διαγωνισμός

Real Rebel: Το πρασινο κραγιον, που δινει στα χειλη το τελειο κοκκινο! & #Giveaway ♡

2:27 π.μ.


Αυτό που αγαπώ περισσότερο στην ενασχόλησή μου με το beauty blogging, είναι ότι συχνά μου δίνεται η ευκαιρία να γνωρίσω καινούργια, καινοτόμα προϊόντα που με εντυπωσιάζουν! Αυτή τη φορά, το προιόν που δοκίμασα και με εντυπωσίασε πολύ θετικά είναι το Real Rebel της εταιρίας Santhilea London. Για ποιό λόγο; 

Αν και στη συσκευασία το βλέπουμε σαν ένα απαλό πράσινο χρώμα, στα χείλη μας μετά από λίγη ώρα μετατρέπεται στο τέλειο κόκκινο. Μάλιστα, ανάλογα με το pH προσαρμόζεται, οπότε στην καθεμία από εμάς δείχνει διαφορετική απόχρωση του κόκκινου! 


Για καθημερινή χρήση το βρήκα τέλειο, διότι συνδιάζει την ενυδάτωση ενός πολύ θρεπτικού balm, σε συνδιασμό με το όμορφο κόκκινο χρώμα που αφήνει τελικά. Τα συστατικά που περιέχει είναι: έλαιο τζοτζόμπα, κερί μέλισσας, βούτυρο καριτέ και εκχύλισμα ελιάς.

Σε συνεργασία με την εταιρία Dekaz (που είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος του Real Rebel στην Ελλάδα), χαρίζουμε σε μία τυχερή 2 κραγίον για να τα δοκιμάσει, μαζί με μία φίλη της! 


Πώς μπορείς να τα κερδίσεις; 
Απλά ακολούθησε τα παρακάτω βήματα:

1)Like στο Beauty Maniac Blog
2)Like στο Dekaz S.A.
 3)Like στη φωτογραφία του διαγωνισμού, και Tag την κολλητή σου στα σχόλια.

Η τυχερή μας νικήτρια είναι η Όλγα Ρότσικα!

*Η τυχερή νικήτρια θα λάβει 2 τεμάχια του Real Rebel: Ένα για να το κρατήσει η ίδια, και ένα για την καλύτερή της φίλη.

Ο διαγωνισμός μας λήγει στις 26 Νοεμβρίου.
Καλή τύχη σε όλες!

You Might Also Like

2 σχόλια

  1. Yπεροχο το δωρο σας!!! Ευχομαι να σταθω τυχερηηηη!!! Πολλες επιτυχιες σας ευχομαι παντα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ ενδιαφέρον προϊόν με τόσα φυσικά και ενυδατικά συστατικά!! Θυμάμαι είχε και η γιαγιά μου ένα πράσινο κραγιόν, που σαν παιδάκι μου έκανε εντύπωση που έβαφε τα χείλη κόκκινα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή