ομορφιά

3D Βλεφαριδες-Extensions ❤ Η πρωτη μου εμπειρια

3:26 π.μ.


Το σκεφτόμουν εδώ και αρκετό καιρό, και επιτέλους το έκανα! Οι 3D-βλεφαρίδες είναι η απόλυτη τάση των τελευταίων χρόνων, και έχουν αγαπηθεί από πολλές γυναίκες. Ο λόγος; Πολύ απλά επειδή μετά την εφαρμογή τους, έχεις έντονες και μακριές βλεφαρίδες, οπότε ξεχνάς τη μάσκαρα για αρκετό καιρό.

Η εφαρμογή τους είναι αρκετά δύσκολη, οπότε χρειάζεται να επισκεφθείτε κάποιον ειδικό τον οποίο εμπιστεύεστε απόλυτα! Εγώ επισκέφθηκα το Andromachi Salon (Καραολή και Δημητρίου 131, Εύοσμος Θεσσαλονίκης), για την πρώτη μου εφαρμογή. Η διάρκεια των extensions είναι περίπου ένας μήνας, και ενδιάμεσα (περίπου τις πρώτες 15-20 μέρες) χρειαζόμαστε συντήρηση για να συμπληρωθούν τα σημεία που έχουν φύγει. Υπάρχει μεγάλη γκάμα σε μεγέθη καθώς και σε στυλ, για να διαλέξει η κάθε κοπέλα αυτό ακριβώς που της ταιριάζει.


Η διαδικασία διαρκεί περίπου μία ώρα ή και λίγο παραπάνω (ανάλογα και πόσο πυκνές τις θέλουμε), και χρειάζεται χαλάρωση. Παραμένουμε με κλειστά μάτια, για να γίνει σωστά η εφαρμογή. Μετά το τέλος της, προσέχουμε τις βλεφαρίδες και δε χρησιμοποιούμε προϊόντα με βάση έλαια, για να τις διατηρήσουμε όσο γίνεται περισσότερο.

Η πρώτη μου εμπειρία με τις 3D βλεφαρίδες ήταν πολύ καλή, και από τη στιγμή που τις έβαλα δεν τις αισθάνομαι καθόλου "ξένες" επάνω στα βλέφαρα. Όσον αφορά την τελική διάρκεια, θα ακολουθήσει Update.

Εσύ έχεις κάνει ποτέ extensions στις βλεφαρίδες σου, ή θα ήθελες να το δοκιμάσεις;

You Might Also Like

2 σχόλια

  1. Το αποτελεσμα ειναι πραγματικα εντυπωσιακο!
    Θα περιμενω το επομενο σου ποστ για μια πιο συνολικη αποψη!
    Φιλακια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ Ελευθερία μου! Σαν αποτέλεσμα ήταν όντως σούπερ εντυπωσιακό. Απλά επειδή τα extensions μετά από τις πρώτες μέρες μου φάνηκαν αρκετά ενοχλητικά στην καθημερινότητά μου, τα αφαίρεσα πολύ γρήγορα...

      Διαγραφή