fashion

The best Hair Trends-Hairstyles 2013

1:59 μ.μ.

Ψάχνετε συνεχώς κάποια αλλαγή να κάνετε στα μαλλιά σας ;
Θέλετε να μάθετε τις τάσεις για χτενίσματα - χρώματα και κουρέματα της νέας σεζόν ;
Σας έχω τη λύση!! Πολλές ιδέες για ανανέωση στα μαλλιά για την άνοιξη,επιλέξτε ανάλογα με το στυλ σας και κάντε τη διαφορά.
  
 1)    Ας αρχίσουμε με πλεξούδες! Όποιο κι αν είναι το χρώμα ή το μήκος των μαλλιών σας ,οι πλεξούδες αποτελούν εύκολη, γρήγορη, διαχρονική και συνάμα μοντέρνα λύση για να δείχνετε μέσα στη μόδα. Μπορείτε να πλέξετε τα μαλλιά επάνω στο κεφάλι σας,για πιο σικ αποτέλεσμα, ή να πλέξετε τα μαλλιά σας κατά μήκος για πιο ανέμελο look.Ανάλογα με το σχέδιο ,το αν αφήσετε αφέλειες ή όχι,θα δημιουργήσετε και διαφορετικό στυλ.Και επειδή όλες ξέρουμε ότι το να πλέκεις τα δικά σου μαλλιά είναι δύσκολο (θέλει περισσότερη εξάσκηση) μπορείτε να δοκιμάσετε σε μία φίλη σας,και αυτή σε σας!Στο youtube θα βρείτε πολλές εύκολες και πρωτότυπες ιδέες για το πώς να πλέξετε τα μαλλιά σας,λίγη εξάσκηση θέλει μόνο και μετά θα σας φαίνεται παιχνιδάκι.


2)    Λατρεμένο Ponytail! Το πιο απλό και σέξυ χτένισμα για το καλοκαίρι(και όχι μόνο) ,ιδανικό για όσες έχουν πολύ μακριά μαλλιά που τις ζεσταίνουν...Είτε κάνετε την αλογοουρά σας ψηλά,είτε χαμηλά το σίγουρο είναι ότι θα τραβήξει τα βλέμματα.Ψεκάστε στο τέλος με λίγη λακ,για να είστε σίγουρη ότι δεν θα "πετάνε" τρίχες.



3)  Τεχνική Ombre... σας έχω μιλήσει για αυτή σε πιο παλιό post (δείτε εδώ ) και αποτελεί σίγουρα το πιο μεγάλο trend αυτης  της σεζόν και στα μαλλιά.


  4)   Κοντό μήκος στα μαλλιά. Επανήλθε δυναμίκα από τη δεκαετία '60 ,και δημιουργεί ένα ιδιαίτερο και σικ τύπο σε όποια το επιλέξει. Η Anne Hathaway το υποστηρίζει τέλεια,και της πάει πολύ.



 5)   Παιχνιδιάρικη και πάντα πρώτη στις τάσεις η φράντζα. Επιλέξτε αυτή που ταιριάζει στο σχήμα του προσώπου σας και κρύψτε τις ατέλειες! Αν έχετε λεπτή τρίχα,προτίμηστε μακριά φράντζα με έντονες μύτες,για να δώσετε  όγκο.Αν έχετε μεγάλο μέτωπο,μία φράντζα είναι ιδανική λύση για να το "κρύψετε".

6)   Κορδέλες και Αξεσουάρ. Αυτά κι αν είναι must!!Πολλά χρώματα και σχέδια για να διαλέξετε, πλεκτά λουλούδια,τσιμπιδάκια ,στέκες και πολλά άλλα.Αυτή την άνοιξη ,μη φοβηθείτε να φορέσετε κάτι διαφορετικό στα μαλλιά σας,αλλά τολμήστε και κάντε τη διαφορά!





  Αυτά είχα να σας δείξω ! Ελπίζω να σας βοήθησα να επιλέξετε ένα νέο χρώμα,στυλ ή κούρεμα για τα μαλλιά σας και να πήρατε μερικές ιδέες για τις τάσεις της σεζόν.
  Μέχρι το επόμενο post,πολλά φιλιά!

You Might Also Like

0 σχόλια