Bomb Cosmetics

Monthly #Favorites ♡ February 2018

5:10 π.μ.


Καλό μήνα, καλώς μας ήρθες άνοιξη!
Η εποχή των όμορφων λουλουδιών, και των αλλεργιών, επιτέλους κατέφθασε και ήδη η διάθεσή μας ξεκίνησε να ανεβαίνει. Ο Φεβρουάριος, εκτός από μήνας των ερωτευμένων, ήταν για μένα και μήνας των ανακαλύψεων, καθώς έφερε πολλές beauty, ευχάριστες εκπλήξεις
Πάμε να τις δούμε; 

Μεγάλος Καθρέφτης Μακιγιάζ, με Φωτάκια Led


Εδώ και πολύ καιρό έψαχνα ένα μεγάλο, βολικό καθρέφτη για μακιγιάζ, που να μπορώ να το χρησιμοποιώ εύκολα και να είναι ευέλικτος ακόμα και για ταξίδια. Βρήκα λοιπόν μία πολύ ενδιαφέρουσα ανακάλυψη στο e-bay, και σκέφτηκα να τη δοκιμάσω! Μεγάλος καθρέφτης που στέκεται σαν κορνίζα (σε πολλές, διαφορετικές κλίσεις για να μας βολέψει όλες), και με φωτάκια led. Κόστισε περίπου 14€ μαζί με τα μεταφορικά, και πλέον έχει γίνει ο καλύτερός μου φίλος, για να ξεκινήσω κάποιο μακιγιάζ. Τα φωτάκια που έχει δεν είναι και τα καλύτερα (ενίοτε, μπορεί και να μας ενοχλούν αν στο δωμάτιο δεν έχει άλλη πηγή φωτός), αυτό όμως δε με πειράζει ιδιαίτερα, γιατί συνήθως κάνω το μακιγιάζ μου πρωινές ώρες, που υπάρχει φυσικό φως.


Jaclyn Hill - Morphe Eyeshadow Palette


 Η παλέττα της Jaclyn Hill κυκλοφόρησε πριν από αρκετούς μήνες, και μαζί της έφερε ένα τεράστιο ντόρο. Πρόκειται για μία παλέττα που δημιούργησε η γνωστή youtuber σε συνεργασία με το brand "Morphe", περιέχει 35 σκιές και σίγουρα αναρωτιέστε... Αξίζει τελικά το ντόρο; Τη δοκίμασα αρκετά, και σε αρκετά eye looks. Τελικά, νομίζω ότι σίγουρα αξίζει. Οι σκιές που περιέχει έχουν έντονη απόδοση, τα ματ κάνουν εκπληκτικό blending και δε χρειάζονται ιδιαίτερο χτίσιμο. Όσον αφορά τα μεταλλικά και τα shimmery, κάποια γράφουν καλύτερα χρησιμοποιώντας τα δάχτυλά μας και όχι πινέλα (ή χρειάζονται πολύ χτίσιμο με συνθετικό πινέλο, και Fix+). Η σχέση ποιότητας-τιμής είναι πολύ καλή, πιστεύω ότι η κάθε κοπέλα με τη συγκεκριμένη μπορεί να κάνει άπειρους συνδυασμούς χρωμάτων.


Makeup Revolution Conceal & Define #C2



 Ακόμα ένα προϊόν που έχει δημιουργήσει μεγάλο ντόρο στα social media, και δε μπορούσα να μην το δοκιμάσω! Το concealer είναι το αγαπημένο μου προϊόν μακιγιάζ (παρέα με τη μάσκαρα), και το φοράω σίγουρα σε καθημερινή χρήση. Δοκίμασα, λοιπόν, το Conceal & Define στην απόχρωση c2, και έχω να σας πω τα εξής: Πρώτον, απλώνεται τέλεια με σφουγγαράκι Beauty Blender χωρίς να κάνει γραμμές (θέλει γρήγορο άπλωμα και σετάρισμα με loose πούδρα), και δεύτερον διαρκεί πραγματικά πολλές ώρες. Το φόρεσα ακόμα και στο γυμναστήριο, και με έβγαλε -κυριολεκτικά- ασπροπρόσωπη! Η ποσότητά του είναι λίγο μικρή (3.4ml), αλλά κοστίζει μόλις 4.99€. Μπορείτε να το παραγγείλετε από εδώ, και ελπίζω να το φέρουν και τα eshops της Ελλάδας.


Marble Πινέλα Προσώπου & Ματιών, με θήκη


 Μία ακόμα αγορά που έκανα από e-bay τον περασμένο μήνα, το marble σετ πινέλων μαζί με τη θήκη τους. Τα πινέλα είναι αρκετά απαλά, του προσώπου μου άρεσαν πολύ για πουδρένια προιόντα. Τα πινέλα των ματιών είναι πολύ μικρά, κυρίως για τις λεπτομέρειες. Όταν τα άνοιξα από το πακέτο που μου έστειλαν, μύριζαν πάρα πολύ έντονα κόλλα, ευτυχώς σταδιακά αυτή η άσχημη μυρωδιά έφυγε. Ποιοτικά δεν είναι ότι καλύτερο έχω δοκιμάσει, αλλά για τα χρήματά τους τα θεωρώ value for money. Μαζί ήρθε και μία φοβερή, σκληρή θήκη για τη μεταφορά τους. Το σετ μαζί με τη θήκη, κόστισε περίπου 9€.


