οικονομικά προιόντα

Μάσκα μαλλιών Garnier Fructis-ΘΡΕΨΗ & ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΗ 3

6:33 π.μ.



  Ένα προϊόν το οποίο έχω χρησιμοποιήσει  για αρκετό καιρό ,και με έχει αφήσει πάρα πολύ ευχαριστημένη είναι η θρεπτική μάσκα της Garnier θρέψη και επανόρθωση 3.Αυτό που την κάνει να ξεχωρίζει και κάνει τα μαλλιά απαλά-λαμπερά και μεταξένια είναι τα 3 διαφορετικά έλαια που περιέχει η συγκεκριμένη μάσκα: έλαιο ελιάς, έλαιο αβοκάντο και έλαιο  karite.

 Η σύνθεση της μάσκας είναι παχύρευστη ,πλούσια και χρειάζεται πολύ μικρή ποσότητα για να απλωθεί στα μαλλιά. Απευθύνεται σε όλες εμάς που έχουμε ξηρές άκρες ,θαμπά ή και ταλαιπωρημένα μαλλιά  και κάνει πραγματικά αυτό που υπόσχεται .Τα αναδομεί ,και τα αφήνει λεία και ξεμπερδεμένα, θρέφοντας τα σε βάθος. Το άρωμά της είναι καταπληκτικό, έχει ότι ακριβώς έψαχνα σε μία μάσκα μαλλιών!




 Το μόνο ,ίσως, μειονέκτημα που μπόρεσα να βρω είναι ότι αν απλωθεί κοντά στις ρίζες των μαλλιών ,τα κάνει να λαδώσουν πολύ εύκολα. Αλλά αν την απλώσετε στις άκρες ,δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα ή κίνδυνος τα μαλλιά σας να λαδώσουν.


 Η τιμή της είναι γύρω στα 7 μισή ευρώ ,αλλά πιστεύω ότι τα αξίζει και με το παραπάνω τα λεφτά της! Όσον αφορά την συσκευασία της μάσκας ,είναι πλαστική και 300 ml (πολύ καλή ποσότητα δηλαδή) ,και η Garnier δεσμεύεται ότι είναι ανακυκλώσιμη και οικολογική .Το κίτρινο χρώμα της απλά σου φτιάχνει την διάθεση!

 Η σειρά θρέψη & επανόρθωση 3   περιλαμβάνει επίσης σαμπουάν,μαλακτικό και μάσκα για θρέψη-επανόρθωση στη στιγμή.

  Ελπίζω να σας άρεσε .Περιμένω τα σχόλιά σας,αν έχετε δοκιμάσει ή θα θέλατε τη συγκεκριμένη μάσκα .
Θα τα πούμε στο επόμενο post!

 

You Might Also Like

0 σχόλια