Ελληνική Εταιρία

Φυσικά καλλυντικά από Beauty Cooking - Review

10:48 π.μ.

Ένα πακετάκι με νεραιδένια προιόντα από τη σειρά Σαγήνη κατεύθασε σπίτι μου πριν μερικές μέρες, με υπέροχα αρώματα και υφές! Ελιξίριο απαλότητας για τα μαλλιά και σαπουνάκι με glitter, που θυμίζει παιδικά παραμύθια... Ξεκίνησα αμέσως τις δοκιμές φυσικά, για να σας ετοιμάσω review! Πριν σας δείξω όμως τα προιόντα, θα ήθελα να σας μιλήσω για την Ελένη- που κατασκευάζει μαγειρεύοντας όλα αυτά τα καλούδια!



 
Η Ελένη Καρτσιώτη βρίσκεται πίσω από το Beauty Cooking, και μας μαγειρεύει χειροποίητα και φυσικά καλλυντικά, σαπούνια αρωματοθεραπείας, κρέμες, lip balms, τονωτικές λοσιόν, υγρά σαπούνια και πολλά άλλα. Υπάρχουν πάρα πολλές σειρές, αρώματα και υφές για όλα τα γούστα. Για παράδειγμα, η σειρά Νύμφη Χρυσοτέλεια έχει σαν βάση των προιόντων της το μέλι, η σειρά Νύμφη Φιλύρα περιέχει εσπεριδοειδή και η σειρά Σαγήνη μας ταξιδεύει με υπέροχες ίνες μεταξιού

Δοκίμασα από τη σειρά Σαγήνη το Hair Silk Elixir*, το οποίο περιέχει πρωτεϊνη μεταξιού και μείγμα ελαίων (αμυγδαλέλαιο, καστορέλαιο και άλλα) που θρέφουν την 
τρίχα.Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε στεγνά μαλλιά κατά τη διάρκεια της ημέρας για να τους δώσει λάμψη, ή ακόμα καλύτερα αποτελέσματα θα δείτε αν το εφαρμόσετε σαν μάσκα 20-30 λεπτά πριν το μπάνιο! Μυρίζει ευχάριστα και σχετικά έντονα, αλλά η μυρωδιά του δεν μένει πολύ στα μαλλιά. Αφήνει τα μαλλιά λαμπερα, απαλά και μεταξένια- πιστεύω πως είναι το ιδανικό προιόν για μάσκα σε ταλαιπωρημένα μαλλιά. Η σύνθεσή του είναι αρκετά παχύρευστη, για αυτό χρειάζομαι πολύ μικρή ποσότητα κάθε φορά. Απλώνεται πολύ εύκολα, και δεν λαδώνει τα μαλλιά μου. Κάντε το δώρο στον εαυτό σας, και δεν θα το μετανιώσετε! Πιστεύω πως είναι value for money προιόν.


 Το δεύτερο προιόν που δοκίμασα είναι ένα σαπουνάκι με πρωτεΐνη μεταξιού και βούτυρο καριτέ*. Χαρίζει βελούδινο άγγιγμα, καθαρίζει πολύ ωραία την επιδερμίδα και αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι το γεγονός ότι δεν νιώθω να "τραβάει" την επιδερμίδα μου! Το χρησιμοποίησα για 2 εβδομάδες στο πρόσωπο, και μου αρέσει πάρα πολύ.
Στην αρχή είχε κάποια υπέροχα glitter επάνω, τα οποία μου θύμιζαν παιδικά παραμύθια, αλλά μετά από 2-3 λεπτά κάτω από το νερό απομακρύνθηκαν και το σαπουνάκι μου ήταν έτοιμο για χρήση. Σίγουρα θα το αγόραζα στο μέλλον!



Αυτό που μου άρεσε είναι ότι και τα 2 προιόντα μου ήρθαν τέλεια συσκευασμένα και μοσχομυριστά! Οι τιμές τους σε σχέση με την ποιότητα και την ποσότητα θεωρώ πως είναι εξίσου πολύ ικανοποιητική. Επιπλέον, υπάρχει και αντρική σειρά προιόντων που μπορείτε να ρίξετε μια ματιά αν ψάχνετε ένα ωραίο & πρωτότυπο δωράκι για τον φίλο σας.

Αν θέλετε να δείτε όλα τα προιόντα Beauty Cooking, ρίξτε μια ματιά εδώ και μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με την Ελένη για οποιαδήποτε απορία!



You Might Also Like

6 σχόλια

  1. Τί όμορφα!! Μου τράβηξαν την προσοχή!! Θα ήθελα να δοκιμάσω κι εγώ!! Έχω λεπτή τρίχα και φοβάμαι μήπως το λαδάκι πέσει βαρύ!!Παρόλα αυτά νομίζω δεν θα κρατηθώ γιατί σαν τιμή είναι μια χαρα!! Φιλάκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πρέπει να χρησιμοποιήσεις πολύ μικρή ποσότητα σε στεγνά μαλλιά, αλλιώς μπορεί να σου λαδώσουν κοντά στη ρίζα. Γενικά το ελιξίριο κάνει απίστευτη δουλειά σαν μάσκα! Δοκίμασε τα προιόντα Beauty Cooking και θα με θυμηθείς :)
      Πολλά Φιλιά

      Διαγραφή
  2. ΑΓΑΠΩ beauty Cooking. ότι έχω δοκιμάσει απο κει ειναι απλά εξαιρετικο... εμπιστεύομαι τα προίόντα τους με κλειστά τα ματια!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ ωραία φαίνονται! Θα μπω στη σελίδα τους να τα τσεκάρω. Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να μπεις Σπυριδούλα, είναι πολύ όμορφα και λαχταριστά! Φιλάκια :)

      Διαγραφή