Lush Cup o' Coffee Face & Body Mask


 Τα καταστήματα Lush πάντα είναι εθιστικά: Μόλις μπεις μέσα, θέλεις να τα δοκιμάσεις όλα! Η μάσκα προσώπου και σώματος Cup O' Coffee είναι από τις πιο απολαυστικές που έχω δοκιμάσει. Παρόλο που δε μου αρέσει ο καφές, η συγκεκριμένη μυρίζει υπέροχα, και κυριολεκτικά νιώθεις ότι μετά τη χρήση της η επιδερμίδα... Ξυπνάει! Περιέχει και κόκκους καφέ, για να κάνει ελαφριά απολέπιση. Μετά από περίπου 10 χρήσεις, έχει φτάσει σχεδόν στο τέλος της. Είμαι σίγουρη ότι θα την αγοράσω ξανά. Την πήρα από το κατάστημα Lush στη Θεσσαλονίκη, και κοστίζει 10€/150g.

The Ordinary Serum Foundation
 Ξεκίνησα να το δοκιμάζω εδώ και μερικές εβδομάδες, και έχει γίνει ένα από τα αγαπημένα μου. Έχει πολύ ελαφριά υφή, απλώνεται εύκολα και έχει μέτρια κάλυψη. Έχω παρατηρήσει ότι χωρίς primer κάθεται ελαφρώς σε ξηρές περιοχές του προσώπου, είναι όμως ένα foundation που αξίζει να δοκιμάσετε. Επέλεξα την απόχρωση 1.1 Ν Fair Neutral, που είναι ελαφρώς ανοιχτή για την επιδερμίδα μου. Με καλό σβήσιμο στο λαιμό, όμως, η διαφορά δεν είναι αισθητή. Κοστίζει 6.60€, και το πήρα από το BeautyBay.

Skincare Αγαπημένα

 
Nip+Fab Smooth Viper Venom Blurring Shot
 Σας το έχω δείξει πάρα πολλές φορές, καθώς πρόκειται για ένα αγαπημένο serum. Μου αρέσει για πολλούς λόγους: Μυρίζει ελαφριά αλλά ευχάριστα, αφήνει κολλώδη αίσθηση στο δέρμα (λειτουργεί τέλεια σαν primer), και δημιουργεί στην επιδερμίδα ένα φιλμ, που την κάνει να δείχει στην καλύτερη εκδοχή της. Για το διάστημα που το χρησιμοποιώ, παρατηρώ πάντα ότι κάνει το πρόσωπό μου να μοιάζει πιο ξεκούραστο. Κοστίζει 29.70€, και θα το βρείτε στο Attica (συνήθως, σε έκπτωση).

Bomb Cosmetics Coco Kisses Lip Treatment
Κάθε βράδυ πριν κοιμηθώ, βάζω στα χείλη μου μία ελαφριά ποσότητα από το συγκεριμένο balm. Έχει μυρωδιά εξωτικής καρύδας, και σου έρχεται να το φας. Σαν σύσταση μου αρέσει, είναι ένα αρκετά καλό lip balm που ενυδατώνει. Δεν έχω παρατηρήσει ότι μπορεί να επαναφέρει πολύ ξηρά χείλη, αλλά για καθημερινή χρήση είναι μία χαρά.


Chloe Eau De Parfum




Για το τέλος, σας άφησα το αγαπημένο μου άρωμα! Έχω παρατηρήσει ότι κάθε φορά που το φοράω, λαμβάνω πάντα θετικά κοπλιμέντα. Είναι ανάλαφρο και girly, ότι ακριβώς χρειαζόμαστε για αυτή την εποχή.


Ελπίζω να σας άρεσαν τα αγαπημένα του μήνα. Όπως κάθε φορά, περιμένω να μου πείτε και τα δικά σας!

You Might Also Like

6 σχόλια

  1. τα chloe ειναι αγαπημενα αρωματα. τι αποχρωση εισαι σε αλλες μαρκες γιατι θελω να παραγγειλω και εγω το serum foundation αλλα δεν μπορω να αποφασισω αποχρωση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η επιδερμίδα μου είναι μεσογειακή (έχει δηλαδή και σταρένιο υποτόνο, και κίτρινο), απλά είναι αρκετά ανοιχτή σε τόνο. Συνήθως με ένα foundation δε μπορώ εύκολα να πετύχω ακριβώς τη σωστή απόχρωση. Συνήθως δεν είμαι η πιο ανοιχτή απόχρωση στα foundation, αλλά 2η ή 3η από την πιο ανοιχτή. Για να βρεις τη σωστή απόχρωση για σένα, θα σε βοηθήσει πολύ να δεις κάποιο σχετικό video. xx

      Διαγραφή
  2. για τη άνοιξη το χρώματα θα πρότεινες μαζί με αντίστοιχα ρούχα/παπούτσια φυσικά. http://picbear.com/newshoes.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δε θα μιλήσω για τις τάσεις που παρουσιάζονται από τους οίκους (διότι δεν έχω κάνει την απαραίτητη έρευνα), αυτό που βλέπω όμως συνεχώς είναι οι γήινες, πορτοκαλί, κόκκινες και μπρονζέ αποχρώσεις να συνεχίζουν να είναι top επιλογές, ακόμα και την άνοιξη ^^ xx

      Διαγραφή
  3. Δοκίμασα το Makeup Revolution Conceal & Define και έχω να πώ τα καλύτερα! xxx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εγώ το ίδιο, το φοράω σχεδόν σε καθημερινή βάση και μου αρέσει πάρα πολύ :) xx

      Διαγραφή