Dukas

Τάσεις για άνοιξη-καλοκαίρι 2013

11:13 π.μ.



   Η άνοιξη μπορεί να μην έφτασε ,αλλά  μαζί με αυτήν θα έρθουν και  νέες τάσεις σε μακιγιάζ, ρούχα ,παπούτσια και αξεσουάρ. Ας την υποδεχτούμε παίρνοντας μία ιδέα  για το τι θα φορεθεί φέτος ,λοιπόν.


About makeup
 

Τα χρώματα που κυριαρχούν στην πασαρέλα για την άνοιξη-καλοκαίρι 2013 είναι τα ρόζ και τα σιέλ-γαλάζια .Στα μάτια φέτος την άνοιξη θα δούμε και θα φορέσουμε ροζ και σιέλ σκιές, απαλές και ματ ,ίσα για να τονίζεται το βλέμμα. Όσον αφορά τα χείλη ,το ροζ και πάλι επικρατεί ως απόχρωση αλλά όχι το απαλό ,αλλά το έντονο φουξια ,ή το κόκκινο-πορτοκαλί. Αν θελήσουμε να ακολουθήσουμε αυτή την τάση, θα πρέπει να δημιουργήσουμε την τέλεια βάση με το μέικ απ μας ,στα μάτια να προσθέσουμε λίγη μάσκαρα και καθόλου σκιά και στο τέλος να βάλουμε ένα κραγιόν σε έντονη απόχρωση.Το μπλε άιλαινερ συνεχίζει δυναμικά την εμφάνισή του στα μάτια μας και μετά το τέλος του χειμώνα ,αφού το είδαμε και αυτό σε πολλές πασαρέλες μεγάλων οίκων. Με λίγα λόγια, η φετινή μόδα στο μακιγιάζ επιτάσσει απλότητα και παστέλ αποχρώσεις στις σκιές, ενώ τα κραγιόν θα φορεθούν σε έντονα χρώματα.


                                     Armani Passarela


                                      Dior



About Fashion


Η μόδα για την άνοιξη-καλοκαίρι 2013 επιτάσσει κυρίως : παστέλ αποχρώσεις, διαφάνειες, δανδέλα και φορέματα (είτε μίνι είτε μάξι με διαφάνειες) .Το έντονο μπλε φαίνεται να φοριέται πολύ και στα ρούχα, εκτός από το μακιγιάζ, ενώ τα μπεζ-καφέ παραμένουν σικ και διαχρονικά και για αυτή την άνοιξη.Οι βερμούδες επιπλέον θα φορεθούν πολύ σε παστελ αποχρώσεις. Εκτός από τα μπεζ όμως, έντονα χρώματα όπως το φούξια και το κίτρινο βλέπουμε σε πολλές πασαρέλες του εξωτερικού και περιμένουμε να υποδεχτούμε την άνοιξη με πολύ χρώμα!

Elie Saab : Θέλω οι γυναίκες να αισθάνονται θηλυκές και αισθησιακές όταν φορούν τα ρούχα μου.



Ένας σχεδιαστής που δεν ήξερα, και τον έμαθα βλέποντας τις δημιουργίες του στο ίντερνετ. Ομολογώ ότι ενθουσιάστηκα με τα κοψίματα και το στυλ των ρούχων αυτών. Ο Elie Saab είναι ο πρώτος Λιβανέζος σχεδιαστής που έντυσε νικήτρια των όσκαρ ,την Halle Berry. Θεωρείται συνώνυμο της πολυτελείας και του μοντέρνου, και το 2006 γίνεται μέλος στην Ένωση Σχεδιαστών της Γαλλίας.



About Victoria secret
Η πασαρέλα με τα ωραιότερα μοντέλα και τα πιο πρωτότυπα εσώρουχα. Απλά τέλεια τα σχέδια και τα χρώματα! 

                 Από την πασαρέλα της victoria secret για την άνοιξη του 2013
About Dukas


Ένας από τους πλέον αγαπημένους Έλληνες σχεδιαστές παπουτσιών, Δούκας Χατζηδούκας ,μας εκπλήσσει για ακόμα μία φορά με την συλλογή παπουτσιών του.  Οι γόβες του σχεδιαστή-που τον έκαναν να ξεχωρίζει-συνεχίζουν να έχουν για τακούνι την γυναικεία σιλουέτα και μύτες, κάτι που παραπέμπει σε δεκαετία του 50.Τα χρώματα για την φετινή σεζόν είναι κυρίως μεταλλικά, αλλά πάντοτε σικ!
 About accesories 
Στα μαλλιά μπορούμε να φορέσουμε κορδέλες ,για ένα πιο ανέμελο-χίπικο αποτέλεσμα.Τα αξεσουάρ θα είναι κυρίως σε χρυσό χρώμα,ή σε μεταλλικά (τσάντες,ρολόγια,βραχιόλια) ,αλλά και σε έντονα χρώματα όπως επιτάσσει και η εποχή εξάλλου! 
Ελπίζω να σας άρεσε το post!Με το καλό να υποδεχτούμε την άνοιξη!!Φιλάκια

You Might Also Like

1 σχόλια