Ελληνική Εταιρία

Unboxing Box ♡ Pharm24.gr

4:57 π.μ.


Πριν λίγες μέρες έφτασε στα χέρια μου ένα πολύ μεγάλο πακέτο από το pharm24.gr, με προϊόντα ομορφιάς που παρήγγειλα για μένα, και κάποια δωράκια. Ξέρετε πόσο πολύ αγαπώ το online shopping διότι, από το σπίτι μπορώ να ψωνίζω 24 ώρες το 24ωρο, άνετα και χωρίς κόπο! 


Γιατί να επιλέξετε το Pharm24.gr;
Προσφέρει δωρεάν μεταφορικά σε αγορές άνω των 29€, παρέχει τη δυνατότητα αντικαταβολής (σε αγορές άνω των 39€ είναι και αυτή δωρεάν). Επιπλέον, θα βρείτε πολλές προσφορές και πακέτα δώρων, για να ψωνίσετε εύκολα και πολύ πιο οικονομικά. Το pharm24.gr έχει και Bonus Club, ώστε αν ψωνίζετε συχνά να έχετε ειδικές προσφορές, δωρεάν μεταφορικά σε αγορές άνω των 19€ και πολλά ακόμα. Μπορείτε να ενημερωθείτε για περισσότερα, εδώ.


Πάμε και στη δική μου παραγγελία
Την έστειλα Τετάρτη απόγευμα, και είχε φτάσει στα χέρια μου Παρασκευή πρωί. Έμεινα, λοιπόν, πολύ ικανοποιημένη όσον αφορά το χρόνο παράδοσης, αλλά και την ίδια την παραγγελία. Το πακέτο μου έφτασε με πολύ bubble wrap και προστατευτικά, και το κάθε προϊόν ήρθε τυλιγμένο (όπως θα δείτε και παρακάτω) με δική του, κόκκινη συσκευασία. Οι εταιρίες που επέλεξα είναι οι: Apivita & Lierac


H Lierac είναι μία εταιρία που θα δοκιμάσω για πρώτη φορά, και είμαι πολύ χαρούμενη που διάλεξα κάποια πραγματάκια από αυτή! Πρόκειται για μία πολύ γνωστή, γαλλική εταιρία που δημιουργεί καινοτόμα καλλυντικά, με στόχο τη βελτίωση της επιδερμίδας μας και την αποτελεσματικότητα των προϊόντων.
Το πρώτο πακέτο προσφοράς που έβαλα στο καλάθι μου είναι η μάσκα Mask Comfort με ροζ άργιλο 50ml , που έχει δώρο το Demaquillant Douceur στα 200ml. Επειδή τον τελευταίο μήνα βάφομαι σε καθημερινή βάση, σκέφτηκα πως τα μάτια και οι βλεφαρίδες μου χρειάζονται λίγη επιπλέον περιποίηση και φροντίδα στο ντεμακιγιάζ τους. Οπότε, διάλεξα το Demaq Yeux Double Soin, που είναι ένα δροσερό και απαλό νερό για μάτια και βλεφαρίδες. Τελευταίο προϊόν από τη Lierac και εξίσου ενδιαφέρον, το λάδι ντεμακιγιάζ Demaquillant Velours για πρόσωπο και μάτια.


Και συνεχίζουμε με την Apivita, την ελληνική εταιρία που όλοι γνωρίζουμε και αγαπάμε! Αν και έχω χρησιμοποιήσει πολλά προϊόντα της Apivita (ειδικά μάσκες και scrubs προσώπου), αυτή τη φορά παρήγγειλα πραγματάκια που δεν έχω δοκιμάσει στο παρελθόν! Ξεκινόντας με το πρόσωπο, και πάλι διάλεξα ένα πακέτο προσφοράς με 2 προιόντα από τη σειρά BEE RADIANT, με βλαστοκύτταρα πορτοκαλιού, που περιλαμβάνει: Κρέμα ελαφριάς υφής και κρέμα ματιών, για αντιγήρανση. Επειδή πάντα αγαπώ να κάνω μάσκες και scrub (ειδικά όταν θέλω επιπλέον λάμψη, όπως τώρα τις γιορτές), δε μπορούσα να αφήσω έξω από το καλάθι μου τα: Express Beauty with Orange-Μάσκα Αναζωογόνησης και Express Gold with Bilberry, Κρέμα Απολέπισης για λάμψη, με μύρτιλλο. Λόγω της ακμής χρησιμοποιώ συνήθως καθαριστικά προσώπου περισσότερο "δραστικά", ήθελα όμως και κάποιο λίγο πιο ήπιο για καθημερινή χρήση, τις περιόδους που δεν έχω τόση λιπαρότητα. Ο αφρός καθαρισμού με ελιά και λεβάντα για πρόσωπο και μάτια, νομίζω πως είναι η ιδανική λύση! Για πρώτη φορά, διάλεξα και κάποια προιόντα για το σώμα από την Apivita: Το σαμπουάν λάμψης και αναζωογόνησης με πορτοκάλι και μέλι, και το αφρόλουτρο Pure Jasmine με αιθέρια έλαια. Και τα 2 μυρίζουν φανταστικά!


Για το τέλος, στην παραγγελία μου προστέθηκαν και ακόμη 2 δωράκια: Η Propoline,κρέμα για απαλά μαλλιά της Apivita (50ml), και η Lipikar Surgras Douche-Cream από τη La Roche-Posay (100ml). Μαζί με αυτά, έλαβα και πολλά φακελάκια με δείγματα, και άλλα διαφημιστικά φυλλάδια.

Αν σας άρεσε κάποιο προϊόν και θέλετε review, αφήστε μου ένα σχόλιο. Πώς σας φάνηκε το unboxing από το pharm24;

*Ευχαριστώ πολύ το pharm24.gr για αυτό το μοναδικό πακέτο!*

You Might Also Like

6 σχόλια

  1. Πολυ ωραια προιοντα, να τα χαρεις!
    Για την μασκα με ροζ αργιλο της Lierac, θα ηθελα να μαθω περισσοτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ Ελευθερία μου!
      Θα ακολουθήσει σίγουρα κάποιο review, μόλις αποκτήσω μία πιο ολοκληρωμένη άποψη ♡♡

      Διαγραφή
  2. Το καθαριστικο με λεβαντα της apivita δεν το αλλαζω με τπτ πια,κραταει κ τοσο καιρο,οποτε ειναι ενα καλο deal.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μου άρεσε πολύ το unboxing σου! Τα συγκεκριμένα προϊόντα της Apivita τα έχω δοκιμάσει όλα και είναι υπέροχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προς το παρόν έχω δοκιμάσει το σαμπουάν της Apivita, το οποίο έχει γίνει ήδη αγαπημένο μου ^^ xx

      Διαγραφή