beauty bay

Beauty Bay ❤ My Mini #Haul

11:21 π.μ.


Όσες παραγγείλαμε από το αγγλικό e-shop ομορφιάς Beauty Bay την εβδομάδα της Black Friday, χωριζόμαστε σε 2 κατηγορίες: Κάποιες έλαβαν την παραγγελία τους με μεγάλη καθυστέρηση, ενώ άλλες ακόμη περιμένουμε (ευτυχώς, έχοντας πάρει refund!). Την περασμένη εβδομάδα έβαλα ακόμα μία παραγγελία, για να λάβω επιτέλους την παλέττα που ήθελα τόσο να δοκιμάσω: Τη Masquerade από τη Juvia's Place! Η παραγγελία έφτασε σε 7 μέρες ακριβώς, χωρίς να βάλω express shipping, και μάλιστα μου την έφερε κούριερ στο σπίτι. Αυτή τη φορά, είχα το tracking number και ανά πάσα στιγμή μπορούσα να γνωρίζω ακριβώς πού βρίσκεται το πακέτο μου.

 Αν και η wishlist μου για το συγκεκριμένο e-shop είναι ατελείωτη, διάλεξα 4 πραγματάκια που ήθελα να δοκιμάσω εδώ και καιρό. Πρώτη, εννοείται, πως μπήκε στο ιντερνετικό μου καλάθι η Mini Masquerade της γνωστής, αμερικάνικης εταιρίας Juvia's Place: Περιέχει 16 τέλειες αποχρώσεις, που θα σας δείξω πολύ σύντομα σε review. Αυτό που μου άρεσε περισσότερο και ανυπομονούσα να τη δοκιμάσω, εκτός από τα πολύ θετικά reviews που διάβασα και την απίθανη απόδοση, είναι πως συνδιάζει ζεστά-γήινα χρώματα μαζί με μία παλέττα πιο έντονων χρωμάτων (μπλέ, πράσινο,μωβ).

Η The Ordinary είναι μία εταιρία που (επίσης) έχει κατακλήσει το Youtube & τα Beauty Blogs, με αποκλειστικά θετικές εντυπώσεις από όσες τα δοκίμασαν. Τα serums είναι αγαπημένα προϊόντα για μένα, γιατί η υφή τους (που είναι πιο gelly) είναι πιο ανάλαφρη και απαλή σε σχέση με τις κλασσικές κρέμες. Διάλεξα, λοιπόν, 2 προϊόντα της εταιρίας για να δοκιμάσω: Το λεπτόρευστο Serum Foundation SPF 15 & το 100% Plant-Derived Squalane. Προς το παρόν δοκίμασα μόνο το πρώτο, και έχει φανταστική σύσταση και αίσθηση. Σύντομα, θα επανέλθω με περισσότερα!

Πάντα, όταν κάνουμε αγορές ομορφιάς, σίγουρα προσθέτουμε στο καλάθι μας μία "επιλογή της τελευταίας στιγμής". Αυτή τη φορά, είδα -εντελώς τυχαία!- τη μάσκα ύπνου Oh K! Sleep Mask, και μου έκανε εντύπωση για 2 λόγους: Αφενός είναι κορεάτικη εταιρία η Oh K! (τα skincare προϊόντα από Κορεάτικες εταιρίες, συνήθως είναι φανταστικά!), και αφετέρου δεν έχω χρησιμοποιήσει ξανά μάσκα ύπνου. Με λίγα λόγια, προστέθηκε και αυτή στην παραγγελία μου, λίγο πριν πατήσω το "Checkout".

Αυτό ήταν το δικό μου Mini Haul, από το Beauty Bay!Πώς σας φάνηκε; Περιμένω και τα δικά σας σχόλια σχετικά με τα προϊόντα του Beauty Bay, αλλά και τις παραγγελίες που περιμένουμε εδώ και μήνες... (Ελάτε, να γίνουμε πολλές!).

You Might Also Like

2 σχόλια

  1. Πολύ μου άρεσαν οι αγορές σου! Δεν έχω παραγγείλει ποτέ κάτι από beauty bay γιατί με τρομάζει το γεγονός ότι συχνά συμβαίνουν καθυστερήσεις. Από The Ordinary είναι και εγώ έτοιμη να πάρω 2 πραγματάκια και χαίρομαι που και οι δικές σου πρώτες εντυπώσεις είναι θετικές! Να τα χαρείς όλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πλέον έρχονται όλα με δωρεάν tracking number, οπότε μπορείς να κάνεις τις αγορές σου άφοβα! Έχω κάνει ακόμα μία παραγγελία, και έκανε (όπως κι αυτή), μόλις μία εβδομάδα να έρθει στα χέρια μου.
      xx

      Διαγραφή