως που ξεκίνησα να ετοιμάζω το επαγγελματικό μου kit επισκέφθηκα τη MAC και έκανα μία καλή... αρχή. Επέλεξα κάποια προϊόντα πολύ basic (όπως θα δείτε και παρακάτω), που σίγουρα τα έχετε ξαναδεί σε Hauls από makeup artists/bloggers. 
Πάμε να τα δούμε;


Τα Face And Body Foundation είναι ένα must-have, που δε λείπει ποτέ από το βαλιτσάκι των makeup artists. Αυτό συμβαίνει επειδή τα συγκεκριμένα έρχονται σε μεγάλη ποσότητα (120ml τα μεγάλα, 50ml τα μικρά) και είναι ιδανικά για μίξεις. Διάλεξα τις αποχρώσεις White, για να ανοίγω κάποια χρώματα αν χρειάζεται, C2 που είναι ένα χρώμα προς το κίτρινο και το C3 που είναι ένα χρώμα λίγο πιο λαδί. Κυκλοφορούν σε πολλές αποχρώσεις, αλλά αυτές είναι οι πιο βασικές για τις μεσογειακές επιδερμίδες. Από μόνα τους προσφέρουν πολύ ελαφριά κάλυψη, οπότε αν θέλετε να έχετε ένα foundation το πιο πιθανό είναι πως δε θα σας ικανοποιήσουν. 


 Το Prep + Prime Fix+ είναι ένα αναζωογονητικό mist προσώπου, που περιέχει πολλά μεταλλικά στοιχεία και βοηθάει τα προϊόντα να ενωθούν τέλεια μεταξύ τους. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στο τέλος, για να δώσει περισσότερη λάμψη στο αποτέλεσμα και ένα πιο ανάλαφρο look. Η Strobe Cream είναι ένα από τα bestsellers της Mac, και όχι άδικα αφού από το όνομά της καθιερώθηκε η γνωστή τεχνική, που λέγεται strobbing. Κυκλοφορεί σε πολλές αποχρώσεις, και επέλεξα την Peachlite. Χρησιμοποιείται σαν βάση πριν το foundation, για να δώσει μία υπέροχη λάμψη στην επιδερμίδα. Η κόλλα βλεφαρίδων που εμπιστεύονται πάρα πολλοί επαγγελματίες είναι η DUO White/Crear Eyelash Adhesive, και την πήρα κι εγώ για να τη δοκιμάσω.


Η MAC είναι πολύ γνωστή, (και!) για τα υπέροχα pigments της. Τα pigments χρησιμοποιούνται -κυρίως- ως σκιές, για πιο έντονο αποτέλεσμα στα μάτια. Επέλεξα δύο πολύ κλασσικές και basic αποχρώσεις, το TAN και το Vanilla. Η full size συσκευασία τους είναι στα 4,5gr, και σίγουρα θα μου κρατήσουν πολύ καιρό!


Τα paint pot είναι σκιές σε κρεμώδη μορφή, πήρα όμως την απόχρωση Soft Ochre για να τη χρησιμοποιώ σαν βάση για τις σκιές. Η απόχρωσή της είναι ιδανική, γιατί καλύπτει ελαφρώς τις δυσχρωμίες στο άνω βλέφαρο. Η παλέττα Studio Conceal & Correct στην απόχρωση Medium είναι πολύ καλή επιλογή για να έχω στο βαλιτσάκι μου, γιατί περιέχει concealers και δύο correctors τα οποία ταιριάζουν (σχεδόν) σε όλες τις επιδερμίδες. Για το τέλος, σας άφησα ένα πολύ όμορφο και γλυκό ρουζ: Είναι το Warm Soul Mineralize Brush, και θα ταιριάζει σίγουρα με πολλά μακιγιάζ.


Αυτές ήταν οι πρώτες μου αγορές, για να ξεκινήσω το επαγγελματικό μου kit. Ελπίζω να σας άρεσε το Haul, πού είχα και πολύ καιρό να σας κάνω. Αν έχετε κάποιες αγαπημένες επιλογές από τη Mac (ειδικά σε αποχρώσεις κραγιόν), αφήστε μου ένα σχόλιο για να τις τσεκάρω.

You Might Also Like

2 σχόλια