Θεσσαλονίκη

Wycon Cosmetics ❤ Καινουργιο καταστημα στη Θεσσαλονικη

6:50 π.μ.


Πριν από λίγες μέρες ενημερώθηκα ότι άνοιξε κατάστημα στη Θεσσαλονίκη με τα Wycon Cosmetics, και φυσικά δεν έχασα την ευκαιρία να επισκεφθώ το κατάστημα και να δοκιμάσω -σχεδόν όλα!- τα προϊόντα τους. Για όσες δε γνωρίζετε το brand, είμαι εδώ για να σας συστήσω τα Wycon! Πρόκειται λοιπόν για ένα 100% ιταλικό brand (τα προϊόντα σχεδιάζονται και κατασκευάζονται αποκλειστικά στην Ιταλία), με cruelty free προϊόντα και υπέροχη αισθητική. Ξεχωρίζουν κατευθείαν από τις ιδιαίτερες συσκευασίες, και την σούπερ ποιότητά τους χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν είναι οικονομικά. 


Η Wycon ιδρύθηκε το 2009, και από τότε αγαπήθηκε τόσο από τις Ιταλίδες όσο και από χιλιάδες Ευρωπαίες. Στην Ιταλία εχουν ανοίξει πάνω από 120 καταστήματα Wycon, και σήμερα έχει παρουσία σε 7 χώρες! Η αρχιτεκτονική των καταστημάτων είναι πολύ ιδιαίτερη και μοναδική, συνδυάζει την κομψότητα μέσα από ένα ιδιαίτερο και σύγχρονο πρίσμα. Στο κατάστημα της Θεσσαλονίκης κυριαρχεί η υψηλή τεχνολογία και οι λιτές γραμμές που καθιστούν τα προϊόντα τον απόλυτο πρωταγωνιστή. Τον σχεδιασμό του καταστήματος επιμελήθηκε ομάδα συνεργατών αρχιτεκτόνων της Wycon Cosmetics η οποία είναι υπεύθυνη για όλα τα καταστήματα της Wycon παγκοσμίως.


Εκτός από τα πολύ πετυχημένα slogan που θα βρεις στα Wycon, θα συναντήσεις και ένα κεφάτο προσωπικό που θα σε βοηθήσει σε κάθε σου απορία χωρίς να σε "πιέζει" να αγοράσεις κάτι. Όσα προϊόντα κι αν θέλεις να δεις, οι κοπέλες της Wycon είναι πολύ εξυπηρετικές και θα σε βοηθήσουν με μεγάλη χαρά. Επιπλέον, παρατήρησα ότι αν και ο φωτισμός είναι πολύ ιδιαίτερος στο κατάστημα τα χρώματα είχαν την πραγματική τους απόδοση. Δεν υπήρχε δηλαδή κάποιος κίτρινος ή ψυχρός φωτισμός που να παραποιεί τα χρώματα όπως σε πολλά καταστήματα καλλυντικών. Υπάρχει η δυνατότητα και να αφεθείς στα χέρια των Makeup Artists της Wycon για να δοκιμάσεις τα προϊόντα απευθείας στο πρόσωπό σου!


 Στα Wycon λοιπόν θα βρεις μία τεράστια γκάμα καλλυντικών, ειδών ομορφιάς και skincare προϊόντων αλλά και κάποια αρώματα για το σώμα. Οι τιμές είναι πολύ καλές, και η ποιότητα θα σε ενθουσιάσει! Οι makeup artists από τη Wycon μου πρότειναν τα Top Προϊόντα για να δοκιμάσω, και κάποια από τα best sellers της εταιρίας. Πάμε να τα δούμε παρέα;


 Μόλις μπήκα στο κατάστημα, το πρώτο που αντίκρισα ήταν οι μαγνητικές παλέττες της Wycon! Έχουν πάρα πολλές αποχρώσεις, και μπορείς να επιλέξεις ακριβώς αυτές που θέλεις για να δημιουργήσεις τη δική σου παλέττα. Η ποσότητα της κάθε σκιάς είναι πολύ μεγάλη, και σίγουρα είναι ένα προϊόν must have!


Τα βερνίκια της Wycon σε περιμένουν να τα δοκιμάσεις: Υπάρχουν πολλές αποχρώσεις, θεραπείες, top coats και ξεχώρισα τα μαγνητικά βερνίκια!


Τα προϊόντα χειλιών είναι εξίσου εντυπωσιακά, και σίγουρα θα βρεις το τελείωμα που ψάχνεις: ματ, shimmery, glossy, ανεξίτηλο και όμπρε! 


 Το Double Infinity Lipstick είναι ένα προϊόν 2 σε 1: Περιέχει 2 διαφορετικές αποχρώσεις, ώστε να κάνεις εύκολα το ombre look στα χείλη. Ή απλά να έχεις 2 κραγιόν στη συσκευασία της μίας!


Οι επιλογές σε μάσκαρα είναι πραγματικά πολλές, και οι κοπέλες της Wycon με ενημέρωσαν πως το Best Seller είναι η Step by Step στην φούξια συσκευασία. Σίγουρα θα τη δοκιμάσω, και θα σας κάνω review.


 Το makeup που μου άρεσε περισσότερο είναι το Liquid Velvet Foundation: Η υφή του είναι απαλή σαν νεράκι, και αφήνει όντως βελούδινο αποτέλεσμα.


 Καλό και το μακιγιάζ, αλλά και η περιποίηση χρειάζεται τα δικά της προϊόντα ώστε να έχουμε όμορφο και λαμπερό δέρμα. Ξεχώρισα αμέσως το διφασικό ντεμακιγιάζ της Wycon με οξέα φρούτων, που είναι σε συσκευασία των 150ml και αφαιρεί πανεύκολα ακόμα και το πιο σταθερό προϊόν. Το ιαματικό νεράκι aqua di lipari είναι ένα ακόμα must προϊόν, αφού περιέχει μόνο φυσική αλκοόλη και μυρίζει διακριτικά και τέλεια. Υπάρχουν 7 διαφορετικά για να διαλέξεις!


