Διακοπές

Διακοπές : Γίνεται να μη μαλώσετε ;

8:05 π.μ.

Γειά σε όλες (και όλους;) !
Σήμερα θα μιλήσουμε για διακοπές με το ταίρι σας...



Κάθε χρόνο άκουγα διάφορες ιστορίες από φίλους,γνωστούς που έλεγαν ότι το πιο δύσκολο κεφάλαιο στη σχέση (στα πρώτα της στάδια) είναι οι διακοπές.Και μου φαινόταν τόσο περίεργο!Μα καλά ,υπάρχει ήλιος-θάλασσα-μπαράκια ,τόσα όμορφα πράγματα να κάνεις και θα κάθεσαι να μαλώνεις ; Αρκετοί έτυχε να χωρίσουν κιόλας ενώ ήταν διακοπές...
 Πώς είναι δυνατόν ; Κι όμως είναι !

Αρχικά έπρεπε να συνειδητοποιήσω ότι διακοπές για τον καθένα σημαίνει διαφορετικά πράγματα. Άλλοι θέλουν να αράζουν όλη μέρα, άλλοι να πηγαίνουν στα μουσεία και στις γκαλερί, υπάρχει όμως και η τρίτη κατηγορία (γνωστή και ως μακριά από μας!) : Η κατηγορία φλερτάρω ασύστολα -είτε έχω σχέση είτε δεν έχω. Αν διαπιστώσετε ότι ο καλός σας ανήκει στην τρίτη,βρείτε καράβι -ή ότι άλλο βολεύει- και γρήγορα μακριά.

Έπειτα έχουμε και το γεγονός ότι πρέπει να είσαι 24 ώρες τη μέρα με τον καλό σου...πράγμα αρκετά ψυχοφθόρο στην πράξη. Διότι αν βλέπεις τον αγαπημένο σου 3-4 φορές την εβδομάδα για κανένα 3ωράκι είναι καλά ,ο καθένας προετοιμάζεται με καλή διάθεση και όλα βαίνουν ομαλά (καλά όχι πάντα,συνήθως όμως έτσι γίνεται).

Αν όμως είστε όλη μέρα μαζί, τρώγεστε ! 
Τι θα φάμε ,πού θα πάμε, τι θα φορέσουμε ,τι ώρα θα βγούμε ,κλείσε την Tv ήρθαμε διακοπές , -άνοιξε το air condition 
-ναι αλλά εγώ κρυώνω...Τόσα πολλά που μπορείς να μαλώσεις.



 Επειδή όμως είμαι και αισιόδοξος άνθρωπος και μου αρέσει να βλέπω την καλή πλευρά μπορείς στις διακοπές σου είτε να μαλώνεις αλλά να το διασκεδάζεις, είτε να μαλώνεις και να χαλιέσαι. Προσπάθησε να κάνεις το πρώτο , εξάλλου είναι και καλό βήμα για να τον "τεστάρεις" πώς θα είναι στην συγκατοίκηση. Να είσαι σίγουρή ότι πολλούς διασκεδαστικούς/αστείους/γελοίους καυγάδες θα τους θυμάστε το χειμώνα και θα γελάτε.
 


 Όσον αφορά το κεφάλαιο χωρισμός κατά τη διάρκεια των διακοπών , ένα μόνο μπορώ να σκεφτώ...ότι οι διακοπές είναι απλά η αφορμή ! Αν δε θέλεις το σύντροφό σου ή τον έχεις βαρεθεί, μπορείς να τον χωρίσεις -έστω να του μιλήσεις- και πριν τις διακοπέςλα θα πάνε καλά αν έχετε καλή διάθεση,καθαρή σκέψη και έχετε αποφασίσει τι θα κάνετε.

Αυτά είχα να σας πω !
Ξεκινήστε διακοπές με χαμόγελο και μην αφήσετε το άγχος και τα νεύρα να σας χαλάσουν τη διάθεση.
Αν προβληματίζεστε και εσείς για τις διακοπές με το ταίρι σας ,ή για ότι άλλο θέλετε θα χαρώ να δω τα σχόλιά σας επί του θέματος.
 xxx    

You Might Also Like

0 σχόλια