αγορές

Πινελα-Οδοντοβουρτσες: Ολα οσα πρεπει να ξερεις & #review

4:33 π.μ.

Όταν είδα για πρώτη φορά youtuber να τοποθετεί το foundation της με πινέλο μακιγιάζ "οδοντόβουρτσα", μου φάνηκε ενδιαφέρον και περίεργο μαζί! Μετά από λίγο καιρό, τα πινέλα μακιγιάζ αυτού του τύπου άρχισα να τα βλέπω σε πολλά makeup tutorials, και φυσικά τα πρώτα reviews άρχισαν να καταφτάνουν από ξένα beauty blogs. Επειδή έχω ήδη αρκετά πινέλα, σκέφτηκα να μην τα δοκιμάσω: Μετά από τη φωτογραφία της Ηρώς (από το blog Miss Bella Bamba), στο οποίο μου είπε ότι αγόρασε πινέλα οδοντόβουρτσες από το ebay είπα γιατί όχι; Ας τα δοκιμάσω κι εγώ! 


Ξεκίνησα λοιπόν τις ιντερνετικές μου βόλτες στο -λατρεμένο μου πλέον!- ebay, και βρήκα μία πραγματικά τεράστια ποικιλία σε σχέδια και χρώματα. Τελικά επέλεξα ένα σετ 10 πινέλων ροζ-χρυσά με μαύρες λαβές (για να σας δώσω μερικά σε δωράκι, μιάς και δύσκολα τα βρίσκουμε στην ελληνική αγορά). Η τιμή τους είναι 13.30€ (!) περίπου, και τα μεταφορικά δωρεάν. Τα παρέλαβα μέσα σε 10 μέρες, και από την αρχή μου φάνηκαν πάρα πολύ σικ και απαλά. Αν θέλετε να τα αγοράσετε, κάντε κλικ εδώ.


Η δική μου εμπειρία με τα πινέλα οδοντόβουρτσες:
Στις πρώτες χρήσεις σίγουρα μου φάνηκαν δύσχρηστα, μετά από λίγες χρήσεις όμως τα χρησιμοποιούσα μηχανικά-όπως ένα τα απλά πινέλα μακιγιάζ.

Τα συγκεκριμένα όπως σας είπα και πριν, έχουν υπέροχες και απαλές τρίχες. Στο πρόσωπο τα νιώθεις πολύ ευχάριστα σε κάθε χρήση. Τα αγαπημένα μου είναι: Το πινέλο που απλώνω το foundation, και αυτό του concealer


Οι τρίχες τους είναι πάρα πολύ πυκνές, και το αποτέλεσμα που δίνουν είναι full κάλυψης. Αν δηλαδή τα συγκρίνω με τα πινέλα που ήδη έχω και τα σφουγγαράκια beauty blenders, τα πινέλα-οδοντόβουρτσες δίνουν το πιο καλυπτικό αποτέλεσμα όσον αφορά τα προϊόντα βάσης. Τα πινέλα των ματιών με βόλεψαν λιγότερο, οπότε τα χρησιμοποιώ μόνο αν θέλω να εφαρμόσω προϊόντα και όχι για blending σκιών. Κάποια μακρόστενα σε σχήμα πινέλα είναι πολύ βολικά για το contouring της μύτης, αλλά και για να σβήνουμε τις "σκληρές γραμμές" από το μολύβι στα μάτια μας. Όπως και όλα τα σετ πινέλων, κανένα από αυτά δεν έχει συγκεκριμένη χρήση: Κάθε κοπέλα τα χρησιμοποιεί όπως τη βολεύει. Για παράδειγμα, εγώ απλώνω το foundation με ένα μικρότερο πινέλο γιατί έχω μικρό πρόσωπο.


Το πλύσιμο είναι λίγο δύσκολο στα συγκεκριμένα πινέλα, ειδικά του προσώπου είναι πολύ πυκνά. Τα πλένουμε όπως και τα κανονικά μας πινέλα, και τα τοποθετούμε να στεγνώσουν με τις τρίχες προς τα κάτω (δες περισσότερα εδώ). Αυτά που αγόρασα εγώ δεν έχουν χάσει ούτε μία τρίχα, είναι φανταστικά! Στεγνώνουν περίπου σε μία μέρα τώρα το καλοκαίρι.


Και τελικά, αξίζουν;
Αν σου αρέσει να πειραματίζεσαι με διάφορα προιόντα μαικιγιάζ, σίγουρα είναι μία επένδυση που θα αγαπήσεις! Για πρώτο σετ μακιγιάζ όμως δε θα σου τα σύστηνα, καθώς τα κλασσικά πινέλα μακιγιάζ είναι λίγο πιο εύκολα στη χρήση.

Εσύ έχεις δοκιμάσει να χρησιμοποιήσεις πινέλα οδοντόβουρτσες; Περιμένω τις δικές σου εντυπώσεις στα σχόλια!

You Might Also Like

12 σχόλια

  1. Απίθανα μου φαίνονται ... Σε ποσα πινέλα να ενδωσω πια;;;με έχεις καταστρέψει..χαχαχα.. υπέροχη παρουσίαση btw
    Kisses
    Mary

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ Μαίρη μου ^^ Οι beauty bloggers "παρασέρνουμε" η μία την άλλη! Φιλάκια πολλά!

      Διαγραφή
  2. Δεν εχω δοκιμασει πινελα-οδοντοβουρτσες!!!Φοβερη παρουσιαση,μπραβο Λιλα.Το σετ που προτεινεις υπεροχο☺💞

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι πολύ που σου άρεσε Κασσιανή μου, σε ευχαριστώ για τη θετική σου ενέργεια!! Φιλάκια ♡

      Διαγραφή
  3. Λιλάκι το περίμενα πως και πως το review σου.
    Είμαι πολύ ανυπόμονη με τις αγορές μου αλλά οι 10 μέρες είναι πολύ λογικό διάστημα. Εννοείται ότι είναι πρώτα στη wishlist μου πλέον κ επισημα. Θα έπαιρνα τη σειρά που κυκλοφόρησε σε ελληνικό e shop αλλα η διαφορά στα χρήματα είναι αρκετα μεγάλη σε σχέση με του ebay. Φιλάκια κορίτσι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όντως, 10 μέρες είναι χρόνος ρεκόρ για αγορές από Κίνα μέσω ebay! Όντως η διαφορά σε σχέση με τα ελληνικά e-shops είναι μεγάλη, αλλά δεν μπορώ να έχω άποψη για εκείνα διότι δεν τα έχω δοκιμάσει. ❤ Φιλάκια πολλά! ❤

      Διαγραφή
  4. Φαίνονται τέλεια κορίτσια!!!
    Με βάλατε σε πειρασμό! Τα δωρεάν μεταφορικά είναι ακόμα ένα συν!! Να τα χαρείς!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολύ ωραία παρουσίαση κοπέλα μου! Η αλήθεια είναι πως ζαχαρώνω τα πινέλα της Artis αλλά δεν τολμώ να δώσω 60$, μόνο αν τα πετύχω με κάποια έκπτωση. Πολλά φιλιάαααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ! Κάποια στιγμή κι εγώ θα ήθελα να δοκιμάσω τα αυθεντικά ^^ xx

      Διαγραφή