Dove

June Favourites & Reviews

9:52 π.μ.

Hello κορίτσια(και αγόρια :P)!Ελπίζω να είστε καλά... Αυτή τη φορά ,ετοίμασα στην ώρα τους τα αγαπημένα του μήνα μιάς και τελείωσε η εξεταστική ,οπότε είχα αρκετό ελεύθερο χρόνο. Είναι διάφορα πραγματάκια ,κυρίως προιόντα περιποίησης και όχι τόσο μακιγιάζ.Διότι με τέτοια ζέστη ,φοβάμαι ότι το μακιγιάζ μπορεί να φύγει από τη θέση του και να γίνω κλόουν.


Ας τα δούμε αναλυτικά λοιπόν :
Ξεκινάω από το αγαπημένο μου προιόν του μήνα!Αν και η Erre Due μου το έστειλε για δοκιμή το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα,τη μάσκαρα Volumizing Waterproof* σε απόχρωση 02 electric blue την έχω αγαπήσει.Αρχικά δεν είχα δοκιμάσει ποτέ αδιάβροχη μάσκαρα ,οπότε ήμουν διστακτική σχετικά με την ποιότητά της και με την απόδοσή της ως προιόν.Όμως με διέψευσε θριαμβευτικά!

Γενικά έχω ένα θεματάκι με τις βλεφαρίδες μου,συνήθως οι άλλες μάσκαρα μετά από 4-5 ώρες με ενοχλούσαν.Η συγκεκριμένη όμως έχει μείνει στα μάτια μου μέχρι και για 8ωρο,χωρίς να με ενοχλήσει καθόλου.Για όσες έχετε πρόβλημα με ευαίσθητα μάτια,θα δείτε αμέσως τη διαφορά στην ποιότητα! Η μυρωδιά της είναι οκ,ούτε καλή ούτε άσχημη,σχεδόν δε μυρίζει καν το προιόν.Επιπλέον,η απόχρωσή της είναι πολύ ωραία,άκρως καλοκαιρινή.Κάθε φορά που τη φοράω ακούω πολύ θετικά σχόλια,και όλοι με ρωτάνε ποιά μάσκαρα είναι.


 Το μόνο που με δυσκόλεψε με την Erre Due Mascara ήταν η αφαίρεσή της.Δεν είχα διφασικό ντεμακιγιάζ,για αυτό και αγόρασα το Garnier Essentials Sensitive. Και δεν το μετάνιωσα καθόλου!Μου αρέσει το γεγονός ότι δεν έχει άρωμα,γιατί το προηγούμενο ντεμακιγιάζ που χρησιμοποιούσα της Diadermine είχε σχετικά άσχημο άρωμα.

Αφαιρεί πολύ καλά το μακιγιάζ,και την αδιάβροχη μάσκαρα φυσικά!Η ποσότητα είναι αρκετά μεγάλη,είναι στα 200 ml και κοστίζει περίπου 6 ευρώ-εγώ το προμηθεύτηκα από τα Gallery de beaute με έκπτωση -40%. Πιστεύω ότι είναι ένα ντεμακιγιάζ που όλες πρέπει να δοκιμάσετε,για μένα είναι το καλύτερο που έχω δοκιμάσει !
 Στη συνέχεια σας έχω ένα προιόν που χρησιμοποίησα πολύ και αυτόν,αλλά και τον προηγούμενο μήνα. Είναι το Colour Protect της KYANA Proffesional,το οποίο βρήκα στο Cherrybox Μαίου.Στην αρχή όταν το είδα στο κουτάκι,μπορώ να πω ότι δεν ξετρελάθηκα κιόλας.Κάνει πολύ καλή δουλειά,ξεμπερδεύει πανεύκολα τα μαλλιά και μυρίζει τέλεια!Τώρα για το πόσο προστατεύει το χρώμα,δεν παρατήρησα ιδιαίτερη διαφορά διότι τα μαλλιά μου ξεθώριασαν λόγω θάλασσας και ήλιου...
 

 Μιάς που μιλήσαμε για το Cherrybox,σας έχω και προιόντα που μου άρεσαν από το Glowbox.Το πρώτο είναι το λαδάκι της Nuxe,το οποίο είναι ότι πρέπει για την τσάντα των διακοπών σας!Η ποσότητά του είναι στα 30 ml(ούτε μεγάλη ούτε και μικρή) και το καλύτερο;Δεν αφήνει ίχνος λιπαρότητας στο δέρμα,επειδή είναι ξηρό!

