αφρός καθαρισμού

Back to The basics Skincare #Review

3:54 π.μ.


Τα τελευταία χρόνια έχουμε δώσει μεγάλη αξία στην εξειδίκευση, και δυστυχώς έχουμε ξεχάσει πόσο χρήσιμα είναι τα πολυχρηστικά προϊόντα. Πολλές διαφορετικές δράσεις σε λίγα μόνο skincare προϊόντα, με μοναδικά συστατικά που θα στοχεύουν σε διαφορετικές ανάγκες. Αυτήν την ιδέα πρεσβεύει η νέα, ολοκαίνουργη σειρά The basics πίσω από την οποία βρίσκεται η δημιουργός τους κ. Εύη Κουτσογιώργου, η οποία είναι φαρμακοποιός. 

Η συγκεκριμένη σειρά έχει πολλούς λόγους που θα σε ξετρελάνει, και θα σου τους εξηγήσω αναλυτικά. Αρχικά οι συσκευασίες των προϊόντων (και οι χάρτινες αλλά και οι πλαστικές) είναι πολύ ποιοτικές και προσεγμένες στη λεπτομέρεια, καθώς οι οδηγίες χρήσεις βρίσκονται γραμμένες και στα ελληνικά και στα αγγλικά. Σε όλα τα κουτάκια αναγράφονται αναλυτικά τόσο τα συστατικά, όσο και ο τρόπος χρήσης τους. Περιλαμβάνει 4 διαφορετικά προϊόντα, τα οποία στοχεύουν σε πολλές δράσεις και απευθύνονται σε κάθε τύπο επιδερμίδας και κάθε ηλικία.
Είναι δερματολογικά ελεγμένα και δεν περιέχουν parabens, SLS, SLES. Μπορείτε να τα βρείτε online στο www.thebasics.gr, ή σε επιλεγμένα φαρμακεία που θα βρείτε εδώ.

Όπως αναφέρει και η ίδια η δημιουργός,
είναι
«Καλλυντικά πολυχρηστικά, κατάλληλα για κάθε τύπο δέρματος, που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις του σύγχρονου ανθρώπου που έχει υιοθετήσει ένα πιο ουσιαστικό και ξεκάθαρο τρόπο ζωής.»


Ευανθία Κουτσογιώργου
Φαρμακοποιός-Κοσμητολόγος,MSc


Gentle Cleansing Face Foam - 150ml
Ο αφρός καθαρισμού της σειράς για μένα είναι από τα πιο όμορφα προϊόντα καθαρισμού που έχω συναντήσει! Τόσο απαλός που και 5 φορές να καθαρίσεις το πρόσωπό σου την ίδια μέρα δεν πρόκειται να το νιώσεις αφυδατωμένο ή ξηρό. Αντίθετα αφήνει ένα απίθανο αποτέλεσμα, δέρμα απαλό σαν μωρού. Θα τον λατρέψουν όσες κοπέλες έχουν ευαίσθητο δέρμα, διότι ακόμα και η μυρωδιά του είναι πολύ διακριτική και όμορφη. Μπορεί να έχει απίστευτα απαλή σύνθεση, όμως απομακρύνει τέλεια τη λιπαρότητα. Για μένα είναι το νούμερο ένα αγαπημένο μου καθαριστικό προσώπου, και σας στο συστήνω ανεπιφύλακτα! Πολύ ενδιαφέρον μου φάνηκε ότι αναφέρει πως είναι κατάλληλο και ως αφρός ξυρίσματος για πολύ ευαίσθητα δέρματα.
Ειδικά τώρα το καλοκαίρι που η επιδερμίδα μας παρουσιάζει περισσότερη λιπαρότητα, είναι το ιδανικό καθαριστικό για να την απομακρύνουμε όσες φορές την μέρα κι αν χρειαστεί. Η συσκευασία του περιέχει αντλία, και με ένα μόνο πάτημα καθαρίζω όλο το πρόσωπό μου!
 Θα τον βρείτε εδώ online.


Multiactioned Hand Cream - 100ml

Μία πολύ αξιόλογη κρέμα χεριών, που απορροφάται άμεσα αφήνοντας τα χέρια απαλά και ενυδατωμένα. Μου άρεσε το γεγονός ότι όχι μόνο ενυδατώνει, αλλά και επανορθώνει τα κουρασμένα χέρια. Είναι η κρέμα που θα λατρέψουν τα χέρια σου, αν τον τελευταίο καιρό χρειάζονται έξτρα ενυδάτωση χωρίς την αίσθηση την περιττής λιπαρότητας που αφήνουν οι περισσότερες κρέμες χεριών. Η συσκευασία της έχει μία πολύ βολική αντλία, που αφήνει μόνο την απαραίτητη ποσότητα.
Θα τη βρείτε εδώ online.


 Multiactioned Face Day Cream - 50ml

 Η κρέμα ημέρας της σειράς περιέχει ένα μείγμα ενυδατικών-αντιοξειδωτικών συστατικών τα οποία υπόσχονται να αυξήσουν την ενυδάτωση, την λάμψη και την ελαστικότητα του δέρματος. Είναι ιδανική για καθημερινή χρήση, καθώς περιέχει και αντηλιακά φίλτρα. Κατά τη διάρκεια της άνοιξης την φορούσα καθημερινά και μου άρεσε πολύ η βελούδινη υφή της, τώρα όμως τους καλοκαιρινούς μήνες μου προκαλεί αυξημένη λιπαρότητα στην ζώνη Τ για αυτό και θα την σύστηνα μόνο σε ξηρές-κανονικές επιδερμίδες για χρήση τώρα το καλοκαίρι. Κατά τ' άλλα μου άρεσε πολύ, απορροφάται άμεσα και αφήνει πολύ ωραίο απαλό και λαμπερό δέρμα.
Θα την βρείτε εδώ online.




 Βάλσαμο Καλέντουλας - 50ml

Όλες γνωρίζουμε την παραδοσιακή κηραλοιφή και τις πολλές-θαυματουργές χρήσεις της. Το συγκεκριμένο προιόν είναι μία παραλλαγή της κηραλοιφής, στο οποίο το λάδι ελιάς έχει αντικατασταθεί από έλαιο καλέντουλας. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε κάθε είδους ερεθισμό του δέρματος, καθώς έχει επουλωτική και καταπραϋντική δράση. Συγκεκριμένα, το έχω χρησιμοποιήσει ακόμα και σε ερεθισμούς στο δέρμα μου έπειτα από αποτρίχωση με κερί ή επάνω σε τσίμπημα από κουνούπια και σε λίγα μόλις λεπτά το δέρμα έδειχνε πολύ καλύτερο. Ένα πολύ ωραίο προϊόν για όλη την οικογένεια, που σίγουρα θα βρείτε πολλές χρήσεις!
 Θα την βρείτε εδώ online.

Η σειρά The basics μου άρεσε πάρα πολύ, γιατί αποτελείται από ελληνικά προϊόντα και είναι προσεγμένη ακόμα και στην πιο μικρή λεπτομέρεια. Μην ξεχάσετε να ρίξετε μία ματιά στα συστατικά της σειράς, για να μάθετε περισσότερα και να ενημερωθείτε. Back to the basics, λοιπόν με προϊόντα που κάνουν τη ζωή μας πιο εύκολη και έχουν πολλές δράσεις!

 *Τα προιόντα που αναφέρθηκαν είναι PR Samples. 
Για περισσότερες πληροφορίες, ενημερωθείτε μέσω της σελίδας Disclaimer.*


You Might Also Like

2 σχόλια