benefit

7+1 Highend προϊοντα ομορφιας που αξιζουν τα χρηματα τους

2:52 π.μ.


Ασχολούμαι εδώ και χρόνια με το χώρο των καλλυντικών, και ενώ ξεκίνησα τη συλλογή μου κυρίως με προϊόντα drugstore, πλέον χρησιμοποιώ και αρκετά highend. Το ότι είναι όμως προϊόντα πιο ακριβά και από πιο αναγνωρισμένα brands, δε σημαίνει πάντα ότι αξίζουν τα χρήματά τους. Σήμερα μοιράζομαι μαζί σου 7+1 αγαπημένα προϊόντα, που αξίζουν τα χρήματά τους.

Λένε ότι η αρχή είναι το ήμισυ του παντός, για αυτό και πρέπει να ξεκινάμε το μακιγιάζ μας με τις σωστές βάσεις. Φυσικά, εκτός από τη σωστή υφή και απόχρωση του foundation, είναι σημαντικό να επενδύουμε στα primers καθώς βοηθούν την επιδερμίδα να δείχνει αψεγάδιαστη, τις λεπτές γραμμές να είναι λιγότερο εμφανείς και τους πόρους να δείχνουν μικρότεροι. Από την πρώτη κιόλας εφαρμογή, το Smashbox Photo Finish Primer μου άρεσε πολύ καθώς κάνει εντελώς λεία την επιδερμίδα, και βοηθά το foundation να στρώνει τέλεια. Επιπλέον, το μακιγιάζ ολόκληρο διαρκεί πολλές περισσότερες ώρες αναλλοίωτο. Αν και το primer της Smashbox μπορεί να καλύψει ελαφρώς τους πόρους μου, αν θέλω να τους καλύψω 100% χρησιμοποιώ το benefit the POREfessional. Χρειάζεται μικρή ποσότητα και ταμποναριστές κινήσεις, για να δώσει το καλύτερο αποτέλεσμα.


Χαρίζει υπέροχη λάμψη στα ζυγωματικά, και εκτυφλωτικό αποτέλεσμα χωρίς να δείχνει άσχημα. Ποιό είναι; Μα φυσικά, το Fenty Beauty Killawatt Freestyle Highlighter Duo! Δοκίμασα τις αποχρώσεις Lightning Dust-Fire Crystal, και τις λάτρεψα: την πρώτη για καθημερινή χρήση, και τη δεύτερη για λίγο πιο "extra" εμφανίσεις. Η απόδοση είναι εκτυφλωτική ακόμα και χωρίς βρεγμένο πινέλο! Επιπλέον, λατρεύω την πολύγωνη συσκευασία με τον όμορφο και καλής ποιότητας καθρέφτη.

Η all time classic αγαπημένη μου πούδρα για σετάρισμα και baking είναι η μοναδική Laura Mercier Loose Setting Powder Translucent. Δημιουργεί ένα εφέ blurring στην επιδερμίδα, είναι πάρα πολύ λεπτοκομμένη και βοηθάει πολύ το foundation να μένει στη θέση του για πολλές ώρες. Η συσκευασία της πούδρας είναι πολυτελής, και περιέχει 30g προιοντος-μία αρκετά ικανοποιητική ποσότητα ακόμα κι αν τη χρησιμοποιείς κάθε μέρα. Την αγαπούν πολλοί make up artists, και όχι άδικα!

Αν και έχω δοκιμάσει πολλά προιόντα contouring/bronzing και παλέττες, η Kat Von D Shade+Light Contour Palette έγινε η αγαπημένη μου από τότε που ήρθε στα χέρια μου. Έχει υπέροχη απόδοση που χτίζεται σταδιακά, και κάνει το πιο φανταστικό blending που έχω δει σε προϊόν contouring. Αφήνει πολύ όμορφο και φυσικό αποτέλεσμα στο πρόσωπο, και φαίνεται καλοσχηματισμένο και όχι λερωμένο.


Τα τελευταία χρόνια λέγεται ότι είναι ένα από τα καλύτερα setting sprays παγκοσμίως, και δεν είναι άλλο από το πασίγνωστο Urban Decay All Nighter. Από τότε που το αγόρασα, κατάλαβα αμέσως το γιατί: Το μακιγιάζ παραμένει άθικτο, όσες ώρες κι αν λείπω από το σπίτι. Μου έχει τύχει να το φορέσω πριν φύγω, και να δω το μακιγιάζ μου τέλειο και χωρίς να έχει αλλοιωθεί πριν κάνω ντεμακιγιάζ. Αν θέλεις ένα πολύ καλό, άοσμο setting spray που θα σου κρατήσει καιρό, είναι αυτό που ψάχνεις!

Αν και η Morphe δε συγκαταλέγεται στις highend εταιρίες, δε μπορουσα να μην βάλω σε αυτή την ανάρτηση (κυρίως, λόγω της τιμής της) και την υπέροχη "The Jaclyn Hill Palette". Περιλαμβάνει 35 φανταστικές αποχρώσεις με έντονη απόδοση και απίθανο blending, ιδανικές τόσο για αρχάριες κοπέλες όσο και για επαγγελματίες ομορφιάς. Με τη συγκεκριμένη μπορούμε να δημιουργήσουμε πάρα πολλά και διαφορετικά looks, και είναι μία παλέττα που περιέχει και θερμες, αλλά και ψυχρές αποχρώσεις.

Τελευταία αλλά εξίσου αγαπημένη, η The Roller Lash Mascara από τη Benefit! Τη δοκίμασα για πρώτη φορά εντελώς τυχαία (μου την έκαναν δώρο!), και από τότε όποια άλλη μάσκαρα κι αν δοκίμασα δεν κατάφερε να με ενθουσιάσει. Σε τι διαφέρει από τις υπόλοιπες; Έχει ελαφριά υφή, και δεν κάνει τις βλεφαρίδες σκληρές στη διάρκεια της μέρας. Επιπλέον, διατηρεί την καμπύλη τους χωρίς ψαλιδάκι βλεφαρίδων, μέχρι να την αφαιρέσεις. Παρόλο που δεν πρόκειται για αδιάβροχο προιόν, τη φοράω χειμώνα-καλοκαίρι στις πάνω βλεφαρίδες μου και δεν έχω μουτζουρωθεί ποτέ (ούτε κάνει κομματάκια, όπως για παράδειγμα η Better Than Sex).

Αυτά είναι το δικά μου αγαπημένα highend προϊόντα, τα οποία είμαι σίγουρη πως αν αγοράσεις δε θα το μετανιώσεις!

You Might Also Like

0 σχόλια