βιολογικά καλλυντικά

Μαυρο σαπουνι για βαθυ καθαρισμο ❤ Natura Siberica

5:55 π.μ.


Το μαύρο σαπούνι είναι ιδιαίτερα διαδεδομένο για τις θετικές του ιδιότητες στο πρόσωπό μας, λόγω του ενεργού άνθρακα που περιέχει. Ήθελα εδώ και καιρό λοιπόν να δοκιμάσω στο πρόσωπό μου ένα τέτοιο προϊόν, για να δω αν έχει πραγματικά τα αποτελέσματα που υπόσχεται. Επέλεξα το μαύρο σαπούνι για βαθύ καθαρισμό από τη Natura Siberica, το οποίο υπόσχεται πως θα αναζωογονήσει και θα προσφέρει αποτοξίνωση στην επιδερμίδα. Επιπλέον, μου άρεσε το γεγονός πως η συγκεκριμένη εταιρία έχει βιολογικά προϊόντα και μάλιστα με 5 παγκόσμιες πιστοποιήσεις, οπότε το διάλεξα χωρίς δεύτερη σκέψη!



Λίγα λόγια για να γνωρίσουμε τη Natura Siberica καλύτερα:
Η Natura Siberica γεννήθηκε το 1940, όταν δύο διάσημοι βοτανολόγοι από τη Ρωσία μελέτησαν 4.000 φυτά που ευδοκιμούσαν στην έρημο της Σιβηρίας και της Άπω Ανατολής. Πολλά από αυτά τα φυτά είχαν χρησιμοποιηθεί όλα αυτά τα χρόνια από τους ανθρώπους της Σιβηρίας προκειμένου να δημιουργήσουν ελιξήρια υγείας και ομορφιάς για τη ρωσική βασιλική οικογένεια. Η Natura Siberica χρησιμοποίησε ως βασικά συστατικά αυτά τα ειδικά βότανα και φυτά και ανέπτυξε μια μοναδική και αποτελεσματική σειρά πιστοποιημένων βιολογικών καλλυντικών. Τουλάχιστον το 95 % των συστατικών των προϊόντων της Natura Siberica είναι φυτικής προέλευσης. 


Σχετικά με το μαύρο σαπούνι της Natura Siberica

Τα συστατικά που περιέχει:
Ο Ξυλάνθρακας παράγεται από οικολογικά καθαρό υλικό, ξύλο σημύδας, με έκθεση σε ατμό υψηλής θερμοκρασίας. Αποτελεί σημαντικό συστατικό του Northern Soap γιατί έχει τη μοναδική ιδιότητα να απορροφά με ευκολία τους ρύπους από τους πόρους δέρματος.

To έλαιο Oblepikha (Ιπποφαές) που μαλακώνει, τονώνει, τρέφει και αυξάνει την ελαστικότητα του δέρματος.
Το Εκχύλισμα Nanai Limonnik (Σχισάνδρα), το οποίο είναι μια αποτελεσματική θεραπεία τόνωσης. Συμμετέχει ενεργά στην τόνωση των διαδικασιών του μεταβολισμού, παρέχοντας δέρμα με αξιόπιστη προστασία από περιβαλλοντικές επιθέσεις.
Το έλαιο Σιβηρικού Κέδρου περιέχει βιταμίνη Ε και βιταμίνη Ρ, τα οποία μαλακώνουν, ενυδατώνουν συσφίγγουν το δέρμα, και ρυθμίζουν τις διαδικασίες ανανέωσης του δέρματος.
Το Λινέλαιο έχει αντιφλεγμονώδεις και αντισηπτικές ιδιότητες . Η βιταμίνη F στον τύπο της θεραπεύει φλεγμονές του δέρματος.
Το εκχύλισμα από τα μπουμπούκια του Dwarf Birch (Σημύδα)που ενυδατώνει αποτελεσματικά το δέρμα για να διευκολυνθεί η αναγέννηση του, έχει μια τονωτική επίδραση, καταπραΰνει και αναζωογονεί το δέρμα, αποκαθιστά τη φυσική χροιά και την ελαστικότητά του και το καθιστά μαλακό και απαλό.
Το εκχύλισμα Cloudberry (μούρο) έχει βιταμίνη C, πολυακόρεστα λιπαρά οξέα Ωμέγα-3 και Ωμέγα-6, και αντιοξειδωτικά. Αποκαθιστά αποτελεσματικά το δέρμα και το προστατεύει από την περιβαλλοντική ζημία.
Το εκχύλισμα Brusnika διεγείρει τις διαδικασίες ανανέωσης των κυττάρων του δέρματος, βελτιώνει τον τόνο και την ελαστικότητα, και έχεi αντιβακτηριδιακές ιδιότητες.
Το  έλαιο Sakhalin Raspberry Pit έχει αντιφλεγμονώδεις και βακτηριοκτόνο δράση.
(Πηγή: Cherrybox e-shop)