Το χρησιμοποίησα κυρίως στο σώμα,αλλά και στα μαλλιά.
Στο σώμα παρατήρησα ότι το ενυδατώνει και παράλληλα το αρωματίζει,ενώ στα μαλλιά μόνο το άρωμα μένει-κοντά στις ρίζες μου τα λάδωσε και λίγο.Πάντως ,είναι ένα πολύ ωραίο προιόν που σου λύνει τα χέρια,γιατί δε χρειάζεται να έχεις μαζί πολλά πράγματα αλλά ένα και καλό!

 Το δεύτερο προιόν είναι η μάσκα προσώπου That's Better face lift.Αυτό που μου άρεσε πάρα πολύ είναι η συσκευασία της,και το ότι το προιόν βγαίνει από αντλία.Είναι στα 50 ml,και η μυρωδιά της είναι παραπάνω από ευχάριστη.Υπήρχε όμως και κάτι που δε μου άρεσε : Η υφή της είναι ωραία ,αλλά η σύνθεσή της ενώ είναι απαλή είναι αρκετά παχύρευστη και με δυσκολεύει στην αφαίρεση.Χρειάζεται 4-5 λεπτά να προσπαθώ για να την αφαιρέσω με νερό...

Σίγουρα προσφέρει πολύ καλή ενυδάτωση και θρέψη,τη χρησιμοποιώ μία φορά την εβδομάδα και μου αρέσει πολύ!Αν δεν είχα το πρόβλημα με την αφαίρεσή της,θα την αγόραζα ξανά.


Και για το τέλος σας έχω ένα αγαπημένο προιόν αρκετών γυναικών ,αποσμητικό Dove! Είναι το Dove natural touch dead sea minerals.Το είχα πάρει σαν δωράκι από το Cosmopolitan εδώ και αρκετούς μήνες ,είναι σε travel size αλλά το χρησιμοποίησα αυτό το μήνα. Μυρίζει πολύ διακριτικά και "δροσιστικά".Λέει ότι προστατεύει για 48 ώρες-μάλλον δεν ισχύει αυτό πάντως διατηρεί μακριά την κακοσμία ακόμα και για 5-6 ώρες.


Εσας ποιά είναι τα δικά σας αγαπημένα για αυτό το μήνα ;Θα χαρώ να μου πείτε ,ή να μου αφήσετε links όσες έχετε κάνει αντίστοιχο Post για το μήνα Ιούνιο.Ελπίζω να σας άρεσε αυτό το "λουλουδάτο" post,θα τα πούμε πολύ σύντομα!
Φιλάκια σε όλες!

You Might Also Like

7 σχόλια

  1. Καλώς σε βρήκα. Λόγο εξεταστικής τα ψώνια μου ήταν ανύπαρκτα σχεδόν γι'αυτόν το μήνα. Ήθελα να πάρω χρωματιστή μάσκαρα, αλλά γενικότερα είμαι επιφυλακτική γιατί οποιαδήποτε μάσκαρα και να έχω χρησιμοποιήσει μου τσούζει πολύ τα μάτια.. και αρχίζει ένα κλάμα που σταματάει μόνο αν σκουπίσω τα μάτια. Και δυστυχώς αυτό συμβαίνει όταν είμαι έξω..και έτσι χαλάω ότι έφτιαξα στο σπίτι :P μήπως μία αδιάβροχη μάσκαρα θα με γλυτώσει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλως ήρθες στο blog μου :)
      Πολύ πιθανό να σου στρώσει καλά μία αδιάβροχη...τι να σου πω,εμένα πάντως με βοήθησε !

      Διαγραφή
  2. Το αποσμητικό το έχω και εγώ.. Το travel size βοηθάει πολύ!!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όντως τώρα για το καλοκαίρι το έχω μόνιμα στην τσάντα μου :)

      Διαγραφή
  3. Ειναι λες και πηγαν βολτα τα αγαπημενα σου :P πολυ ωραιο post. Εχω το πρασινο ντεμακιγιαζ της garnier αλλα θελω πολυ να δοκιμασω κι αυτο, ειναι το επομενο που θα παρω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το ντεμακιγιάζ της Garnier φαίνεται καλό! Πολύ ωραίο post!

    ΑπάντησηΔιαγραφή