beauty

Too Faced Boss Lady Beauty Agenda ♡ #xmasmood

4:29 π.μ.


Κάθε χρόνο περιμένουμε πώς και πώς την ανακοίνωση της Χριστουγεννιάτικης συλλογής της Too Faced, που όπως πάντα είναι καταπληκτική! Ειδικά στο κομμάτι της συσκευασίας, η Too Faced επενδύει κάθε χρόνο και μας ξετρελαίνει. Η φετινή σειρά λέγεται "Best Year Ever 2018", και σήμερα θα σας δείξω τη Boss Lady Beauty Agenda


Για πρώτη φορά λοιπόν,η Too Faced αποφάσισε σε κάποια χριστουγεννιάτικα sets να συμπεριλάβει και planners! Εκτός λοιπόν από τις φοβερές παλέττες, λαμβάνουμε και ένα σούπερ χαριτωμένο planner. Οι 2 λόγοι που επέλεξα τη Boss Lady Agenda, από το Best Year Ever Makeup Collection είναι οι εξής:
1)Τα χρώματα που περιλαμβάνει το δεύτερο σετ με παλέττες, μοιάζουν υπερβολικά με τα περσινά και
2)Η παλέττα που περιλαμβάνει η Boss Lady Beauty Agenda, έχει λάβει πολύ καλές κριτικές μέχρι στιγμής.


Ανοίγοντας την υπέροχη συσκευασία της Beauty Agenda, βρίσκουμε στο επάνω μέρος του κουτιού τα 2 travel size προϊόντα: Τη Better Than Sex Mascara & Το Melted Matte στην απόχρωση Sell Out. Η μάσκαρα μου αρέσει αρκετά σαν αποτέλεσμα, αλλά έχει ένα μεγάλο αρνητικό (που παρατήρησα στο παρελθόν, που την είχα χρησιμοποιήσει): κάνει πάντα κομματάκια στο κάτω βλέφαρο! Το Melted Matte έχει μία φανταστική, nude απόχρωση που σίγουρα ταιριάζει τέλεια με κάθε μακιγιάζ.


Βγάζουμε μετά από το κουτάκι την Agenda, που έχει ένα πολύ γλυκό, baby pink χρώμα και γράφει με χρυσά γράμματα: "Don't let today be a waste of makeup". Ανοίγοντας το φερμουάρ, βλέπουμε μέσα: Καθρεφτάκι, θήκη για στυλό, την παλέττα του σετ και το planner


Η παλέττα θυμίζει στο design εκείνη της Nikkie Tutorials (ο τρόπος που ανοίγει), και περιλαμβάνει 24 αποχρώσεις σκιών, ένα highlighter, ένα ρουζάκι και ένα bronzer. Οι σκιές μου άρεσαν πάρα πολύ, είναι όλες βουτυρένιες και έχουν υπέροχη απόδοση τόσο στο χέρι, όσο και στα βλέφαρα. Το αποτέλεσμά τους χτίζεται, και ακόμα και τα λευκά ματ χρώματα γράφουν απίστευτα έντονα. Επειδή έχω και την παλέττα Sweet Peach, η ποιότητα των σκιών είναι αντίστοιχη! Τα παρακάτω swatches που βλέπετε, είναι με την αντίστοιχη σειρά της παλέττας (από πάνω προς τα κάτω).


Το planner που περιλαμβάνεται στο σετ είναι super cute, με το ίδιο quote της agenda και έχει σελιδοδείκτη-κορδέλα, καθώς και κλείνει με λάστιχο. Στις πρώτες του 2 σελίδες περιλαμβάνει αυτοκόλλητα, έχει διάφορες to-do lists και μας προτείνει μακιγιάζ, για κάθε μήνα του χρόνου! Επιπλέον, περιέχει διάφορες ενδιαφέρουσες πληροφορίες για πολλά προϊόντα της Too Faced. 


Τελικά, αξίζει;
Είναι ένα σετ που σίγουρα αξίζει τα χρήματά του, και σαν ποιότητα σκιών θα σας εκπλήξει (ειδικά αν είχατε αγοράσει και την περσινή, xmas παλέττα!). Το τέλειο δώρο για να στολίσεις κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο σου. Η Boss Lady Beauty Agenda είναι Limited Edition, Sephora Exclusive και η τιμή του είναι 60,95€.
Περιμένω και τα δικά σας σχόλια! Εσύ, ποιο δώρο θα κάνεις στον εαυτό σου για αυτά τα Χριστούγεννα;

You Might Also Like

0 σχόλια