μαλλιά

Diplona Professional #HairCare ❤ abbeauty.com

1:25 π.μ.


 Η περιποίηση των μαλλιών μας είναι πολύ σημαντική, ώστε τα μαλλιά μας να είναι υγιή και δυνατά, και να τα νιώθουμε μεταξένια. Το τελευταίο διάστημα επέλεξα να κόψω τα μαλλιά μου σε ένα όμορφο καρέ, έτσι ώστε οι άκρες μου που είχαν υποστεί τη -βάρβαρη- διαδικασία της ντεκαπάζ να κοπούν. Έψαχνα, λοιπόν, προϊόντα τα οποία να είναι μεν αξιόλογα, αλλά και να έχουν οικονομική τιμή. Δοκίμασα το σαμπουάν και τη μάσκα μαλλιών της εταιρίας Diplona Professional, από σειρά Your Nutrition που περιέχει κερατίνη, και οι εντυπώσεις μου είναι πολύ θετικές. Η σειρά υπόσχεται πως θα βοηθήσει τα μαλλιά και με την ψαλίδα, κάτι το οποίο πιστεύω πως -δυστυχώς- δε μπορεί να κάνει κανένα προϊόν μαλλιών αν έχει ήδη δημιουργηθεί η ψαλίδα. Απλά το σαμπουάν και η μάσκα θα βοηθήσουν τα μαλλιά να είναι δυνατά, ώστε να μην ξαναεμφανιστεί η ψαλίδα τόσο σύντομα.

 Το σαμπουάν έρχεται σε μία τεράστια συσκευασία των 600ml, και έχει μία πολύ βολική αντλία. Είναι σχεδιασμένο για ταλαιπωρημένα μαλλιά, και κάνει πλούσιο αφρό. Αφήνει τα μαλλιά πεντακάθαρα, και δεν τα ξηραίνει υπερβολικά (όπως συνήθως κάνουν τα σαμπουάν ευρείας χρήσης).
5,65€/600ml

Η μάσκα αφήνει στα μαλλιά ένα μεταξένιο άγγιγμα, μετά τη χρήση της! Χρησιμοποιώ τη μάσκα μαλλιών μετά από κάθε λούσιμο, για έξτρα απαλότητα.
5,30/200ml

Τα προϊόντα της Diplona Professional μπορείτε να τα βρείτε μέσω μίας ελληνική εταιρία που ανακάλυψα πρόσφατα, και μας παρέχει πολλά, αξιόλογα προϊόντα σε φανταστικές τιμές. Πρόκειται για την A beauty, η οποία είναι μια εισαγωγική εταιρία που διαθέτει τα προϊόντα της στην ελληνική αγορά και μπορείτε να τα βρείτε σε επιλεγμένα καταστήματα, καταστήματα καλλυντικών, σε φαρμακεία, καθώς και στο e-shop abbeauty.com. Αν θέλετε να κάνετε παραγγελία από το e-shop της εταιρίας, υπάρχει και η δυνατότητα αντικαταβολής.

You Might Also Like

2 σχόλια