Η συσκευασία του περιέχει 120ml προϊόντος, και η μυρωδιά του είναι καταπληκτική. Μυρίζει πολύ έντονα πικραμύγδαλο, σίγουρα θα το αγαπήσεις ακόμα κι αν δεν συμπαθείς τις έντονες μυρωδιές στα skincare προϊόντα σου. Μαζί με το σαπούνι, λαμβάνουμε και ένα σφουγγαράκι ιδανικό για την τοποθέτηση του αλλά και την αφαίρεσή του με νερό. Το αποτέλεσμα που δίνει στο πρόσωπο είναι όντως πολύ καλό: Μετά την αφαίρεσή του νιώθω το πρόσωπό μου πολύ πιο απαλόχωρίς ίχνος λιπαρότητας όχι όμως και αφυδατωμένο. Επειδή περιέχει μία σειρά από ενυδατικά, φυσικά στοιχεία δεν αφυδατώνει την επιδερμίδα -αντίθετα καθαρίζει αποτελεσματικά και ενυδατώνει παράλληλα. Το μόνο του αρνητικό είναι πως σε κάθε χρήση χρειάζεται αρκετή ποσότητα, πρέπει δηλαδή να τοποθετήσουμε αρκετό σαπούνι για να καθαρίσουμε αποτελεσματικά το πρόσωπό μας.



Πώς χρησιμοποιείται;
Αν έχεις κανονική ή ξηρή επιδερμίδα: Τοποθέτησέ το με το βρεγμένο σφουγγαράκι στο πρόσωπό σου, και ξέπλυνέ το άμεσα με άφθονο νερό.
Αν έχεις μεικτή ή λιπαρή επιδερμίδαΤοποθέτησέ το με το βρεγμένο σφουγγαράκι στο πρόσωπό σου, και άφησέ το για 5 λεπτά σαν μάσκα. Έπειτα αφαίρεσέ το με άφθονο νερό.



Το μαύρο σαπούνι της Natura Siberica μου άρεσε πάρα πολύ, και το χρησιμοποιώ ως μάσκα μία φορά την εβδομάδα. Αν θέλεις να δοκιμάσεις κάποιο διαφορετικό σαπούνι σε σχέση με τα κλασσικά, σου το συστήνω ανεπιφύλακτα! Το προμηθεύτηκα από το αγαπημένο e-shop του Cherrybox, και η τιμή του είναι 15.90€ (τιμή προσφοράς, από αρχική 22,71€).



Αν το έχεις δοκιμάσει, περιμένω και τις δικές σου εντυπώσεις!

You Might Also Like

10 σχόλια

  1. Πολυ ωραια παρουσιαση με χρησιμες πληροφοριες Λιλα,το σκεφτομαι να το δοκιμασω κ εγω,στην λιπαρη μου επιδερμιδα.Καλο Σ/Κ👍😄😍

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νομίζω πως δεν υπάρχει λιπαρή επιδερμίδα να μην της αρέσει, ειδικά σαν μάσκα! Φιλάκια Κασσιανή μου :)

      Διαγραφή
  2. Σκέφτομαι να τη δοκιμάσω! Σου προτείνω την νέα μάσκα της Vichy πάντως, με την άργυλο! Είναι πολύ καλή! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα την έχω σίγουρα υπόψην μου, αν και τελευταία ανακαλύπτω μάσκες που αγαπώ ακόμα και χωρίς άργιλο! Πιο μικρή χρησιμοποιούσα πολύ μάσκες με άργιλο, οπότε μεγαλώνοντας άρχισα να δοκιμάζω και διαφορετικές. Φιλάκια Ελένη μου ❤

      Διαγραφή
  3. Φαίνεται πολύ ωραίο, θα ήθελα να το δοκιμάσω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να το δοκιμάσεις Νατάσα μου, είναι αρκετά αποτελεσματικό και μυρίζει απλά υπέροχα!

      Διαγραφή
  4. Το αγορασα την προηγούμενη βδομάδα κ το χρησιμοποίησα μία φορά κ έμεινα πολύ ευχαριστημένη! Θα το δω και παραπάνω βέβαια!!
    Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Περιμένω τις εντυπώσεις σου Αλεξία! Νομίζω πως κι εγώ από την πρώτη κιόλας χρήση το αγάπησα :) xx

      Διαγραφή