 Η πολύ σταθερή σκιά Liquid Pearl Ompretto Bifasico έχει μοναδικές αποχρώσεις, και απίστευτη απόδοση χρώματος! Λόγω της διφασικής της μορφής είναι ανεξίτηλη, διαρκεί όλη τη μέρα και αφαιρείται μόνο με διφασικό μακιγιάζ!

Για σένα που αγαπάς το eyeliner, η Wycon υπόσχεται πως το carbon black χρώμα που επιθυμείς το έχει το Ever Trace Eyeliner Waterproof! Είναι εντελώς μαύρο και πολύ σταθερό, όπως μου είπαν και τα κορίτσια του καταστήματος.


Η παλέττα nude 'n' wild περιέχει 10 γήινες αποχρώσεις, ιδανική για πρωινό και βραδινό μακιγιάζ!


 Η καινούργια, πιο φθινοπωρινή σειρά της Wycon είναι η #cosmosamurai και μου άρεσε πάρα πολύ! Περιέχει παλέττες σκιών με φοβερή απόδοση και συνδιασμό ματ & shimmery χρωμάτων, ρουζ με τέλεια απόδοση σχεδόν αποκλειστικά ματ, σταγόνες λάμψης, βάση makeup σε μορφή σπρέυ (!), kit φρυδιών, kit χειλιών με liquid lipstick και μολυβάκι για τα χείλη και βερνίκια νυχιών.


 Από την συλλογή #cosmosamurai ξεχώρισα 3 προϊόντα και σου προτείνω να τα δοκιμάσεις κι εσύ:
Το kit cosmic kisses + kimono kisses που περιέχει liquid lipstick + pencil προσφέρει ανεξίτηλο αποτέλεσμα και έχει πολλές αποχρώσεις.
Το baby doll foundation σε μορφή σπρέυ αφήνει ένα πολύ φυσικό αποτέλεσμα, και δουλεύεται εύκολα στο πρόσωπο.
 Το μοναδικό Secret Infusion που ουσιαστικά είναι ένα μπουκαλάκι με σταγόνες λάμψης! Πρόκειται για ένα υγρό highlighter με μία ιδιαίτερη, σαμπανιζέ απόχρωση. Μπορείς να το φορέσεις μόνο του, είτε να το αναμείξεις με το foundation ή το concealer σου για σούπερ αποτέλεσμα!
 

Το κατάστημα της Θεσσαλονίκης βρίσκεται στην Τσιμισκή 76, και σου συστήνω ανεπιφύλακτα να το επισκευθείς και να δοκιμάσεις κάποια από τα προϊόντα που σου προτείνω. Θα με θυμηθείς! 

 
Photo shooting & Copyrights: Stavros Kardomatis για το beauty maniac

You Might Also Like

10 σχόλια

  1. Πρώτη φορά ακούω για αυτήν την εταιρεία! φαίνονται πάντως ωραία προιόντα. Το άρθρο σου και οι φωτο είναι υπέροχες, σαν να ήμουν και εγώ μέσα στο κατάστημα!!! πολλά φιλιάααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι πολύ που το πέτυχα αυτό, ήθελα να σας πάρω μαζί μου βολτίτσα! :) Η Wycon έχει όντως φοβερά προιόντα, μου άρεσαν πολύ όλα. Σε επόμενες αναρτήσεις θα σας πω περισσότερα φυσικά. Φιλάκια πολλά Νατάσα μου!

      Διαγραφή
  2. λατρευω που ειναι cruelty free <3 εγω περασα μια βολτα αλλά δεν ψωνισα! Σιγουρα θα πάω ομως για τις σκιές τους! Και το καλοκαιρινό μου μπρόνζερ θα το παρω απο εκει για το 2017 ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εμένα αν με αφήσεις για πολλή ώρα είμαι ικανή να τα πάρω όλα! Να τσεκάρεις σίγουρα τις υγρές σκιές της εταιρίας (είναι σε διφασική μορφή, και σε συσκευασία σαν σέρουμ) γιατί έχουν εντυπωσιακή απόδοση. xx

      Διαγραφή
  3. το προσεξα και εγω το μαγαζι και μου εκανε εντυπωση γιατι δεν γνωριζα το brand. θα παω να ριξω μια ματια! πολυ αναλυτικο ποστ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι που σου άρεσε το post μου! (Ξέρετε πόσο αναλυτική γίνομαι όταν έχω πολλά να σας πω) :) Όσο για το brand κι εγώ πρόσφατα το έμαθα και διάβασα τόσο θετικές κριτικές που ανυπομονούσα να το επισκευθώ. Αν περάσεις ξανά να τσεκάρεις σίγουρα τα προιόντα τους, είναι εντυπωσιακά!

      Διαγραφή
  4. Δεν γνώριζα το συγκεκριμένο brand και πραγματικά χαίρομαι πολύ που γίνονται οι συστάσεις μέσα από εσένα και τις τόσο όμορφες φωτογραφίες!! Ευχαριστούμε πολύ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι πολύ Μαρτινα μου που σου άρεσε το post και οι φωτογραφίες, αγαπώ πολύ τα προϊόντα της Wycon και σε λίγες μέρες θα ανεβάσω review με κάποια που έχω ξεχωρίσει! xxx

      Διαγραφή
  5. Πολυ ωραιο post👏Μπραβο Λιλα μου,πληρη ενημερωση!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή