οικονομικά προιόντα

Αγάπησε τα πόδια σου - Menthogel Review

11:24 π.μ.

 Η υγεία των ποδιών μας είναι κάτι πολύ σημαντικό που συχνά το παραμελούμε...
Γιατί όμως;

Τα πόδια μας στηρίζουν το σώμα μας, βοηθούν στο να περπατάμε, να κινούμαστε και να κάνουμε όλες μας τις δραστηριότητες. Οι περισσότεροι ξεκινούν να φροντίζουν τα πόδια τους αφού προκύψει κάποιο πρόβλημα (παραδείγματος χάριν κότσι). Όμως είναι καλύτερα να προλαμβάνουμε κάτι από το να το θεραπεύουμε. Η Menthogel μπορεί να βοηθήσει και στις 2 περιπτώσεις, αφού προσφέρει ολοκληρωμένη σειρά από προιόντα φροντίδας, πρόληψης αλλά και θεραπείας παθήσεων των πελμάτων. 
Σε αυτήν θα βρείτε ποδόλουτρο, αποσμητικό σπρέυ, αποσμητικές κρέμες και επιθέματα που θα σας βοηθήσουν σε παθήσεις των πελμάτων. 



Επιπλέον, η Menthogel είναι μία εταιρία που θα βρείτε στα φαρμακεία -εγώ προσωπικά τα προιόντα της τα έχω δει παντού οπότε δε θα δυσκολευτείτε να τα βρείτε.




 Προστατευτικό Μεταταρσίου 
 Αν με ρωτούσατε ποιό προιόν θα σας σύστηνα σίγουρα για να αγοράσετε είναι τα επιθέματα - πατάκια μεταταρσίου. Ειδικά όσες φορές έχω φορέσει ψηλοτάκουνα, ποτέ δεν τα παραλείπω κι έχω δει τεράστια διαφορά! 

Το πόδι δε "γλιστράει" μπροστά, απορροφούν τους κραδασμούς και αποφεύγεται η αίσθηση καψίματος μετά από λίγες ώρες.  Αν έχετε πόνους στη μέση, στα γόνατα ή στους αστραγάλους λόγω πολύωρης ορθοστασίας, τα πατάκια αυτά θα σας βοηθήσουν σίγουρα. Μου άρεσε το γεγονός ότι στη συσκευασία περιέχεται και ένα σακουλάκι-τσαντάκι για να τα μεταφέρω εύκολα χωρίς ολόκληρο το κουτί τους, αλλά και το ότι πλένονται και επαναχρησιμοποιούνται με λίγο ταλκ. Επιπλέον, έχουν μία τρυπούλα το κάθε επίθεμα ώστε να το εφαρμόζετε στα δάχτυλο του ποδιού σας και να μένουν σταθερά.
 *Η τιμή τους είναι στα 13.60 και σίγουρα αξίζουν!*



Προστατευτικό για κότσι μικρού δαχτύλου 
Δεν τα χρησιμοποίησα, διότι δεν έχω τέτοιο πρόβλημα με τα πόδια μου. Ισχυρίζονται ότι προστατεύουν το κότσι στα πόδια και πως ανακουφίζουν από τον πόνο, μειώνοντας την τριβή. Η τιμή τους είναι στα 10.90, σαν προιόν έχει ίδια υφή με το προηγούμενο και τσαντάκι-σακουλάκι μεταφοράς.


 
 Βάλσαμο Ποδιών 30ml 
 Με υφή παρόμοια της βαζελίνης, αυτό το βάλσαμο θα βοηθήσει τα πόδια σας από μελανιές, φλεγμονές και θα καταπραύνει τον πόνο. Μυρίζει διακριτικά αλλά ευχάριστα, έχει αντιφλεγμονώδη & επουλωτική δράση.
Χρησιμοποιείται τοπικά μαζί με κάποια γάζα, ώστε να αποφύγετε τον πόνο. Ιδανικό για τα καταπονημένα πόδια που χρειάζονται εντατική φροντίδα και ενυδάτωση.
Η τιμή του είναι στα 9.90.

Πάμε τώρα και στην περιποίηση των ποδιών! 
Τι πιο ανακουφιστικό για μία δύσκολη μέρα από ένα ζεστό ποδόλουτρο και μία απαλή κρέμα ποδιών;



Κρέμα Ποδιών "Τριπλή Δράση" 50ml 
Η αγαπημένη μου κρέμα για τα πέλματα! Μυρίζει έντονα μέντα, έχει ωραία απαλή υφή, δεν είναι ιδιαίτερα λεπτόρευστη και βοηθάει τα πόδια να ενυδατωθούν-αλλά και να μυρίζουν ωραία. Έχει αποσμητική δράση λόγω της μέντας, απορροφά τον ιδρώτα λόγω του αργίλου και της πούδρας, και τα αιθέρια έλαια που περιέχει προστατεύουν από μήκυτες. Παρόλο που δεν είναι λεπτόρευστη, απορροφάται αμέσως και δεν αφήνει ίχνος λιπαρότητας.
Γενικά μου αρέσουν τα προιόντα "όλα σε ένα", για αυτό και συστήνω σίγουρα αυτή την κρέμα!
Η τιμή της είναι στα 9.90, και το σίγουρο είναι πως θα σας κρατήσει πολύ καιρό γιατί χρειάζεστε μικρή ποσότητα κάθε φορά.



Κρέμα Ποδιών με ginseng 100ml 
 Σε αντίθεση με την προηγούμενη, αυτή η κρέμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στα πόδια και στα πέλματα.
Αναζωογονεί και ενυδατώνει τα πολύ κουρασμένα πόδια, χάρη στη λεπτή υφή της και το απόσταγμα ginseng-που χαλαρώνει τους μυικούς πόνους. Δεν αφήνει λιπαρότητα και απορροφάται άμεσα από το δέρμα. Είναι σε μεγάλη ποσότητα, για αυτό και πιστεύω ότι κι αυτή είναι value for money προιόν! Η τιμή της είναι στα 10.90.

Αυτά είχα να σας δείξω στο συγκεκριμένο review!
Πείτε μου αν έχετε χρησιμοποιήσει κάποιο προιόν Menthogel, και αν σας άρεσε. 

Εσείς αγαπάτε τα πόδια σας;
 Πώς τα περιποιήστε;

*Τα προιόντα που αναφέρθηκαν είναι PR Samples από τη Menthogel

You Might Also Like

0 σχόλια